Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halastou

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha a véletlen úgy hozza, hogy olyan listák birtokába jutunk, amik egyébként jól elzárva pihennek egy-egy tévés vezér fiókjában. Most is így történt, megkaptuk azt a nézettségi listát, hogy tavaly január 1. és december 31. között mely csatornákat nézték a 18 év felettiek…..
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
Halastou elrontotta a mókát, most ki fogja így azt hinni, hogy a "díjnullázó" a legolcsóbb csomag a Raiffeisennél?Emlékeztek a reklámra, amikor 3 csaj mindenre rápecsétel egy nullást, hogy "miért nem nulla forint"? Ez harangozta be a Raiffeisen Bank díjnullázó…..
halastou 2011.02.05 11:51:31
@Kobe: Frászt! Az egyenlegértesítő díjáról egy szó sem eshetett augusztusban. Október 1-jén vezették be ezt a díjat, augusztus legvégén jelent meg a vonatkozó hirdetmény-változás. Lásd: www.bankkartya.hu/?cikk=8187
Akik a csomagot az első néhány hétben nyitották, azok semmilyen tájékoztatást nem kaptak, nem kaphattak a díjról. Feleslegesen okoskodsz.
A hozamfokozóról sem sok fogalmad van. Ez a szabad számlaegyenleg likviditási alapba helyezését jelenti, ennek minimális a kockázata, az alap történetében egyetlen (!) nap sem csökkent az árfolyama (tehát nem tőzsdézik el a pénzed), még 2008 októberében sem. Még a válság évében is 7,2%-ot hozott, 2009-ben 7,8-at, 2010-ben 4,7-et. Számolj utána, mielőtt ostobaságot írsz!