Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bal3

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗›   Nagy öröm számomra, hogy kismotorokkal, mopedekkel is egyre többen neki mernek vágni hosszabb túráknak. Korábban már készítettem egy interjút a francia Benoît Denieulle-lel, aki 2009-ben…..
Bal3 2017.02.27 09:42:36
@SHERIFF66:
Áve Attila!

Köszönöm a részletes választ. Ajánlatot kértem a nyergem átalakítására, és az 50-70 eFt-ot sokallom.
Belevágok, szerintem menni fog.

Üdv Bal3
2017 február elsejétől Bazsó Gábor veszi át a Totalcar.hu Kft ügyvezetői feladatait. Bazsó volt a társaság igazgatója 2000-től 2007-ig, amikor az anyavállalat videós üzletágához igazolt, 2010 óta pedig a CEMP kreatív igazgatója. Utóbbi pozíciójában továbbra is részt vesz…..
Térjünk vissza Szlovákiába, ezúttal az 584-es útra a Magas Tátrába. Sajnos ez a szerpentin már nincs annyira közel, mint a korábbi szlovák helyszínek voltak. Ez Tatabányáról oda-vissza már egy 600 km-es karika, még belepaszírozható egy napba. Erről én is csak nemrég hallottam, főképp emiatt és a…..
Mennyivel szabad menni Magyarországon? 50-90-130 - ugyan már! Nem az elmélet számít. Valójában a gyorshajtás Mekkája vagyunk, csak nem tudjuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
2013 novembere és 2015 februárja között egyáltalán nem írtam Dezsőről – az volt a terv: majd ha purrog szépen és végre jó lett a motorja, megírom. A legutóbbi posztban be kellett ismernem, semeddig nem jutottam. Röviden összefoglalom a motorral kapcsolatos ügyeket: – a svéd…..
Pontonban turkálni? Piha. Steyr-Puch-alkatrészeket homokfúvatni, alapozni, festegetni? Mit képzelsz... Szent Szobrot polírozni végtelen türelemmel? Dehogyis, ugyan már. Mert még a legnyitottabb házasságokban is eljön a pillanat, amikor a faszi egy kicsit nem az újabb numerákkal és a…..
Bal3 2015.03.16 18:49:12
@Csikós Zsolt: Áve!
Tribológus főiskolai tanárom írt egy "esszét" arról, mi történik ha félszintetikus olajról fullszintetikusra váltunk. Röviden, a régi lerakódásokat mind feloldja, elszállítja a szűrőig (amit eltömíthet akár 500 km alatt! labormérések) vagy a karter alján "lerakja". Esetleg az egyik ok lehet ez nálad, nem ismerem a részleteket.

Amúgy a nejem kezd téged "nem szeretni" :-) Írtál egy jó cikket a Honda CBF 250-ről, vettem egyet, most nézegetem a Spacyket :-)

Imádom a patinás, még örök életnek gyártott dolgokat én is! (egy Cub 50 is lőtávolban van)

Üdv Bal3
Belsőség Róma! 2014.07.26 10:29:01
Tényleg csak kicsit bénázott az alapjárat, de egyre többször, no meg gázrángatásra kicsit füstölt is. A gyújtásra gyanakodtam, hiszen azóta rakoncátlankodott a motor, amióta a Monfalcone-Modena útszakaszon többször ronggyá áztunk, majd a legdurvább özönvízben elhajtottunk…..
Belsőség Nyolc év után vége... 2014.01.19 06:52:43
2006. március 5-e, szakadó hóesés, végtelenbe nyúló tél, nyakig ülünk egy romos ház felújításában, Norbi három hónapja beteg, inog az Autó Magazinnál a szerkesztői állásom, csupa derű és vidámság az élet. Mit tesz ilyenkor az ember? Naná, autót vesz. Törött volt az…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
És igen, elkészült! Tavasszal és ősszel azért keltünk fel még pirkadat előtt, hogy a hajnali üres városban forgassunk. Talán ilyenkor a legszebb Budapest, amikor a friss napsugarak világítják be a kihalt utcákat. Ebben az időpontban hazafelé biciklizni óriási élmény. Ezt a…..
Biztos én vagyok túlérzékeny, de nem szeretem a bankokat. Magát a műfajt értem, de hogy ez a szó Magyarországon miért szinonimája az átverésnek, lehúzásnak és apróbetűs résznek, azon azért néhányan elgondolkodhatnának. Sőt, talán nem is csak Magyarországon…Pedig…..
Bal3 2011.02.25 17:41:38
Áve!

Bank = elveszem a pénzed.
Érdemes utánaolvasni a "közösségi bankoknak" hirdetést nem nagyon találsz róla, nem fér bele nekik, (hisz nem lopják a pénzt) esténként 50.000.000 Ft reklám költség a tv csatornákon.
Az egyik:
www.magnetbank.hu/

Nagybetű van:
Nem finanszírozunk olyan tevékenységeket, amelyek indokolatlanul károsítják a környezetet, nem tartják tiszteletben az alapvető emberi jogokat, és ellentétesek a fenntartható fejlődéssel.

Üdv Bal3
Zsemledisznó A sor 2011.02.24 10:24:00
A sorban állásnak állítólag létezik valamiféle kultúrája. Leginkább talán az, hogy nem pofátlankodunk egymás elé mindenféle trükkökkel. De ez ugye szánalmas hozzáállás, az életrevaló, talpraesett ember az ilyen buta helyzeten is úrrá lesz, és az élre tör. Íme néhány…..
Zsemledisznó Nulladik 2011.02.04 12:53:00
Jóreggelt mindenkinek!Ez itt a Zsemledisznó Blog nulladik posztja. Nehéz ilyet írni, nem is viszem túlzásba. Most, hogy már mindenki nagy erővel blogol, kitaláltam, hogy én is így fogok tenni. Megtehettem volna már sok évvel ezelőtt is, de valamiért most jött el az ideje.Tematika:…..
Az első valódi poszthoz egy könnyed témát választottam, nevezetesen a világ baját. Így szépen egyben, ha úgy tetszik: globálisan. Az olyan jelenségekkel, mint kisebb-nagyobb háborúk, terrorizmus, globális felmelegedés, CHF-árfolyam ebben a körben nem foglalkozunk. Egyrészt…..