Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szelmalom

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
17. § (1) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek, nemzetek, közösségek, nemzeti, etnikai, nyelvi és más kisebbségek vagy bármely többség, továbbá valamely egyház vagy vallási csoport elleni gyûlölet keltésére.  (2) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek,…..
Szelmalom 2011.02.04 22:06:47
@xsasha: "Nem toporzékolok, leszarom az IMF-et, mint ahogy a társadalom is leszarja."
A fidesz nem társadalom, csak annak szeretne látszani... a támogatottságukról terjesztett hazugságokkal nyugodtan jöhetsz ha szereted kiröhögtetni magadat.
Szelmalom 2011.02.04 22:14:13
@anyátok: Tényleg? Van valami forrás erre, szívesen elküldeném Matolcsynak meg neki @xsasha: hogy tájékoztasson már kiegyensúlyozottan :)
Szelmalom 2011.02.04 22:31:32
@xsasha: Ja már értem :) Az IMF beleszólt egy egoista nárcisztikus törpe munkájába erre az visszakritizálja őket mert nagyon fáj ettől az egója. És hogy ameddig nem tévedhetetlenek (bár egyesek szerint igenis jelezték előre a válságot) akkor ne szóljanak rá arra aki éppen rágyújt egy kád benzinben ücsörögve.
Attól hogy Matolcsy felhozza az IMF (állítólagos) tévedését ő még nem lesz okosabb, pl most csökkentette a munkahelyteremtő ígéreteit 100.000-rel persze nem küldött róla minden nyuggernek levelet...
 Jelentem, veszélyben a szólásszabadság! Mármint Kanadában. Bezony: a kanadai médiahatóság ugyanis nemrég betiltotta a Dire Straits együttes Money For Nothing című számát, mert hát a dalban szereplő köcsög (faggot) szó nem a cserépedényre utal, hanem a…..