Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KF(eri)C

4 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
KF(eri)C 2012.12.17 19:35:35
@Tejföl von Danone: Az igen , olvastam elég feltünűő az elején :D
Obi-Wan Bali™ írásai Le Parrain 2012.09.25 15:14:59
Emiatt kezdtem el a torrentezést; fél évig halogattam a megnézését; ugyanennyi ideig nem hallgattam meg a soundtracket sem, pedig születésnapi ajándékként kaptam meg; de most végre meg tudtam tekinteni Francis Ford Coppola legendás filmjét, A keresztapát. (Enyhén spoileres írás…..
Mostanában jött ki az Avengers a mozikba, már most bombasiker, a kritikusok "a legjobb popcornmozi"-ként aposztrofálják. Bátorkodom majd én is megnézni valamikor. Igen ám, de képregényhőseinknek előzményfilmek is készültek korábban, én most az egyiket néztem meg, mégpedig az…..
Nagyon úgy néz ki, hogy következő hétvégén valóban sikerül felvenni a következő adást, ahol Zoli mellett egy új vendég is részt fog venni, akit már nagyon várunk.Szóval még kb kicsivel több mint egy hetetek van leadni tippeket a képkockákra (ha pontosan tudom majd a rögzítés…..
Nyilván nem kell sokaknak bemutatnom a következő filmet, elvégre a tavalyi Oscar-díja miatt már mindenki hallott róla. Most azonban végre én is rávettem magam, hogy megnézzem A király beszédét. A film Albert hercegről, a későbbi VI. György királyról és beszédhibájáról…..
Christopher Nolan a Batman-filmekkel vált világhírűvé. Aztán kijött "A tökéletes trükk" meg az Inception, majd pedig egyre többen fedezték fel a régebbi filmjeit is. Így jutunk el következő alkotásunkhoz, a Mementóhoz. A történet során megismerjük Leonard Shelbyt, aki ritka…..
KF(eri)C 2012.05.07 22:22:12
Folytatom a hét elején megkezdett ámokfutásomat, itt a következő filmkritika, mégpedig a Batman: Kezdődik!-é. A címszereplőt remélem senkinek sem kell bemutatnom, Batman az egyik leghíresebb képregényhős. A mostani, 2005-ös adaptációban megismerhetjük a kezdetek kezdetét, hogy…..
Twitteren már ajánlottam ma reggel, de gondolom, ez az ember és annak projektjei maximálisan megérdemlik az elismerő szavakat. Nem is olyan régen, amikor még ROFL-Net kiraktam ezt a videót, ahol valami fergeteges módon beleértelmezett mélyebb értelmet országunk kedvenc roncs tv-jébe,…..
 Szeretem a nőket. Jobban is, mint a lányokat. Ezért mai témánknak azt a tényt választottam, hogy az akciófilmek képtelenek szembe nézni a főhősnő kínzóan haladó szellemű koncepciójával. Persze, maszkulin anyatigrisek és szuperszexi bikininindzsák mindig is otthon…..
mind1 Gears of War 2-3 2012.03.24 23:50:00
 Először is egy kis magyarázat: Azért nem írtam mert egyrészt kb. egy ember olvassa, másrészt mert lusta vagyok hosszan írni. Megoldás: rövidebben írok. Egy zseni vagyok. Gears of War 2 http://indavideo.hu/video/OtherWorld_bemutatja_Gears_of_War_2_kritikaZoly tesztjével…..
Hallottam egy jó viccet, amit figurák segítségével ábrázolok nagyon trash módon    ..
KF(eri)C 2012.03.18 18:38:35
@filmkiller: ember nincs jobb dolgod?
Mostanában elég nagy médiavisszhangja van a The Artist - A némafilmes című filmnek. Ez nem is olyan nagy csoda, hiszen ezt utóbbi alkotás tarolt az Oscaron: a legjobb film, a legjobb rendező és a legjobb férfi főszereplő díját is megkapta. A "legjobb férfi főszereplő" jelen…..
Teljesen jogos videó (Kivéve az Idegen Arcok forgatókönyvét)  Flux blogon találtam..
KF(eri)C 2012.03.01 16:57:25
Szegény, szegény Gusto Burger... A magyar gyorsétterem-hálózat egyetlen boltja volt a gimnázium épületében, a diákok többsége már legalább egyszer megfordult benne, és most tessék: a projekt befuccsolt, a magyar gyorskajálda kénytelen bezárni kapuit. A dolog egyrészt szomorú:…..
mind1 Top 5 vígjáték 2012.01.16 22:29:00
  Eltérve a játékipartól, írnék egy kicsit a majdnem olyan jó filmiparról. Majd lesz még pár kategória :D Természetesen ez egyéni vélemény; tehát ha nem értesz, egyet nem érdekel :D 1, Pancser police  -Zseniális vígjáték, hatalmas poénokkal de csak 30 év…..
Májusban hagytam abba, most a következő hónappal folytatom. Júniusban eljött a hőn áhított szünet. Ennek örömére én jószerivel leálltam a blogolással, de a pihenés az pihenés. Voltam Múzeumok Éjszakáján, ahol rájöttem, hogy hajnali 1-kor mégsem olyan jó buli kiállítást…..
KF(eri)C 2012.01.15 13:09:23
mind1 Assassin's Creed: Revelations 2012.01.15 12:00:00
 Ez itten egy élménybeszámoló  erről a játékról. Katt a címre, hogy a videók is láthatóak legyenek :DBár elég híres játéksorozat az Assasin's Creed de azért nem árt egy kis ismétlés hátha valaki nem ismeri.  Assasin's Creed: A sorozat egyetlen része melyel nem…..
mind1 Unalmamban... 2012.01.15 11:30:00
 Minap rájöttem, hogy hiába csinálok, egy halom hülyeséget még mindig van szabadidőm. Úgyhogy elkezdtem gondolkodni mit tudnék én még csinálni. Itt a végeredmény.   A másik ok az, hogy láttam Balázsnak ( http://obiwanbali.blog.hu/ ) mennyire bejön ez a…..
A változatosság kedvéért mostanában Rejtő regényeket kezdtem el olvasni. Jó, még nagyon az életmű elején tartok, de a két egyik legnépszerűbb regényt, Az elátkozott partot meg a Három testőr Afrikában-t már elolvastam. Hű, hát nagyon megérte.Egy Rejtő-könyv kapcsán…..
Letöltési link: Filmbarátok 4. epizód (86 perc) FELJAVÍTOTT VERZIÓ ITT TÖLTHETŐ LE (Első 6 rész egybe csomagolva) Következő filmekről beszélünk: A sas Sucker Punch Maci Laci Ismeretlen Férfi Thor Sikoly 4 Élve eltemetve A gyerekek jól vannak Halálos Iramban: Ötödik…..
És igen! Tovább csiszolgatom kritikusi vénámat, és lassan minden általam látott mozgóképet kezdek kivesézni (vigyázat a gyors diavetítésekkel). Ezekben az HBO a legjobb barátom, nem tudom, milyen filmeket tudnék nézni nélküle. Esetleg az otthoni rajzfilmeket....A Perzsia…..