Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horthy2

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vidéki egyetemista, kollégiumban diák, miután elég rosszul érezte magát az egyik hétvégén, fájdította a hasát, gyakori széklete, hasmenése volt, próbálta diétával, teával kúrálni magát, elvégre nem szaladgál egy fiatal gyakran orvoshoz.A családdal otthoniakkal beszélt,…..
Január 29-én este hazafelé tartva egy ismerős helyi hajléktalan a földön fekve találtam. Üres flakon mellette, a fejéhez mintha valami géz darab lenne ragadva, ébreszteni szokás szerint nem lehet, ilyenkor teljesen magán kívül van.   Különösen hideg volt, mínusz 8 fok, és…..
Horthy2 2011.02.07 15:05:57
@Chilkoot járó: Egy apróság lehet jelentkezni a mentőkhöz havi 90 000 Ft ért és hordhatod a kedvenc csöveseidet ahova akarod sőt még kábszerezhetsz is mikor nem lehet megmaradni a kocsiban a szaguktól.
Horthy2 2011.02.07 15:58:05
@Chilkoot járó: Barátom rá kel hogy gyere ez nem volt jó ötlet hogy firkáltál itt mindent.A probléma amit feszegetsz túl nő a képességeiden tenni nem tudsz semmit,ez nem a hétköznapi ember problémája.Lehetsz te akármilyen emberbarát,az állam rád lőcsöli a probléma megoldását a te pénzedből,és mit érsz el vele szerzel magadnak sok-sok ellenséget a környezetedben hát kell ez neked?