Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pít.

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tudni kell rólam, hogy Anti-Sorozatnéző vagyok, még a mostani filmekkel se vagyok annyira tisztában, csak 1-2vel amiknek átlinkelik az előzeteseit. 4sorozatot emelnék ki, amik elnyerték a tetszésem, de nemtudom őket folyamatosan nézni... 1. Dr.BonesEzt a sorozatot szerintem…..
Pít's opinion Fankadeli 2011.07.12 01:58:00
Ma egy új előadót ismertem meg Dani által (KÖSZÖNÖÖÖM), akivel a stílusa miatt alapból előítéletes voltam, mert repper. Utálom a reppzenét, mindent ami hozzá köthető, mert annyira ezt az értelmetlen nagyképüsködést és húúú máni, je gizdacsávo... naszovalértitek :D De…..
Megjött az alkotói vágyam, és mivel az előző bejegyzésemben kitértem egy 5másodpercre látható szemüvegre, úgy gondolom, hogy most írok egy picit a szemüvegekről... ha nem bánjátok :D Sokan kiskorukban direkt szemüvegesek akarnak lenni, mint Én. Olyan kis dilis voltam, hogy direkt…..
 Mostanában nagyon bántja a csőröm (vagy inkább a fülem?) Bencsik Tamara, a megasztár 98. szériájának csillagának az egyik dala, a 'Sztereó láz'. Hm... Az vele a hatalmas problémám, hogy annyi eredetiség van benne, mint a másik "kedvenc dalomban", az 'On the…..
 És igen, megjelent az Owl City új kilpje, ami azért is nagyon különleges számomra, mert szerepel benne egy ici-picit a leendő feleségem, akivel boldogan fogunk élni amíg meg nem halunk, és lesz 3 gyerekünk! ( csak Ő erről még nem tud ) Ez a lány Lights, aki egy nagyon-nagy…..
Mikor azt mondom, hogy popper, igazából valami ilyesmi stílusra gondolok, ami a klipben uralkodik! Van itt egy rakás neon-árnyalat, de a letisztult feketeség is ugyanúgy megmarad. Zseniális, igazi bulis klip lett, pedig nincs benne úgy igazán semmi különleges, de mégsem az a lapos,…..
Pít's opinion Napi zene. 2011.07.01 13:23:00
  Egész nap ezt a dalt hallgatom, amivel csillapítom a Swagger Jagger klippremier-várásomat :D Nos, azért tettem ki kétszer, mert 2 videó is készült ehhez a dalhoz, az első a hivatalos VEVO-csatornának, a második pedig Lights hivatalos csatornájának. Lights-ot amúgy…..
Pít's opinion Hello ! ( : 2011.06.30 23:23:00
 Muszáj volt Hello! -val kezdenem, mert ez az én hülye hangsúlyommal nagyon vicces, mindenkinek így köszönök, és ezt már sok ismerősöm megjegyezte. :D Nos, 2 héten belül várhatóan valami normális kinézetet kap ez a dolog, mert szombaton megyek Horvátországba, életem első…..
Sztárokkal népszerűsíti a H&M a Fashion Against Aids elnevezésű jótékonysági kollekcióját. A kampányban többek között Akon, Keri Hilson, Penn Badgley és a Scissor Sisters szerepelnek. A kollekció, mely uniszex darabokból áll április végétől lesz elérhető a H&M…..
Hello. Ez az első bejegyzésem az ItKid-en, remélem nem az utolsó. :)A parfümökről és azok másolatairól szeretnék írni. Ugye, a legtöbben valami tízezrekben mérhető löttyöt fújunk magunkra, amit a nap végén - jobbik esetben - le is mosunk. Persze, nagyon jó az illata, de ha így…..