Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Colobot (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Úgy érzed, hogy a férfiak nem figyelnek fel rád, miközben te sem érzed magad elég nőiesnek?  Ha nem viselkedsz nőként, vagy kevered a szerepeket, ne csodálkozz azon, hogy a pasik semmibe vesznek!Én fizessek vagy te?"Többféle női szerep létezik: barátnő, társ,…..
Colobot (törölt) 2011.02.05 16:38:38
Hali!

Először is a bejegyzés egy részletére reagálva:
"a férfit, a vadászt, akinek az lenne a feladata, hogy megszerezze a nőt"
Ezt úgy hívják, hogy mulyaság. Ilyenkor jönnek a körbemagyarázó szövegek is hozzá, hogy a másik feladata minden, mert ez a sors, meg a biológia, meg a csillagok is azt mutatják, hogy karbatett kézzel kell várni a sült galambot a nőnek. A férfiaknak meg azt kell sugallni, hogy nekik az jó, ha vadásznak és a nő ezt végignézni kvázi külső szemlélőként. Az a szerencse, hogy nem ilyen fekete-fehér a valóság.

Aztán:
"sétálsz a családoddal, és egy részeg tántorogva elindul felétek. Ki áll az útjába, szól rá, hogy "hé, vigyázz!"? Te vagy a férjed? Vagy egy kóbor kutya esetén?"
Normális esetben mindenki megvédi magát, nemtől, kortól függetlenül. Aki nem, az nem erre az életre való. Mondok egy másik példát: Egy lány albérletben lakott és én épp távol volt a párja, amikor a gázfűtés elromlott. Nem szolt a főbérlőnek, megvárta, amíg a párja visszajön és inkább vacogott napokig. Itt jön megint az a butaság, hogy a férfi intézkedik, mert ez a küldetése blabla hülyeségek. Erre is csak azt tudom mondani, hogy nem életre való, aki ilyen akár nő, akár férfi. Személyiség kérdése az egész.

"vendéglátó helyen mindig a pasi fizet. ha nőt látsz fizetni"
Furcsa, hogy valaki állandóan azt lesi, hogy mások mit csinálnak, meg mit gondolnak ahelyett, hogy jól érezné magát. Ha épp az egyik fél nem tud fizetni csak a másik akkor nemtől függetlenül fizet és kész. Ismerkedési szakaszban is fair, ha az egyik meghívja a másikat, legközelebb fordítva lesz, különben csak az anyagiak miatt van vele.