Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zollykahh

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ÚJ Garrys Moda [DiGiTALZONE] 2010 Edition Gmodjobb mint a PSY-os!!!miért is? mert:Multiplayer Kijavitva (Sajnos csak akk muxik amikor beirod a consolba h. connect ...IP..)Sok addon müködik  ami a PSY-osban nemvan toybox de nekem nem joés még sok mindenTÖLCSED LE ÉS Meglátod…..
WTF? Minecraft 2011.07.16 21:51:00
 Sziasztok!Ujra elkezdtem minecraftozni és ismét van szerverem.Ha fel akarsz jönni irj nekem pm-et(levelet) youtuben  amit IDE kattintva meg is tehetsz.Fontos tudni hogy szükséges ahamachi és az 1.7 es minecraft.Mindössze pár feltétel van:Ne rongálj,Ne lopj(le lehet…..
WTF? Gmod 11 hülyülés 2011.07.16 21:33:00
Kész az új videó név szernit Left 4 Dead Random Dancing. Úgy gondoltam csinálok egy Garry's Mod-os videót de a ragdollok a Weld(ragasztás) és a proptól(tárgy, a mi esetünkben a pills) megbolundoltak és ezt úgy gondoldam kihagyhatatlan felvétel :D Ezért bekapcsoltam a frapset és…..
WTF? Spiral Knights videó 2011.07.07 12:40:00
 Hi all Itt az új videóm ami a Spiral Knights nevű játékról van Ime az alkotás:  Ez egy többszereplős ,felülnézetes játék ahol a cél az hogy megtaláljuk az elveszett kulcsokat az ajtókhoz,megöljük a ránk támado mobokat,és épségben eljutnunk a következő pálya…..