Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PEsztike

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beauty Heaven Xmas soaps 2014.11.04 17:37:16
A legeslegkedvencebb ünnepem a karácsony. November másodika óta ünnepi díszben pompázik a lakás, és természetesen elkezdtem már az ajándékok vásárlását, készítését is. Mivel a hideg eljárással készült szappanoknak kb. 6 hét az érési ideje, itt volt az idő elkészíteni a…..
PEsztike 2014.11.11 16:53:39
@zsu044: Nagyon köszi, megnézem! Azt is elárulnád honnan vannak a cuki formák? Pont ilyeneket keresnék karácsonyra :-)
Munkahelyi vacsora volt a héten, oda készítettem el ezt a finomságot. Nyers sütit terveztem mindenképp, mert az ott összejött emberek között van, aki nyersen táplálkozik. Másrészt pedig tudom, hogy többekben nyitottság él az egészséges és nyers édességek iránt. Hát, elfogyott mind, nagy örömömre,…..
Valahogy mindig éreztem belül, hogy a tusfürdők nem a legjobb készítmények bőrünk számára. Minden zuhanyozás után azonnal rohantam bekenni magam, mert már szinte kínosan feszült, húzódott a bőröm. Aztán, mint ahogy a rövid bemutatkozásban már említettem, a…..
CHICAGO Chinatown, My Chinatown 2011.02.05 20:42:00
Mint ugyebar azt minden kedves olvasom tudja, febr. 4en kinai ujev kezdodott, a nyuszik evebe leptunk. Vasarnap pedig ezen okbol a chicagoi Chinatownban ujevi unnepseg lesz. Megyek, fotozok, beszamolok...