Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Copystore

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A napokban azt vettük észre, egyre jobban mennek le az egységárak, nemrég olyan akciót láttam, hogy 1200 Ft-ért kínálnak a Copygeneral-ban egy kötött szakdolgozatot.Sokan egyből belefutnak a legjobbnak tűnő akciós ajánlatba, a végén azonban lehet, hogy többet fizetnek, mint…..
Nem igazán halad a korral a Go Print, de nem is a legrugalmasabbak. Simán elhajtják a nyomtatni és pénzét náluk hagyni vágyót, ha nincs nála az anyag CD-n vagy floppyn.Szóval, szombaton elmegyek nyomtatni, a MOM Parkba, a Go Printbe. Odasétálok, köszönök, mondom, hogy, hát…..
 Ebben a cikkben azt próbáljuk összefoglalni, milyen szempontok alapján és mit kell a szakdolgozat borítójára írni. A végzősök jelentős része egyébként úgy indul el beköttetni a szakdolgozatát, hogy nem tudja, mit kell a borítóra írni.Először is nézzük a…..
 A leggyakrabban visszatérő probléma a tartalomjegyzék készítés ismeretének hiánya. Sokszor látni, hogy a tartalomjegyzéket utólag, manuálisan készítik el, ami egy másik gépen megnyitva esetleg megtörik, az oldalszámok nincsenek egy vonalban, vagy ha kicsit változtatunk a szövegtörzsön, megváltoznak…..
 Ahhoz, hogy a szakdolgozatod megfeleljen az általános elvárásoknak, bizonyos szempontokra oda kell figyelni. Egyes iskolák persze meghatározhatják egész pontosan is az elvárásokat, de a tapasztalat az, hogy csak általánosságban szokták. Néhány dolog részletesebben: Margóbeállítás Az…..