Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yura

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szenzációs dokumentumról kapott hírt a Vincent külföldi tudósítója. Alig néhány héttel hazánk soros EU elnöksége előtt, most valamennyi hírportált megelőzve adjuk közre az IDC üléséről kiszivárgott információkat:Fidesz: jogtiprás MagyarországonA magyarországi…..
yura 2011.03.19 14:02:18
@Humperdickk: Eddig csak néztem ki a fejemből és nem értettem,hogy a fidesz az előző ciklusban miért is vonult ki a parlamenti ülésekről.Ugye a praktikus megoldás müszaki értelemben az ha valamit nem értünk akkor ujra elővesszük a használati utasitást.A parlamenti magatartásra ez nyilvávalóan nem illeszthető.Hajrá, gondoljuk csak tovább a kvizt.No akkor talán mint használati utasitást vegyük elő az eddigi,korábbi Orbán szisztémát.Mit is rejt ez magában?Többek között ugye mexikói cseresznyét és még nagyon sok semmit érő hasonló döntést.Na ez az itt a kulcs!!Filozófikus hipotézis,de lehet,hogy ez a tényleges valóság:Azért vonultak ki,mert a vitákban kiderült volna,hogy semmihez sem értenek - mint ahogy most már látjuk intézkedéseikből - és akkor oda a választás, oda a kétharmad!
Ez igen na ehhez kellett "komoly" stratéga, hisz még a saját köreit is átverte,mivel talán az egyetlen igaz politikai megnyilvánulást - öszödi beszéd - használta fel "hazugságként" a kivonulós stratégia felépitésére.
Március 15-21 Eldőlt: Fodor elhagyja az MTK-t és a Honvédba igazol, hiába oldotta volna meg a lakásproblémáját a klub, a népszerű „Foci” menni akart. „Szerencsére két játékos is van a helyére, Kékesi es Oroszki”, nyilatkozta Brünyi Béla.Utánpótlás EB…..
yura 2011.03.16 12:58:56
Vincent tényleg örülök...!
Azért ez a kviz egy kicsit eltakarja a valóságot.Egyébként nézőpont kérdése.Szerintem a téma érzékenysége miatt elvonja a figyelmet a lényegi kérdésekről!Elérzékenyülök az egykori focitörci olvastán és láttán,de...Talán a későbbi tényleges sikerek hiánya mondatja velem,hogy most már az elkövetett hibákból tényleg tanulni kellene!Csak egy példa,hogy mit nem kellett volna ano..!1986.tavaszán a világbajnokságra készülő csapat felkészülési tervének tárgyalásán jelen vannak az MLSZ és az OTSH delegáltjai:

-Zalka András az akkori MLSZ-elnökhelyettese volt TF rektor mondja"A felkészülési terv tárgyalásánál,amikor a szakmai

részhez értünk elakadtunk.Rákérdeztem,akkor Mezey György megszólalt:Bandi bátyám,ezzel Te biztosan nem fogsz egyetérteni, de a szakmai felkészülési
terv titkos"!
Nos ugy gondolom ez az igazi kviz,vagy puzzle.Ezt rakd össze Árpád..!Nyilvánvaló,hogy ennek az összerakása megmutatja a jelenlegi utkeresés haladási irányait!

Talán igy március idusán:Remélhetőleg a magyar válogatott visszatalál majd arra az útra,amelyről a Mezey-csapat valahol,valamiért tévutra tért.Az újabb változás kiindulópontja azonban csak az lehet,ha szembe nézünk a valósággal.És nem hárítjuk át a felelősséget a hagyományos"balsorsra".Igaz néha jól esik erre hivatkozni.De vajon tépne - e minket,ha valóban volna merszünk szembeszállni vele?
Üdv.Yura /vik77@t-online.hu/
yura 2011.03.18 00:13:53
@LamiÁrpád: lam az enyem,lam az enyem...
üdv.yura