Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darth Palma

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szubjekt Szubjekt 1.1 2008.04.10 22:03:08
Nagyjából háromnegyed éves a blog, ennek örömére eljött a pillanat, hogy újítsunk. Persze a "hatalmas" webdesigner tudásomból csak annyira futotta, hogy kiszélesítettem a bejegyzéseknek fenntartott részt, így nem marad a jobb oldalon akkora üres hely. Mondhatni jobban…..
Darth Palma 2008.04.21 20:37:51
szubjekt Magyartalan Magyarok 2008.04.04 15:40:00
Hogyan tudnánk segíteni a határainkon túl élő magyar embereken, ha még az Anyaországban is elítélendő az, ha valaki nem a multikulturális szarságban hisz. Itt van egyből két versenyző, egy video (ez van alul), illetve egy magát roppant nemzetinek valló kolléga, NemzetiYoda.…..
Csoki chilivel? Naná! Jómúltkorában kaptam egy fél tábla noname chilis csokit, akkor határoztam el, hogy annyit bepróbálok, amennyit csak lehet, itt is van az első 2 versenyző: 1. Zotter Chili, 70%-os kakótartalom (tudom, nem a % a lényeg) (70 g) Hát őőő... Odabasz. Mást nem…..
Volt már ma egy bizarr véradásos poszt, de akkor itt van mégegy. Igazán brutális állapotba került Jehova egyik portugál tanuja, akinek 14 évesen támadta meg egy érdaganat a száját, viszont vérátömlesztés nélkül (amit ugye tilt a vallása) az orvosok eddig nem tudtak segíteni…..
Még csak kéthetes a hír, de Indexanyánk sem vette észre, úgyhogy legalább itt legyen meg, hogy a Coca-Cola önhűtő üdítőpalackokkal szeretné letarolni a piacot. A jövőre Angliában debütáló technológia a kupak első elcsavarása után fagyasztja meg kissé az italt, így a…..
Isteni érzés, hogy van egy nemzet, amelyik néha még a magyaroknál is viccesebb, például amikor angolul próbálnak beszélni. Ismerkedjenek meg az olimpiára pályázó Prága hivatalos oldalával, amit mintha kizárólak geek pólófeliratok teremtése végett hoztak volna létre. Csodás…..
Karesz a nyeremény Balaton szeletét szerette volna behajtani a Tescóban, majd egy kisboltban, de ők ezt nem szerették volna annyira, ezért egymásra mutogatnak: Tegnap az a szerencse ért, hogy a balaton-szelet játékával egy új balaton szelet boldog nyertese lettem. nosza rajta, ma úgyis…..
Már szép a napunk, hogy elolvastuk Szabó László novelláját egy kelenföldi vécézésről. Olvassák el Önök is a kis, dülledt szemű emberke történetét! Kelenföld MÁV pályaudvar. Indulás előtti WC keresés. Meglepő volt, hogy a váróban szép nagy betűkkel ki van írva: WC és…..
Az alábbi sztoriban egyedül az a meglepő, hogy olvasónk, geller, miért vásárolt volna még azután is az ismert budapesti olcsóruha-üzletben, hogy a biztonsági őr effektíve lekurvázta, majd leütést helyezett kilátásba. Kemény az élet, kemények a magyar vásárlónők, de a…..
Bizonyára hallottak már jóságos alapítványokról, akik ilyenolyan beteg gyerekek nevében szedik be a milliókat. BB a Deákon ennek egy kezdő változatával találkozott, akik azonban már alkalmazzák az amerikai adományozási technikát. Az adományozók egy nyilvános listára vezetik…..