Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jeeka

5 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt vasárnap beköltözött a kis ronda műanyag cső a konyhámba. A tökéletes art deco kotyogósok, a Hario kanna és a chemex mellett landolt, ahol meglehetősen aesthetically challanged a lelkem. Balról a második Az a helyzet, hogy a vasárnapi Espresso Embassy (EE)-beli aeropress…..
Sokszor csak ülnék, ülnék órákig a huszonhetesbuszon, vitetném magam körbe-körbe; hagynám, hogy kirázza a tagjaimból a fáradtságot, a szódás-rozsdás rosszérzéseket, a gerincemből a nyilallásokat, a fejemből a haragot, a dühöt, a kétségbeesést és a tanácsatalanságot.…..
A nemzet hoppá, bocsánat! szóval: A NEMZET valódi jelképe, a magyar szuperhős, az eisenstadti önmentő szuperterminátor égisze alatt fogjuk egyesíteni ezt az országot! Szívvidámítónak hozok újabb pár bizonyítékot arra, hogy a magyarság nincs elveszve. Sőt! Előszöri itt az…..
No, térjünk a lényegre: szex. Sok nővel találkozom, akik szerencsére egyre nyíltabban és őszintébben beszélnek a szexualitásukról, anélkül, hogy ezzel kellemetlenséget vagy akár zavart okoznának. Van olyan, hogy az ember szexről beszél, komolyan, és az pont olyan természetes…..
A kávé mézzel egy megkérdőjelezhető konstrukció. De nem értelmetlen. Több szinten. Oké, ezt azért kell most bizonygatnom, mert valójában meg akartam osztani itt egy videót. 1. Réka, akit az Espresso Emabassy-ben Tibi mutatott be, és akivel tök jóba lettünk, készített egy…..
EXTRA MUROS A Római a rómaiaké 2013.02.22 17:39:31
A szocik szarok voltak, szörnyetegek, gátlástalan rohadékok, és szemét dolog volt velük harcolni. És szemét dolog volt sokszor elbukni, de lehetett néha nyerni, kemény munkával, kitartással, szinte a beleőrülésig megfeszülve. Mert volt egy minimális lelkifurdalásuk, vagy ha az…..
Délután az iskolák előtt beindul a menetrend szerinti anyajáratok sokasága. Cipelik a gyerekeket edzésre, különórára, gyakran többet is egyszerre. Az anyaság szerepe a hétköznapokban amellett, hogy a világ egyik legteljesebb szeretetélménye, a mostani társadalmi sajátosságok és…..
Kicsi Ház DIY hideg zsíroldóval 2012.10.02 14:30:06
A hideg zsíroldóval nem vagyok túl nagy barátságban. Egyszer, lefolyt a konyhapolcomról, és megmarta a festéket a falon. A költözködéskor lemarta a bőrt a kezemről. Kemény cucc. Amihez hozzáér, ott semmi sem marad. Ezért jó arra, hogy tükröt öregítsünk vele. Ez a projekt…..
7 év után, szomorú szívvel, de józan belátással elköltözöm a szeretett lmv.hu-ról. Szia bloghu! Nem hordom el minden cuccomat, sőt. Ott hagyok mindent, amit valaha összehordtam, akinek ideje adja, olvassa, nézze: lmv.hu/tudatostulfogyaszto Kedvcsinálónak pedig itt egy másik Cseh…..
Valószínűleg nemcsak az idő szépíti meg a házi kerti zöldség-, gyümölcsemlékeket, hanem valóban finomabbak voltak szüleink, nagyszüleink terményei, mint a mostani bolti csodák. A kertészblogokon gyakori téma a régi fajták dicsérete, és tanúi lehetünk egy-egy gyümölcs-,…..
A Verespatakért tiltakozó sokat próbált aktivista nem csodálkozik el azon, hogy a aranybányászattal ausztrál cégeket hoznak összefüggésbe (lsd. a tiszai ciánszennyezést okozó Aurult). Ebben vitában mindegy volt, hogy Bukarest vagy Budapest, mindenhol ugyanúgy előállították a…..
jeeka 2012.01.07 13:54:30
Aki azért utazna Afrikába, hogy fekete orrszarvút lásson, az csalódni fog. A Nemzetközi Természetvédelmi Unió minap jelentette, hogy az orrszarvúak családja szegényebb lett ezzel a fajtával. Volt – nincs. Levadászták valamennyit. Fehérből még van, tehát ha valaki nem…..
jeeka 2011.11.28 10:02:22
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!       Tisztelt Praxis blog!…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..