Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tusnelda

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves praxis blog! A hétvégén a barátnőmmel sétálgattunk a ligetben, amikor az alábbi történettel szembesültünk. Egy hajléktalan férfit találtunk a földön fekve, két-három nyugdíjaskorú hölgy pedig bámulta őt. Láttuk, hogy a férfi lába erősen vérzik, ezért közelebb…..
tusnelda 2011.02.05 22:29:33
@radiologus.hu: OTT A PONT!
A gonosz, embertelen tömegeknek (én is ide tartozom) nem az a baja, hogy nincs szíve, hanem hogy ez a jótékonykodás a mi zsebünkből megy. Ő választotta ezt az életmódot, nem én nyomom le a torkán a piát, nem én kényszerítem, hogy hugyozza össze magát. Tartsuk már tiszteletben, ha valaki így akar élni és megdögleni!
tusnelda 2011.02.05 22:31:50
@szil5: A detoxikáló tényleg jó ötlet lenne, de mielőtt távozik egy ilyen hajléktalan kötelezném rá, hogy takarítson ki maga után, vagy mosson fel ő a következő részeg csöves után!
tusnelda 2011.02.05 22:34:47
@Masni: Igen, lehet Magyaro-on alkoholt kapni, lehet nem dolgozni, lehet ezt az életformát választani, de NEM KÖTELEZŐ!!! Próbálj egyszer munkát ajánlani valamelyik kéregetőnek, ki fog röhögni!
Január 29-én este hazafelé tartva egy ismerős helyi hajléktalan a földön fekve találtam. Üres flakon mellette, a fejéhez mintha valami géz darab lenne ragadva, ébreszteni szokás szerint nem lehet, ilyenkor teljesen magán kívül van.   Különösen hideg volt, mínusz 8 fok, és…..
tusnelda 2011.02.05 22:22:41
@Goompah: Bár nem nekem szólt a válaszod, eszembe jutott arról, amit írtál, hogy remélem Téged is ér majd baleset, rosszullét, amikor majd nem ér oda a mentő időben, mert egy alkesz csövest szállít éppen valahová aki részegen hány a mentőben, miközben a képzett ápoló épp megmenthetné az életedet. Semmi baj nincs azzal, ha valaki segíteni akar, de a saját zsebéből, idejéből, energiájából tegye!