Regisztráció Blogot indítok
Adatok
este ráérek

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Avatar világraszóló sikere után a producerek még a vajaskenyeret is 3D-ben filmeznék, ha úgy gondolnák, hogy az profitot hozna. Hong Kongban elkészítettek az 1991-es Sex and Zen folytatását, melyet nem szokványos 2D-ben  lehetett megtekinteni, hanem hozzácsaptak még egy…..
este ráérek 2011.04.17 18:43:04
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:
Apám én meg vagy hetven éve várom, hogy elmúljon ez a színes film mizéria! De csak nem akar,basszus
Újabb versenyző távozott a Való Világ villájából saját jószántából (vagy ép esze megőrzése érdekében, kinek hogy): a férje után egyre picsogó VV Gina után VV László sem bírta a bezártságot (vagy a folyamatos zabálást) és kiszállt az ötvenmilliós játszmából. A hit,…..
este ráérek 2011.04.08 15:32:30
Rédly Elemér pápai prelátus, kanonok, győri plébános, a Győri Hittudományi Főiskola tanára még február 25-én vette át a Parma fidei - Hit pajzsa díjat, és már akkor bejelentette: jövedelméből egymillió forintot ajánl fel a magyar állam külföldi, 20 ezer milliárd forintos…..
comment:com VV Éva prosti volt? 2011.04.06 12:00:00
A Blikknek egy olvasó küldött leleplező fotókat a villa törtetőjéről, akiről azt állítja, hogy nemcsak hoszteszként kereste a kenyerét. A lapba bekerült fotón a legutóbbi párbajról győztesként kikerülő lány meztelenül kényezteti magát.Az informátor szerint…..
Nesze!szer Fétis 2011.03.14 12:53:00
 Hogy kerül a rúzs a sarkadra?Kultikus tárgyak - A tűsarok és a rúzs a nők revolvere, élni nem tudunk nélküle. Ez a vörös lakk magas sarkú egy ikon, lányok és asszonyok ironikus nyilatkozata. Az olasz dizájner Alberto Guardiani tervezte térdizületünket nem kímélve. Csak el…..
Annyit papolunk a nemzeti összefogás szükségességéről, pedig gyakorlatban ebből semmi nem valósul meg. Éppen ellenkezőleg: itt van például ez az Alkotmány, mely kb. az alap emberi és jogi értékeket rögzíti, olyan dolgokat, amiben nagyjából mindenki egyetért. Lényegében…..
este ráérek 2011.03.12 23:41:51
@Takony_fősámán:
Dehogy is. Csak, törvényesen nem lehet elítélni a politikus bűnözőket. Ez a szar Budai Gyula is nyíltan kimondja, hogy ne érdekelje az embereket, hogy ügyvédként mit simlizett, mert ő most politikus.Az ilyet kéne ott helyben tarkón... És ez a kormánybiztos..Pfff. Nagy elszámoltatás lesz /van az látszik is...

Úgyhogy azért vetemedtem erre. De nincs más, majd pár év múlva mikor már nem sok veszteni való lesz, törvény nélkül is ez lesz:)))
8ker Kukázás előállítással 2011.03.10 19:57:00
 Szóval demostrációra hívták a rendelettel egyet nem értőket ma délután - de ott volt a rendőrség is. Meg is kérdeztem őket, mi lesz a forgatókönyv, ha valaki belenyúl a kukába? Szabálysértést követ el, persze, és ez alól a demonstráció sem mentesít - kapom a választ.…..
„Szépen megírta, hogy sajnálja, hogy csak most szól, de férjnél van és két gyerekkel is büszkélkedhet. Most erre mit írjak? Hogy „jó jó, de azért néha dugni jöjjünk össze?” – mit képes megtenni egy jó feleség egy kis potyaszexért? Mindent. Azt eddig is…..
Bernie Ecclestone mesterséges esős versenyének ötlete sokaknál kiverte a biztosítékot, annak ellenére, hogy az évek alatt már hozzászokhattunk ahhoz, hogy a brit milliárdostól nem állnak távol a bizarr kijelentések, avagy a meghökkentő ötletelések.Persze szó nincs arról, hogy a…..
Xantus Barbara biztos benne, hogy akár már ősszel más csatornán folytatódhat a férje, Szurdi Miklós által rendezett új sorozat. Mint a színésznő az Új Ásznak elmondta, már több csatornától is megkeresték őket. Mint ismert, az RTL Klubnak nem volt elég a Casino első három…..
Az egészben az a szomorú, hogy az EU-Parlamentben ott van egy Morvai Krisztina, aki állandó jelleggel lejáratja magát. Ő az egyik politikus, aki képviseli az országunkat, és így képviseli. Iszonyatosan alacsony szinten képviseli, és joggal röhögik körbe az ottani képviselők. A…..
este ráérek 2011.03.05 13:47:02
@Kotkodus: Látszik csak abban tudsz gondolkodni, hogy jobb vagy bal, miközben ez az mszp-fidesz kombót nyögjük már mióta. Egy épp eszű embernek a mai politikában elég csak egy dolgot látnia, hogy átlássa milyen velejéig romlott rendszer ez.Mégpedig azt, hogy az előző kormány lopásait vizsgáló biztos egy ugyanolyan korrupt tolvaj. Ezek után szavazhatsz demokratikusan még 120 éven keresztül, de ugyan azt a mocskot kapod.
A magyar tévésorozat az olyan, amiben Csűrös Karola és Usztics Mátyás céglogókkal gazdagon díszített kezeslábasban beszélget arról, hogy milyen régen is volt a háromhatvanas kenyér. Aztán a lassú dialógus egy pontján mindketten a kamerába néznek, Usztics azt mondja, hogy kéne…..
este ráérek 2011.02.15 23:58:30
@kis_kiraly:
Hát azért Xantuson elég sok múlik. Ha lecserélnénk személyét egy szöveget tartó állványra, nem tűnne fel a különbség:)
Rohanó világunkban az ember egy senki, ha legalább egy kicsit nem égeti meg magát a pornóiparban: én ezennel letudom a kötelezőt, íme Árpád kedvenc motoros filmje, a legmagyarabb pornó, amit valaha láttam. Egy úgynevezett nemzeti érzelmű motoros garázsában készülhetett, van itt…..
este ráérek 2011.02.15 18:14:17
este ráérek 2011.02.15 18:30:56
@roki:
Tényleg kár pazarolnom, de nem bírok magammal.Nekem a segílyke miatt kell a sok gyerek, no meg hogy végre többségbe kerüljünk.
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
Üdv Mindenkinek! 17 éve dolgozom egy önkormányzatnál ügyintézőként. Ez idő alatt négy főnököm volt. Az első kettővel semmi probléma nem adódott, sőt! Emberileg, szakmailag nagyra becsülöm őket a mai napig is. Viszont: tíz éve lett egy új főnököm, aki nő. Fontos az ügy…..
Ökörség? Hát persze? Prosztó? Az! Felfigyelnél rá, ha egy ruhamárka boltjában ezzel csalogatnának? Naná, hiszen itt is rákattintottál. Pontosan ilyen reakcióra számítottak a Diesel marketingesei Indiában, amikor az egyik bolti promójukra azt találták ki, hogy a 150 dollár felett…..
"Itt a lét a tét." Orbánék egymillió munkahelyet ígértek, de tízezreket taszítottak az éhezésbe. Pattanásig feszült a helyzet a szegénységtől sújtott kistelepüléseken. Az Orbán-kormány foglalkoztatáspolitikája miatt tízezrek veszítették el a megélhetésüket…..
este ráérek 2011.02.09 11:36:37
@Winston Smith: Azért nehogy már azt hidd, hogy csak az van itt szar helyzetben aki cigizik, meg játékgépezik.
este ráérek 2011.02.09 11:47:21
@Winston Smith: Persze,persze, főleg ha van pénz amit be tud osztani.Kicsit azért érdemes elrugaszkodni a cikktől. Mert pl egy szegény család egy pesti bérleményben nem biztos, hogy tud krumplit termelni:)
este ráérek 2011.02.09 12:02:44
@Winston Smith: Volt egy haverom akinek többen segítettünk, mikor rájöttünk mekkora szarban van. elvesztette lakását , majd bérelnie kellett lakást úgy , hogy nem volt állandó fizetése. Az előző lakásából ki kellett jelentkeznie, a bérleménybe meg nem engedték a bejelentkezést, így nem volt lakcíme sem. Telefonját kikapcsolták, amikor költöznie kellet nem volt plusz pénze költöztetőkre, így egy csomó cuccátt hagyta a fenébe.Így még a jó ruháit is pl. öltöny ,zakó otthagyta.
Alig volt pénze enni volt, eléggé legatyásodott a kinézete. Akkor vettük észre, hogy bajban van és segítettünk neki.
És kiderült számunkra, ha ilyen dolgok mint lakcímkártya, telefon , egy jó ruha hiánya elégé beszűkíti a lehetőségeket állás.Nyilván ez sem egyedi eset egyébként.
Szóval Pesten sem rózsás a helyzet. És ha munka is van ,aki egymaga lakik annak nehéz megélnie 90ezres fizuból ha a bérlemény 50 rongy és plusz a rezsi is van vagy 30e
A blog támogat mindenkit, aki A műfaj területén szeretne alkotni, ezért is örültem a felkérésnek, ami az Adrenalin Filmtől érkezett, hogy reklámozzuk az új produkciójukat, a Hajtóvadászatot. Úgy terveztem, hogy én írok egy kivonatot a bemutatkozásukból, de inkább egyszerűen…..
Tegnap este megfejtettem az idei Nagy VV Titkot. A hómlesz só negyedik szériájában legnagyobb hangsúlyt a kiválasztás kapta. Úgyis, mint a műsorvezetők és szereplők kiválasztása, ( ugye nem ringatózunk abban a hitben, hogy a nézőknek bármi köze is volt a csapat…..