Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ancsamancs

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? El lehet menni 2012.05.11 22:28:00
Pár hónapja védte meg a doktoriját egy fiatal kollégánk. Nagyon jó munkát végzett, egészen biztos lehet benne, hogy az eredményét komoly folyóiratban publikálhatja. Nagyon, nagyon tehetséges matematikus és mellékesen a svájci egyetemi programozóbajnokságban is a legjobbak…..
Hasonló gondolatok valószínűleg a legtöbb felnőttkor küszöbén álló nő/lány (kényelmetlen így hivatkozni magamra, pedig már igazából se gyerek, se tini nem vagyok - lassan 20 éves) fejében megfordultak egy-egy pillanatban, vagy gyökeret is vertek. Nem a biológia verte ki nálam…..
ancsamancs 2011.12.09 23:30:51
@TrueY: OK. Ez az. Pont egy berágás után írtam. De ha megfeszülök, sem tudom kivédeni a tapasztalataim hatását a személyiségemre. Otthon, és a legtöbb családban ezt láttam. Szélsőséges problémára szélsőséges válasz. Aki kritikus, az belázad a szokások ellen. Nekem nem ilyen család kell. Mielőtt arra gondolnál, hogy "kreatív" leszek, összehozom a gyereket, kamuzok egyet, és lelépek, én inkább arra gondolok, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki pl.: ha főtt vacsorát akar, és ő ér előbb haza mondjuk 2 órával, nem tőlem várja, hogy este 10kor nekiálljak főzni, hanem megcsinálja. Én még sosem láttam férfit mosogatni, az valami elképzelhetetlen dolog a számomra. De anyámat legalább még nem verték, úgy, mint a legtöbb nőrokont, csak gazdasági függésben tartották. A nagyanyám anno 17 évesen kapott először szemüveget, mert a nők alacsonyrendűnek számítottak.
ancsamancs 2011.12.13 14:56:26
@TrueY: ahm ja. Csak én nem akarok azokkal sem közösséget vállalni, akik 2 pasitól 3 gyerekkel biztosítják az életszínvonalat. És emiatt becsületes emberek kerülnek híd alá... Egyszerűen sosem volt normális a világ... Nem akarok egyik úton sem járni, amit kínálnak, mert mind rossz a maga módján, de valamerre el kell indulnom. Csak az a biztos, hogy nem bízhat az ember senkiben, mert ő húzza a rövidebbet.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
ancsamancs 2011.11.03 10:42:53
@petrócselly: számos tényező van, ami befolyásolja, ki milyen sűrűn, mennyit ürít. A hormonháztartása mindenkinek más és más, és inőnként megesik, hogy felborul. Igen, lehet ezt valamilyen szinten szabályozni (4 órás labor gyakorlat nem szokott problémát jelenteni), de beüthetnek olyan dolgok is pl.: a menstruáció (sokan ilyenkor még fel is fáznak) , 50esek inkontinenciaügyei, allergiás reakciók (15 percenkénti folyamatos akció), fertőzések. Másrészt aki beáll egy folyamatos "nem iszom" életmódra, annak nem tisztul rendesen a vére, vesebaj, betegség, kövek. A szabályok is érthetők, de egészséges szervezetre vannak méretezve. De tudjuk, hogy a népesség nagy részére ez nem igaz.
És itt jön képbe az emberség. Ahol a vállalkozás sikerességét a jó együttműködésben látják, ott bizalomnak kell kialakulnia főnök és beosztottak közt. Az esetleges túlkapásokat meg lehet tárgyalni érett, felnőtt emberek módjára.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Azt kérték, hogy írjak valami kirohanósat, mégpedig pont arra a témára, ami régóta cseszi az én csőrömet is. Hát ez történt. Ja, ez most elég csajos, csak szólok. Itt a tavasz, ennek apropójából a női magazinok címoldalán nemsoká megjelennek a "Hozd magad formába napi…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
A TASZ jelenti Az abortusz rossz? 2011.06.08 23:43:00
A terhesség művi megszakításának jelenlegi szabályozásáról a magyar állampolgárok ritkán látott arányban gondolják, hogy jó úgy ahogy van (60 %-uk szerint megfelelő, további 5 % szerint még túl szigorú is). Egyébként a válaszadóknak ugyancsak több mint fele (60 %) válaszolt úgy, hogy az abortusz…..
Visszatértem a nászutamról, és szó sincs arról, hogy a házasság kegyetlenné tett volna, de most akkor is lezárom az Olcsó ebéd menő helyen sorozatot. Nem azért, mert már nem maradt több jó hely a városban, tucatjával akadnak remek ebédmenüt kínáló éttermek, de nyáron valami…..
ancsamancs 2011.05.30 16:33:47
ancsamancs 2011.05.03 22:26:27
Azt adom! Ilyen ez a matek 2011.04.07 10:00:00
 ..
ancsamancs 2011.04.19 22:40:44