Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hoyanta

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Viasat3 Négy esküvő című realityje ebben az évadban alaposan belehúzott, fétis- és szvingeresküvő is szerepelt már a kínálatban, illetve a kispályás celebnek is tekinthető Czutor Zoltán is bevállalta a műsort, szóval a hagyományos lagziknál jóval messzebb mutat a reality…..
Ki véd meg minket, ha a rendvédelmisek és a kormány közötti kötélhúzás elfajul, és zavargások törnének ki? Valamiféle veszélyt a kormány is érezhet, mert legalábbis meglepő volt az a nyilatkozat, amelyben „elvárják” a rendvédelmisektől, hogy a rend, és ne a rendetlenség…..
hoyanta 2011.06.15 23:21:22
@kocsmaros: A rendőrök nem áltak(sic) vagyis álltak uram, egyik oldalon sem, nem is tehették volna hisz deklaráltan politika mentes hivatás volt. Mindaddig míg a nagyvezír ebből politikát nem gyártott és kézi vezérléssel próbálja meg a társadalom többségével szembe állítani őket. Képtelenek felfogni, hogy ma a mi torkunkon próbálják lenyomni, de holnap más (és MINDENKI kedves uram) következik?
"Higyjen egy tapasztalt ember szavának"( by Emilie Ajar )
A mai napra öregmerci szerelgetést terveztem. Aztán öcsém hívott reggel, hogy tudok-e róla, hogy a hétvégi Mercedes-csillagtúra rajtja ma délelőtt van a Roosevelt Széchenyi téren (nem is tudom, átnevezték már?), mert éppen most voltak bent náluk a reggeli műsorban a szervezők.…..
hoyanta 2011.05.22 08:06:28
@csunyadiszno: na képzeld az én apám 20 évig volt ennek a cégnek a biztonságtechnikai vezetője. Napi 24 órában volt "szolgálatban" piros belépővel ugye tudod ott bban a környezetben ez mit jelent, karácsony szenteste semmi nem volt....csak balesetek melyek 99 %-ka a dolgozók nemtörődömsége volt annak ellenére, hogy előtte vagy beosztottai előtt vizsgáznotok kellett...Én rendőr voltam nem titok...megtehette volna soha nem irigyelte el tőlem a szolglati nyugdíjat tudod miért? Mert mig én kint voltam ő vigyázott a csecsemőmre, és ha jflékor hazaértem de már a kocsiból kiszllva újabb riasztás jött és csak egy pillanatrra láttam a 2 éves gyerekemet hát menni kellett. Én tiszt voltam 2 diplomával, nálam sokkal kevesebbért sokkal nagyibb mértékben kockáztatták életüket kollégáim az én 2 diplomám sem volt gagyi büféképző még hosszabb ideig is tartott megszerezni mint az orvosoké, mégsem kaptam ingyé DRt sőt parát sem a zsebembe...irigyled? Nosza menj, csinálád majd 25 é mulva amit én már nem fogok megérni rozzant csipővel cukorbetegen vesebetegen, majd a kisfim megkérdi tőled ugye nem akarsz szolglati nyugdíjba mennyi ha TÖRVÉNY adta jogod ez.. Majd a kisfiam....
  A forró tavaszi hétvége, sőt az utóbbi évek kétségtelenül legszínvonalasabb tüntetése a rendvédelmi dolgozóké volt. A felvonulók jól megszervezték magukat, szóltak a sípok, dobok, nádi hegedűk és légvédelmi szirénák, a légkör izzott. És végre nem olyan…..
hoyanta 2011.04.19 05:37:27
@jan: na atán mi lenne az a munka? Ma már egészséges fiatal emberek sem kapnak irodai munkát...Aztán pont ott ahol az állomány un. vonuló? Badarságokat írsz. Egy 45 éves tűzoltó, rendőr vagy katona már sajnos nagyon nem egészséges. Munkája során akkor fizikai tehernek van kitéve a tűzoltóknál a vegyszerekkel terhelt égéstermékek stb hatásainak hogy a legtöbbjük örül ha ezt is megéri hidd el.
hoyanta 2011.04.19 08:17:11
@minőségi_troll: mondom badarság, és is ismerek sokat közülük.))) mesterségesen gerjesztett ellenszenv nem veszed észre, mentek utána mint a birkák, csakúgy mint a romákkal zsidókkal akárkikkel szembeni. Ha az ország a jobboldal szerint bajban van akkor mindíg ezt veszik elő és vetik koncnak a a nép elé ha kenyeret nem tudnak vetni csakúgy mint annó Rómában a cirkusz feledteti az éhséget....
Javaslom gondolkozz el ezen (ja én végigcsináltam 27 évet, nem mehettem külföldre, nem sztrájkolhattam, nem olt sem ünnep sem hétvégi bevásárlás csak ügyelet, készenlét stb. belerokkantam nem kicsit, és még nálam a testületbőúl számosan sokkal többet is vállaltak.) Akinek kétségei merülnének fel csak azt mondom csinálja végig utána pampogjon. Attól neked egyébiránt nem lesz vastagabb a vaj a kenyereden amit tőlük el kiánnak venni. Attól még sokan maradnak adócsaló vállalkozók stb, mert a legkönnyebb a látható jövedelemből eenni mig a láthatatlanból telik csak bömösre meg merdzsóra...