Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szomszéd Tibi

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Jó, hogy vagytok 2018.06.27 18:18:00
Jó, hogy vannak fanatikus ballibek, akik nem alkusznak. Ők ma is rendíthetetlenül gágogják a liberális görénykurzus ódáinak 90-es évekbeli legvadabb verzióját. Ma rátaláltam: igen ez az. Ki írta, nem tudom. Esetleg a szerző azonos az ugyanezt a nevet viselő tehetségtelen,…..
European Phalanx Merkel a pácban 2018.06.22 10:47:00
Fotó: Spiegel  Megint helyzet van Németországban, most éppen a bajor tartományi választások miatt borul a bili. Megfigyelhető trend Európában, hogy a választások közeledtével elkezdődik egy jobbra tolódás, élen a migránskérdéssel. Most is ezügyben keményítenének be a bajorok, akár a kancellár…..
Szomszéd Tibi 2018.06.22 21:09:38
Milliárdos megtakarítás értékpapírokban (állampapírokban, kötvényekben, Mol- és OTP-kötvényekben), 300 millió forintos éves nyereség – két, egyáltalán nem elhanyagolható tényre bukkantunk a Budapesti Fesztiválzenekar legfrissebb, 2014-es közhasznúsági jelentésében, amelyekről a zenekar nem tartotta…..
Szomszéd Tibi 2016.05.08 14:40:55
@Holger Hartland: Há', de nem?! :D
Mindig azt lehet hallani, egy magyar az mindig is magyar marad, akárhol is éljen a világban. Ez valóban így van. Senki sem felejti el honnan jött, ki volt mikor elindult, mennyit hagyott itt magából, és mi az amiért vissza akar jönni. Az ember nem szokott megváltozni olyan mértékben megtagadja a…..
Sosem gondoltuk volna, hogy mekkora a bántalmazások száma Európában. Magyarországon egészen jó az arány a többi országhoz képest, de még hazánkban is a nők (15 év felettiek) 28 százalékát érte fizikai,szexuális vagy pszichikai erőszak. Az Európai Unión belül egyébként…..
Meghalt Göncz Árpád, a ballib ikonember. Nyugodjon békében. Azonnal el is öntöttek a netet a ballib kommentek. Néhány akkora bődületes baromság, hogy az ember a kommentelő helyett szégyenkezik, pár példa: „az egyetlen köztársasági elnök”, „az utolsó demokrata”, „csak…..
Szomszéd Tibi 2015.10.06 19:40:20
@Hóhér az utolsó barátod: Semmi sértőt nem írt.
Nem félek a magyar határzártól" - jelentette ki Zoran Milanovic horvát miniszterelnök szombaton újságíróknak nyilatkozva Dubrovnikban.A kormányfő szerint függetlenül attól, hogy a horvát-magyar határon a kerítés már vasárnapra elkészül, a migránsok "a fogaikkal fogják…..
bircahang A nyugati kettős mérce 2015.10.04 12:12:00
Csak eszembe jutott  a határátkeléssel és a migrációval kapcsolatban. Manapság elég csoportba verődni és okmányokat eldobni, s máris szabadon lehet közlekedni egész Európában, bármiféle korlát nélkül. Sőt, aki ez ellen szót emel, az jól megnézheti magát, hiszen ez…..
Szomszéd Tibi 2015.10.04 18:13:44
@Sexual Harassment Panda: Ha ezt sikerülne elérnie, az valóban győzelem lenne. Kár, hogy erre nem sok az esély. Mindenesetre én reménykedem, hátha tényleg kiraknak minket az Eurokolhozból.
bircahang Hogyan légy diktátor? 2015.05.26 07:07:00
A diktárorrá váláshoz nem kell sok:1. Nyerj választást az USA helyi kedvenc pártja - Magyarország esetében ezek a ballibek - ellen = ekkor már erős a gyanú, hogy nem vagy igazi demokrata, ugyanis igaz demokrata nem lehet az USA kedvenc helyi pártjának az ellenfele.2. Ne azt csináld,…..
Jobbegyenes Jobbik in dö háuzé 2015.04.14 20:47:19
Olvasom a megdöbbent bejegyzéseket. Hogy már a Dunántúlon is. Hogy már a városiak is, sőt, a kisvárosiak, meg a nagyobb városiak is. Hogy már a középosztálybeliek is. Hogy az egykori Fidesz-szavazók is. És persze az egykori MSZP-szavazók is. Hogy a nácik is. És a liberálisok is.…..
Szomszéd Tibi 2015.04.15 15:55:10
@imperial: Ahhoz képest, hogy 70 éve be van csomagolva a bőröndjük, még mindig egy kicsit túl sokan vannak, nem gondolod?
Véghajrájához közeledik a választási kampány a veszprémi 3-as számú körzetben. Az Ajkát, Tapolcát és Sümeget, valamint még 57 kis települést magába foglaló választókerületben április 12-én szavaznak az új országgyűlési képviselő személyéről. A mostani választás…..
Szomszéd Tibi 2015.04.11 15:54:01
@Scagnetti: Az EU-t valóban nem Putyin kedvéért kell bomlasztani. A saját érdekünk, hogy mielőbb kikerüljünk onnan.
A Polgári Platform sorozatot indított azokról az emberekről, akik maradandót alkottak a magyar sportban, így büszkeséget és jókedvet teremtettek hazánkban, de nem szerepelnének egyetlen rasszisták által megírt magyar sporttörténetben sem. Mert a rasszisták gyengíteni akarják a…..
Száz éve született a mai napon Bohumil Hrabal a legolvasottabb cseh író. Csehországban 2014 hivatalosan is Hrabal emléknév, az író emlékére limitált példányszámú, ünnepi 200 koronásokat nyomtatnak. Eközben Nymburkban egészen abszurd vita borzolja a kedélyeket: a helyi diákok…..
„Ott van, Gergő!” Karácsony Gergely nem vágja a Centit. Balra van az az iskola a Centin. Jobbra meg a Gyurcsány, centikre. Na, ez a kínosabb. Az kellene, hogy legyen bármely LMP-ből indult, értelmes fiatal politikusnak. Továbbra sem értem, a PM minek van?..
Szomszéd Tibi 2014.03.29 10:08:47
@maxval a gondolkodó birca: Igazából még erre sem...
Nagyon szeret minket mostanában a CNN. Alig néhány napja osztották meg azt a listát, amely szerint Budapest a világ második legjobb városa holtversenyben Firenzével, most meg tessék. Itt a legjobb budapesti romkocsmák listája. Rövid történeti áttekintés után belecsapnak a…..
Szomszéd Tibi 2013.10.26 11:17:06
@Online Távmunkás: Milyen szépen megfogalmaztad, hogy a romkocsmákban csak a kurvák magyarok...
A fiumei Rijeka fociklubot az európai labdarúgószövetség arra ítélte, hogy az Európa Liga következő mérkőzését a francia Lyon ellen a D "szektor" (a rijekai B-közép, ahol az Armada nevű ultrák szurkolnak) kiürítése mellett játssza le. Az indok: a szurkolói drapikon Kelta…..
Szomszéd Tibi 2013.10.23 22:35:44
Szomszéd Tibi 2013.10.25 14:33:25
@Tom Bradley: Hehe :D
Tegnap, október 23-án pontosan 10:23 perckor megszólaltak Lengyelország szerte a légvédelmi szirénák. Én épp az irodában ülve, munkába temetkezve csodálkozva kaptam fel a fejem… furcsa véletlen lenne, hogy épp ebben az órában és percben kezdtek rá vijjogni? Aztán kicsit…..
Szomszéd Tibi 2013.10.25 14:30:00
@Coco Binky: Jó pont bevésve.
„A 4K! a Dózsa-felkelés 500. évfordulójának jegyében indít toborzást. A 4K! szerint Dózsa népének szellemében szakítani kell a Magyarországot foglyul ejtő kiskirályokkal és oligarchapártokkal” – írja a párt honlapja. Nézzük, mi is volt ez a Dózsa-féle felkelés! A…..
Live Info Séta a fák felett 2013.10.19 09:17:52
Nem mindennapi hobbit űznek svájci fiatalok. Arthur Perrelet és barátai amatőr kötéltáncosok, akik arra vállalkoztak, hogy a svácji-német természetes határt jelölő Col Des Roches hegy szakadéka felett sétáljanak át az általuk kifeszített kötélen.   A biztosító kötélre…..
A több száz áldozattal járó hajótöréseknek köszönhetően, ismét a figyelem középpontjába került a menekültkérdés. Barroso személyesen is ellátogatott Lampedusa szigetére, a menekülttáborra ugyan nem volt kíváncsi, de cserébe legalább ígért egy csomó milliót. A helyiek…..
Szomszéd Tibi 2013.10.19 20:43:04
Itt a megoldás: www.youtube.com/watch?v=BLj3aYPXEEo

Igaz, ezek nem menekültek, hanem kalózok, de igazából nincs nagy különbség. És nem hiszem, hogy drágább lenne így eljárni, mint eltartani őket és 50 tagú családjukat egész életükben.
Egy mandátum sorsáról dönthet az erdélyi magyarság - derül ki egy friss kutatásból. Ez az egyetlen kis mandátum természetesen azonnal megmutatta, 2004. december 5. prolijait nem nyelte el a föld az elmúlt évtizedben. Marad a kommentförgeteg az interneten: "aki nem itt adózik, ne…..
A forgalmas nagyvárosok büdösek, ez alól nincs kivétel: összemosódik a szélben az török gyrososból áradó mérsékelten gusztusos illatfelhő a körútról hullámokban támadó kipufogófüsttel, amott egy rakás kutyaszar színesíti a képet, ott az étterem mögötti kukákból…..
A világ legszőröstökűbb diktatúráinak is leckét adtak a derék azeriek látszatdemokráciából a héten. Szerdán ugyanis az újabban olajban fürdő kaukázusi ország lakói nekiálltak szépen államfőt választani. Egy kisebb szépséghibával: kedden egy véletlen folytán a Központi…..
A gerillakakinak főként nagyvárosokban van kiterjedt hagyománya: ha menni kell, hát menni kell, a legtöbb ember ilyenkor kétségbeesetten összeszorítja a farpofákat, imádkozik, és keres egy nyilvános vécét. De nem mindenki ilyen kulturált. Sőt, egyesek direkt keresik a veszélyt. A…..
Nem csak Magyarországon jelent meg a nemi szerepek elmosódása, hanem Kínában is, ahol egyre több pedagógus véli úgy, hogy nem elég magabiztosak a fiúgyerekek. Például óvodai, iskolai beszokáskor is többet sírnak, mint a lányok. Éppen ezért van olyan óvoda, ahol már lépéseket…..