Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moRtimeR

2 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.01.07 17:31:51
Már igen jól állok a következő videómmal, már csak a vágás és a szinkron van hátra.A játék nevét korábban már elárultam, úgyhogy most csak annyit mondanék, hogy ez azért a tisztességesebb Citys játékok közé sorolnám, de megint egy gyönyörű példa arra, hogy sok kis apró…..
moRtimeR 2009.01.07 18:27:07
@Richie1986: az nem counter strike-vel jatszik hanem UnrealTournament-el
FIGYELEM!Ez a videó a "24" nevű sorozat hivatalos játéka és cselekménye a 2. és 3. évad között játszódik.Aki esetleg nézi a sorozatot és még nem tart ott, vagy tudja, hogy meg fogja nézni, az az 1:33-5:09 közötti részt tekerje át!Előfordulhatnak spoilerek és ennyit…..
Tom_Bizkit elkészített egy másfajta malőr videót a Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast-ból. Marha nagy, ahogy a bejátszások alatt valamiért közelharc folyik és azok tudomást sem vesznek róla :P A szilveszteri videómnál hála nektek (ha minden igaz), megoldódtak a technikai…..
moRtimeR 2008.12.28 15:11:31
Nagyon rég volt olyan (utoljára talán Scooter Pro megjelenésekor), hogy más játékbemutatóját kirakom ide (és nem is lesz belőle rendszer), de mivel múltkor szóba hoztam ezt a játékot, ideillik.A szerintem rendkívül tehetséges Othala készíti ezeket a videókat és főként…..
Kampányba kezdett az ORTT, a román médiahatóság kölcsönfilmjeivel mutatja be, hogy mivé lesz a gyerek, ha magára hagyjuk a tévé előtt. Az ORTT szerint rúdon pörgő szoftpornós és hentelő sorozatgyilkos. A cél nemes, tényleg nem a képernyőt betakaró karikák, hanem a szülők…..
Karácsony Lorenciában.Igen, ez így van. Egy egyszerű skinnel átváltoztathatjuk egész Lorenciát karácsonyi hangulatúvá :)1, Lépés: Töltsd le EZT2, Lépés: Tedd be mind a 3 mappát a kliensbe.Voilá! Kész a karácsonyi hangulat! :DBoldog karácsonyt minden egyes olvasónak! :)..
MuOnline Season 4 Leírás by: Csaba4567   Eventek: Illusion Temple Event- Blue Event- Find Event- Cursed King Event- Happy Hour Event- Hit and Up Event- És persze a régebbi eventek :)   Új parancsok: /zen XXX (GM) => Zent ad.- /invis (GM) => A GM-et láthatatlanná teszi-…..
..
moRtimeR 2008.10.29 11:31:05
Zene: Nelly Furtado - Powerless..
Nos, hát nem kis munka volt, de feltöltöttem az eddigi összes videómat! A Fix.tv-s különkiadás illetve a második nyereményjáték hiányzik még, de ezeket majd később valamilyen formában. A jobboldali lista (Eddigi videóim) újra aktuális. Ha esetleg valamit rosszul linkeltem be…..
Laci küldött nekem e-mailen egy videót a több mint zseniális Panzers játékból. Ha jól emlékszem, ezt a készítők az eredeti cd-hez mellékelték is mint poénos extra. (Ez a reklám helye, vegyétek meg eredetiben, megéri!)  Ritkán reklámozom önmagam, de ma nagyon érdemes…..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.07.05 11:13:00
Nem tudnám jobban kifejezni, éppen ezért egy youtube-os kommentárt idézek: Igazából nem tudom mit látok, de marhára tetszik :D (vanyliababy) A színeket elnézve nem is lehetne jobb napon kirakni, mint ma...  Készítette: cyrax76  ..
moRtimeR 2008.07.05 11:16:34