Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NickT

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre jobban dühít, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy valaki ne jósolná meg a világ végét. De míg általában 2012-vel jönnek, a Mokka Habbal című műsorból kiderült, akár már ma elkezdődhet a világégés. Joshi Bharat pénteken meghívta Csillag Lilla (muhaha) asztrológust, aki…..
NickT 2011.03.19 16:49:54
@dfactor: nekem mindegy hol, de legalább megjelent, hogy mekkora ökörség amit a néppel zabáltatnak évszázadok óta, ráadásul jó pénzért...
 Egy katolikus alapítvány kezdeményezte, hogy ,,a megújulás és a múlt lezárása jegyében" távolítsák el a budapesti Gellért-hegyről a Szabadság-szobrot, és a helyére Nagyboldogasszony szobrát állítsák. Bakk István, a Bakk Endre Kanonok Alapítvány elnöke levelében…..
NickT 2011.03.07 12:22:29
@don07: az ország lakosságának kb 10-15%-a gyakorló katolikus. hogy ebből hányan vannak akik hisznek is azt nem tom. de, hogy a 85% nem gyakorló katolikus, ez tény.
A múltkori rockos-heavy összeállítás után essék néhány szó Gary 1990-nel kezdődő blues-os éveiről is - ismétlés nélkül, tehát a Walking by myself és a Still got the blues nem fog itt is szerepelni... Bevallom, az egyik első dolog, ami a blues-ról eszembe jut, az a "sztenderd" szó, amit gonoszabb…..
Most küldte valaki ezt a linket, és nem tudom elhinni, reménykedem, hogy csak tévedés... A gary-moore.com nem elérhető, a Wikipedia-n viszont már azt is írják, hogy álmában érte a halál, spanyolországi nyaralás közben. Igazi ír volt, önromboló, nyughatatlan... Sose ismerték el azon a szinten, ahol…..
NickT 2011.02.07 10:26:38
@harmincas: nem akarnék vitát generálni, pláne, hogy magam is fantasztikusnak tartom mind gilmour-t mind knopflert, de ők ketten inkább rendkívüli egyéniségeknek számítanak a maguk hangszerén és nem különleges technikájukról híresek.
ha már ezt a szót használtad, gary moore mindkét általad említett zseninél technikailag sokkal jobb volt.
NickT 2011.02.07 10:35:58
@isssti: gary -ha plö megnézed azokat a skid row felvételeket amin még tán 20 éves sem volt- soha nem a legszebb, hanem az egyik legjobb gitáros volt. soha nem a külsőségekkel foglalkozott hanem a zenével.
ahhoz, hogy valaki akkora művész legyen mint ő volt, nyilván komoly mértékű lelki érzékenység is kell, ami a legtöbb esetben sérülékenységet is jelent. ennek ellenére ahogy hallani nem élt épp züllött életet.
NickT 2011.02.07 16:20:54
@Ginjeet: 2 dolog:

1. hamster írásai totál rendben vannak. az, hogy te nem érted miért úgy íródtak ahogy, az nyilván a te azon cizellálatlanságodról árulkodik, amit a magyar nyelv bírásának területén tudhatsz magadénak.

2. önmutogatási vágyad leküzdhetetlen előtörésének visszafojthatatlanságán kívül vajon mi értelme volt ide írnod?

sztem semmi.