Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elpattant egy húr

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenkilencedik napja elképesztő fordulatokkal zajlik az éhségsztrájk az MTVA épülete előtt a Kunigunda utcában, de arra nem számítottunk, hogy az MTVA vezetője, Böröcz István egy dolgot szeret, bosszantani másokat.Még karácsony előtt reflektorokat irányítottak az…..
Elpattant egy húr 2011.12.29 15:13:29
@IamMenyus: Info@artisjus.hu, mindenki írhat egy beadványt nekik is. Egyébként szerintem most nincs ott senki :) szóval úgy kezdődik az ügy, hogy közpénzből kell majd bírságot fizetniük, ha nem jelentették be előre a zeneszolgáltatást.

Ez szép történet lesz.
 Mostanában egyre többször kapnak szárnyra olyan hírek, amelyek a fizikai adathordozók feleslegessé válásáról szólnak. És bár talán korai még temetni a CD-ket, a mai délutánt mi is egy alapos selejtezésre szántuk. Gondolom, nem vagyok egyedül a problémával, hiszen  más…..
Elpattant egy húr 2011.11.21 12:19:21
@rodeo: mi lenne? A belső hang, amikor a fejedben (szívedben, lépedben,...) hallod a zenét, amikor zenélsz :)
 Az eva értelme, hogy minden 25 millió forintos áfabevételt legalább 31 százalékos adóval sújt. És ez a legkomolyabban ellenőrzött, kontrollált adófajta. Ezért nem szabad megszüntetni.Gondoljuk végig, hogy nincs más olyan adófajta, amely ilyen erős ellenőrzés alatt áll -…..
A Volksbank végtörleszteni óhajtó ügyfelei kezdhetnek reménykedni, hogy az eurózóna/világméretű piramisjáték beborulása hamarabb helyére teszi bankjukat, mint ahogy az Alkotmánybíróság megállapítja a végtörlesztés alkotmányellenességét. A formanyomtatványon ugyanis…..
Elpattant egy húr 2011.10.03 13:15:13
@rekszem: +1
Elpattant egy húr 2011.10.03 13:16:46
@Kentauró7: gyönyürű egydimenziós gondolkodás. Monnyonle! Az elmúltnyócév is!
Elpattant egy húr 2011.10.03 16:18:44
@teisfiambluetooth: most sem sírok, köszönöm a kérdésed. Nyilván Te is pontosan tudod, hogy mekkora terhet ró az államháztartásra a kamattámogatás.

Utólag visszagondolva lehet, hogy jobb lenne egész egyszerűen házon belül eladósodva lenni.

Ezzel szemben akkor is azt vallottam, ma is azt vallom, hogy a vagyongyarapodáshoz az államnak támogatásokon át nem kell közel kerülnie. Versenyképességjavításon, oktatáson, szakmai színvonalon, nyelvtudáson keresztül magasabb jövedelem, az oké. Halászni kell megtanítani, nem apránként halakat vetni a Zemberek elé.
Lassan vége a nyárnak, az idei pedig az első ilyen évszak 2007 óta, amikor nem kezd el új iPhone-t árulni az Apple. Akik eddig abban bíztak, hogy szeptember 7-én Jobs bemutatja az új készüléket, és egy-két héttel később már kapni is lehet a telefont, ki kell ábrándítanom: egy…..
Elpattant egy húr 2011.08.22 12:23:41
Elpattant egy húr 2011.08.22 12:24:13
@Pierre Ironman: egyébként ügyes marketing, nemde?
Egy komment az előző posztomhoz: Nem értem miért nem tudjátok, ti liberálisok megérteni a homoszexualitást ellenzők érveit. Én nyugodtan beszélhetek a nemzeti radikálisok nevében, és meg is fogalmazhatom az érveinket a homoszexuálisok ellen. Azért ítéljük el őket, mert mi büszkék vagyunk a…..
Elpattant egy húr 2011.06.20 20:17:04
@Tallono: szálljunk le az ánuszról ... az érzékenységet fogja választani, és a boldogságot, remélem.

De az tényleg gyönyörű, hogy úgy tűnik, azt gondolod: ha Margit és Pisti egész nap veszekednek, apu és apu pedig nem, akkor aput és aput választja a gyerek.

No akkor.

Hány hetero gyerek szülei boldogtalanok egymással? És ezek a gyerekek csak azért nem tágítják az ánuszt napestig (bár ne feledjük, lányok is vannak köztük, kábé 50%-ban!!), mert nincs előttük a minta, amit követhetnének?

És ha lenne minta, akkor buzivá válnának?

A. És ha buzivá válnának, és nem fogadhatnak örökbe gyereket, akkor nem tudják továbbadni a mintáikat. Ha fogadhatnak örökbe, akkor ha boldogok együtt, akkor az örökbefogadott gyerek a fentiek szerint buzi lesz. Ha nem boldogok, akkor hetero lesz, és lehet gyereke, nem hal ki az emberiség.

B. És ha nem válnának buzivá, pedig volt minta? Mondjuk mi van akkor, ha ez nem TUDATOS döntés, hogy mostantól milyen neművel szexelek? És ha tudatos döntés, akkor nem szabad megadni a lehetőséget arra, hogy így döntsön? És milyen alapon?

-------

És az egyetlen lehetséges kiút, ha boldogtalan hetero kapcsolatot látnak, az az, hogy homoszexuálissá válnak?

Legyen személyeskedő!

Ha neked gondjaid vannak a társas kapcsolataidban, akkor megváltozik a nemi irányultságod?

És amikor homoszexuálissá válsz, akkor utána vissza is tudsz válni?

És hányszor tud egy ember az élete során változtatni?
Elpattant egy húr 2011.06.20 20:20:50
@Fedor: ez szép :)

Annyira liberális vagyok, hogy nem tolerálom, ha valaki nem tolárálja a másságot :)
Elpattant egy húr 2011.06.20 22:53:10
@Erika Viking: Nemtom. Gyere ide. Vagy én vöjök.
Trükk vagy bénázás? Ha a 29 pontos akciótervből ez lett, vajon Matolcsyék mennyire lesznek képesek a sokkal keményebb megszorításokat tartalmazó Széll Kálmán-terv végrehajtására? (Fotó: Index) Az [origo] értesülései szerint az államháztartás hiánya 2010-re a tervezett…..
Soha nem voltam oda az Invázió üzletláncért, a klapkás hirdetés pedig feltette az i-re a pontot: valószínűleg csak a top10 leggázabb reklám ever kategóriában indulhatna jó esélyekkel. Monca panaszlevelével sem lettek szimpatikusabbak. Mint ő is írja, nem egyszeri és történelmi…..
Elpattant egy húr 2011.02.07 18:06:59
@enamel: Tisztázzunk valamit, nem velem esett ez meg. Velem ez egyszerűen nem eshet meg, és kész :) másból faragtak, úgy gondolkozom erről, mint te.

De be kell látnom: ha hónapokig nincs más munka, akkor ez is sokkal jobb, mint a semmi.
Elpattant egy húr 2011.02.07 18:18:05
@enamel: Tisztázzunk valamit, nem velem esett ez meg. Velem ez egyszerűen nem eshet meg, és kész :) másból faragtak, úgy gondolkozom erről, mint te.

De be kell látnom: ha hónapokig nincs más munka, akkor ez is sokkal jobb, mint a semmi.
Elpattant egy húr 2011.02.07 14:51:22
@enamel: @Lángharcos:
az világos, hogy ami történik, jogtalan.

Amit nekem is nagyon nehéz megértenem, hogy nincs más megoldás, mint maradni, és összeszorított foggal kibírni.

És ez a legrosszabb: konzerválja a meglévő helyzetet.