Regisztráció Blogot indítok
Adatok
droti55

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 29-én este hazafelé tartva egy ismerős helyi hajléktalan a földön fekve találtam. Üres flakon mellette, a fejéhez mintha valami géz darab lenne ragadva, ébreszteni szokás szerint nem lehet, ilyenkor teljesen magán kívül van.   Különösen hideg volt, mínusz 8 fok, és…..
droti55 2011.02.07 10:08:34
@Roy: Barátom te a legsőtétebb rákosi korszakban élsz ideje felébredni 2011-et írunk
droti55 2011.02.07 13:02:16
@senti: Bocsánat a felfogással semmi bajom DE akkor mire vannak a karitativ szervezetek?Az adó 1 % begyűjtésére?Sri -Lankára miért tudtak annyi mindent ki vinni a saját honfitársaikat miért nem segitik? Karácsonykor az a tál étel? az valami végig gondolta hogy 20 év alatt ezek a szervezetek mennyit tarháltak a segítség nevében?Mi történt semmi.kKinek a felelőssége ha nem a regnáló kormányoké hogy 20 éven keresztül lehetett hülyiteni a népet hogy "mi azért vagyunk hogy segítsünk.Nem az a segítség ha mentőt hívunk az a segítség ha megállunk és megkérdezzük tudunk e segíteni.Gondolja végig ha a ahusz év alatt összegyült pénzből akár melyik elhagyott ipari területen befogadó szállást csináltak volna nem itt tartanánk.Volt Pongrácz uton a 90 es évek végén egy szerelvény ahol hajléktalan családok kaptak menedéket gyerekekkel napi 250 ft téritésért mi történt az állam beleszólt elzavarta őket mondván elveszik a gyereket.Elég sokat jártam ott mert akkoriban olyan munkát végeztem aminek kapcsán kapcsolatba kerültem velük.Nos még mindig ugy gondolja hogy ez a megoldás a saját pénzén foglalkozni az arra nem érdemes emberrel?
droti55 2011.02.07 13:31:05
@Chilkoot járó: Ja és még egy apróság a delta mentő Kb 15 éve nem foglalkozik hajléktalan mentéssel jó régen cserélhetett telefont fiatal barátom.