Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mimike1511

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdődik az uniós csúcstalálkozó, amelynek legfontosabb tétje a tagállamoknak juttatott közös fejlesztési pénz. 2005-ben Gyurcsány Ferenc 8 ezer milliárd forint értékű forrást szerzett Magyarországnak. Ebből egymilliárd eurót, mintegy 270 milliárd forintot az utolsó…..
mimike1511 2012.12.23 17:08:57
@lajos0: az a 12 milliárd ott hever a devizatartalékokban........ és reméljük a kedvenceid nem nyúlják le
Mert, hogy előbb-utóbb otthagy az biztos. Honnan veszem? Mondom a példát, amit tapasztalatból ismerek és annak a párhuzamát.Elmegy a Gazsi a Polgármesteri Hivatalba. (Elmegy Orbán az Európai Parlamentbe.)- Gyüttem egy kis segílyé’. (Jöttem a kohéziós pénzekért.)- Te Gazsi,…..
mimike1511 2012.03.15 19:03:15
@centenárium: úgy tűnik belenéztél a tükörbe, tudod, az úgy van hogy létezik a beteg ( Magyarország) rákja van halódik, és a rákos daganatot Orbánnak hívják, de a szomorú helyzet az , hogy a rákos daganat is rákos , mindenki saját sorsának a kovácsa, a niemand ezt válaszotta, mint egy rissz-rossz Hollywoodi ripacs, mindegy, hogy mit beszélnek róla, csak nehogy elfelejtsék őt
A mai hírek után már kezdtem elkámpicsorodni. Na, itt a vidék vége, gondoltam azok után, amit Ángyán József nyilatkozott a lemondása indoklásaként. Súlyos dolgok kerültek kimondásra. Azzal a programmal szemben, amelyet a Nemzeti Vidékstratégiában megfogalmaztunk, amelyet a…..