Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ambrosius

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Londont szeretem, a viktoriánus Londonról szóló könyveket, filmeket és játékokat még inkább. Szóval a 19. századi városban játszódó Orphan Feast nagyjából 0,5 másodperc alatt nyert meg annak ellenére, hogy egy Hasfelmetsző Jackhez hasonló gonosztevő, egy zsákos ember a…..
A legújabb Half-Life folytatáshoz a fejlesztők készítettek egy remek logikai játékot Portal néven, és nem kellett sokat várni, hogy a flash verzió is megjelenjen. Főhősünknek egy laboratórium szobáin kell keresztülverekednie magát, egyetlen fegyvere egy puska, amivel két kaput…..
Pull door mat? Use key on front door? Mondanak ezek valamit? Hát persze, hogy minden idők egyik legviccesebb kalandjátéka, a Maniac Mansion kezdődött így! A földönkívüli csáplények és a teljesen kattant Edison család találkozását elmesélő programot lelkes rajongók…..
Ambrosius 2007.09.06 15:59:01
A mai letölthető remake pedig nem más, mint a Paradroid, ami remek formában született újra. Az akciót és a logikát ügyesen keverő játékban egy droiddal kell megtisztítanunk egy ellenséges robotokkal teli űrhajót. A gyengébb droidokat lézerrel konvertálhatjuk ócskavassá, az…..
Elnézést a hosszabb szünetért, természetesen a Sziget volt az oka. Persze amíg részegeskedtem fontos oknyomozó újságírást végeztem, érkeztek jobbnál jobb játékok a KMK levelesládájába. Itt van mindjárt a Hoshi Saga. Az köztudott, hogy a legfurcsább flashjátékokat a japánok…..