Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gariv7

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenegy napja, hogy Várnai László, az LMP XIV. kerületi önkormányzati képviselője a Népszabadsághoz fordult amiatt, hogy a Papcsák Ferenc, volt elszámoltatási kormánybiztossal, jelenlegi zuglói polgármesterrel folytatott vitáját egyoldalúan kezeli az MTV, hiába kérte háromszor…..
 Egy áruház, amely hajdanán a legforgalmasabb volt a városban, és amely gyönyörű épületével méltóképpen jelképezte hazánk divatját, és amelyről még a külföldi szakma is elismerően beszélt a maga idejében. Mára azonban már leáldozott a Corvin áruház csillaga, és…..
Sokat írtunk már a köztévé Híradójának elfogultságáról, a jobboldalnak kedvező hírszerkesztésről, de hogy pontosan mi is történik a színfalak mögött arra jó példa egy Népszabadsághoz eljuttatott levél. A napilapot Várnai László, az LMP XIV. kerületi önkormányzati…..
Ahogy említettem, annak idején nagy hatással volt rám, amikor az isztriai nyaraláskor megkóstoltam Chiavalon Sandi olaját. Azóta, ha évente egyszer arra járok, igyekszem a környékbeli termelők olajait megismerni, és ha itthon is belebotlok egy-egy ígéretes üvegbe vagy fémdobozba,…..