Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[DB] =PRO= Ksa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, gondolom már régóta látja mindenki, hogy új szerver színesíti a hazai szerverpalettát. Amióta Zsirmo - egyesek szerint inkább lealacsonyodott - a DB klánba belépett, megszponzorálta őket egy privát public szerverrel, hogy ezzel a képzavarral éljek. Szóval olyasmi hely ez,…..
[DB] =PRO= Ksa 2010.09.07 20:27:17
[DB] =PRO= Ksa 2010.05.13 22:08:26
@Dick Richardson:
Nem akarok vitatkozni mert teljesen értelmetlen. Nem szoktunk warozni, mert nem érünk rá egyszerre szinte soha. Ennyi, pont. Ellenben nem vagyunk 12 évesekből álló klán sem, akik még tournament módot az életükben nem láttak. Nem vagyunk nagyképűek, beképzeltek, akik beszólnak mindenkinek, azt bizonygatva, hogy mekkora prok. Tisztában vagyunk vele, hogy nem vagyunk egy erős klán.

Ennek ellenére ha néha nagy nehezen összejön egy-két pcw vagy nightcup, ártunk ezzel valakinek? Fáj ez valakinek? Nem.
Ha esetleg elindulunk etf2l-en akkor mi van? Semmi.
Valószínűleg hamar kiesünk - na bumm.
Athemil meg jól elvan a videókkal, szerkesztgeti őket. Árt valakinek? Nem. A saját kedvére csinálja, nem pedig azért, hogy megmutassa a hihetetlen skillünket.
Én személy szerint még sok mindenben egyet is értek veled, ami a tf2 halálát illeti. Megértem, hogy próbálod felnyitni az emberek szemét. Én csak annyit szeretnék veled megértetni, hogy nem mi vagyunk azok, akiknek a szemét fel kell nyitni. Mi nem azért pubolunk, mert jobb lenne mint a war, vagy tudom is én mit gondoltok rólunk. Csupán csak azért, mert a lehetőségeink ezt engedik meg. Jön a nyár, remélem mi is többet tudunk majd warozni - főleg, hogy nekem már nagyon elegem van kartelből, de azért játszanék.
Szerintem nem kéne ócsárolni azért egy klánt, mert - amikor tud - próbálkozik.

Ami pedig a kevésbé intellektuális részét illeti a DB-nek: Nem is olyan hülyék, mint gondolnád, csupán csak szeretnek trollkodni.
[DB] =PRO= Ksa 2010.05.13 22:37:07
@Dick Richardson:
Ez esetben annyit kérnék tőled csupán, hogy ezentúl ami Athemilre vagy Rakkára vonatkozik, azt ne a DB-klánnak, hanem Athemilnek, illetve Rakkának címezd. Ezután vitatkozhattok, amíg jól esik, és én sem fogok ide firkálni, mert nem fogom azt érezni, hogy igazságtalan vagy velem szemben.
Az említett két tag mellesleg jó barátom a nagybetűs Életben, és nem érzem hibának azt, hogy felvettem őket - mint ahogy azt sem, hogy megalapítottam ezt a klánt 2008 közepe felé. Akik kritizálnak, mint klánvezetőt, azoknak egy idézettel válaszolok:

"Feci, quod potui, faciant meliora potentes."
László felfedezett egy igazán könnyű joghurtot, gyakorlatilag egyetlen kalóriát sem tartalmaz, ha a dobozát nem próbálják meg elfogyasztani. Mielőtt megkérdezik, mérnem vette észre: mert négyes csomagban volt. Igazából nem panaszkodni szeretnék, csak egy fontos dologra felhívni a…..