Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csacsa10

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röhejes, ahogy a lakájmédia beállítani igyekszik a nyugdíjügyet. Megszoktuk, hogy a hűségesek bármilyen kormányzati lépésen örömmel csóválják a farkukat, általában egy ül-fekszik, nem gondolkodik legyintéssel el is intézhetjük őket. Most azonban mintha meghasadni…..
csacsa10 2011.02.06 09:24:44
@Orbán Diktor: Nem ellopás mert nem a saját zsebébe rakta. Mit kellet volna csinálni, olyan megszorításokat, hogy bele döglünk? Ennél tovább tényleg nem lehet szoritani, nem miattuk jutottunk ide, ez tény. Nem azt kell fikázni aki más elqrt dolgát igyekszik rendbe rakni. Még ha meg is kérdőjelezhető intézkedésekkel de nem ő miattuk lógunk a szakadék szélén egy szalmaszálon.
csacsa10 2011.02.06 09:39:22
@hazug fidesznyik: Persze, hogy nem fog osztogatni, azért szavaztam rájuk. Ne is osztogasson vége a szocializmusnak, nem működik! Nem lehet kölcsönökből segélyt, 13havi nyugdíjt osztogatni. Az a bal-lib rendszer nem működik csődbe ment. 20évvel a módszerváltás után felfoghatnád te is. Normális gazdaságot kell csinálni ahol mindenkinek van munkája, tisztességes jövedelemmel, termelni kell.
Ahol az állam osztogat kölcsönből, a nép meg a markát tartja segélyért, kedvezményért, jutattásért ott mit vársz? Egyszer csak csoda lesz? Az a ti szocialista modeletek csődbe ment, ezért hiába dühöngsz itt!