Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kirschakos

93 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán már jövőhéten hallható lesz az új dal, melynek címe Poso M'aresi, s amiből érkezett egy kis ízelítő is: Forrás: paparizou forum..
Már javában zajlanak a próbák, számos sztárfellépővel - köztük természetesen Elenával. Annyi változás történt, hogy a My number one c. dalt nem a Melisses zenekarral, hanem a Vegas nevű együttessel fogja előadni. Valamint duettet fog énekelni a korábban szintén Eurovíziót…..
A legújabb hírek szerint Elena a "My number one" c. dalának új verzióját fogja előadni a Melisses nevű bandával a görög Eurovíziós show alatt, valamint egy másik korábbi győztes, Vicky Leandros társaságában fog duettet előadni, mely a francia "Apre Toi" c. számot jelenti. Vicky…..
2013. Május 25-én Elena Kaliforniába fog utazni, ahol átvesz egy zenei díjat, valamint énekelni is fog ezen a rendezvényen, mely nagyságban vetekszik az Oscar-gálával, s olyan sztárok szoktak feltűnni itt, mint Nia Vardalos például. Ő nálunk is ismert lehet a Bazi Nagy Görög Lagzi…..
Hamarosan megrendezésre kerül a nagy Maraton futás Athénban, s ennek alkalmából ma este egy gálát tartanak, ahol Elena néhány perce elénekelte John Lennon klasszikus, "Imagine" c. dalát. Forrás: Paparizou Forum..
S íme két videó: Forrás: Paparizou forum ..
Hamarosan új dalt hallhatunk Elena és Natasha Theodoriou előadásában, akik október 19-én kezdik meg közös fellépéseiket a Votakinos nevű klubban, Athénban. Egész téli időszak alatt heti kétszer fog Elena színpadra lépni ezen a helyen. Új daluk címe - Lathos agapes (Rossz…..
Immár hivatalos, hogy Elena fellép 21-én Athénban a Positive Energy Day nevű rendezvényen. Ezt Elena hivatalos Facebook profilján is közzé tették. ..
Szeptember 21-én - legalábbis egy rádióban hallható reklám szerint - Elena fellép a Playmen nevű DJ párossal a rendezvényen, Athénban, ahol több előadó is képviselteti magát: Melisses, Demy, Vegas, Stan, Onirama, Ivi Adamou, Stavento stb. Elena mint különleges sztárvendég…..
Tegnap Elena interjút adott egy rádiónak, melyben megemlítette, hogy elkezdte rögzíteni a dalokat új albumához. Sajnos több részlettel nem szolgált, de remélhetőleg hamarosan több információ is napvilágot lát. Ezen kívül Augusztus 11-én Kateriniben a Nemzeti Stadionban fog…..
Máris érkezett néhány fotó a koncertről, mely a nyári turné első állomását jelenti Cipruson. Íme a képek: Forrás: Paparizou Forum..
Ma este felkerült a Youtube oldalára Elena legújabb klipje, melyet alant meg is tekinthettek: ..
Javában készül Elena új klipje, s ennek alkalmából érkezett három új kép, melyek alapján elmondható, hogy Elena ismét szenzációsan fog kinézni a videóban :) Forrás: Paparizou Forum és Elena hivatalos twittere..
Pénteken Elena interjút adott a Vradi show című beszélgetős műsorban, ahol többnyire a magánéletével kapcsolatos dolgokról beszélgettek - hogyan viselte a szakítást 12 év után élettársával, az apja halálával kapcsolatban is, a görögországi választásokkal kapcsolatban…..
Ma este Elena interjút adott a Vradi show című beszélgetős műsorban. Hamarosan részletes információval jelentkezem de addig is íme egy kis ízelítő, miközben a Kalomira nevű énekesnőt és Shakirát utánozta kifogástalanul :D…..
Íme az alkotás: ..
Jelenleg Elena ismét Svédországban tartózkodik, hogy hamarosan részt vegyen a Let's Dance c. táncos műsor fináléjában, ahol korábbi táncpartnerével - habár a harmadik fordulóban nem jutottak tovább - egy utolsó táncot lejtsenek vendégként, akárcsak a többi kiesett…..
A mai nap kihírdették a görög zenei díjátadó jelöltjeit. Elena négy kategóriában is jelölve lett, melyek a következők: - Legjobb videoklip (Mr. Perfect) - Év dala (Baby it's over) - Legjobb női előadó - Az év előadója Szavazni az alábbi linken lehet. Minden kategóriában kell…..
 Ma 7 éve történt, hogy Elena fényes győzelmet aratott a 2005-ös Eurovíziós Dalfesztiválon, éppen a névnapján. Holnap este kezdetét veszi a 2012-es Eurovízió és ebből az alkalomból kifolyólag több helyen is megemlékeztek győztes daláról. Boldog névnapot Elena és most…..
Elena Paparizou magyar blog Hírek 2012.05.16 17:16:30
A legújabb információk szerint Elena két új dallal fog jelentkezni a nyáron valamint közelgő albumán DANCE stílusú dalok szerepelnek majd. Forrás: Paparizou Forum S íme egy új fotó:  ..
Az alábbi linken megtekinthetitek, ahogy a táncosok próbálnak a második élő adásra, mely Pénteken lesz.…..
 Este 20:00 órakor indul a svéd táncos műsor, ahol Elena és a többi híresség megmutathatják, hogy mire képesek a színpadon, ha táncról van szó. A műsor weboldalán, ahol elvileg lehet majd online nézni - bár ez nem 100%, mindenesetre egy próbát megér - már megy a…..
Forrás: Paparizou Forum Fotókat készítette: Pavel Maira..
A mai nap megtartották a sajtókonferenciát a svéd Let's dance c. táncos műsorral kapcsolatban, melyben Elena is fellép majd, s készült vele és táncpartnerével is egy interjú. Beszéltek arról, milyen jól érzik magukat a próbákon, hogy mennyire sokat gyakorolnak és mennyire…..
Lezajlott hát a svéd Eurovíziós döntő, mely nagy nézettséget produkált, s így Elena műsorát is sokan láthatták. Nagyszerű előadása magával ragadó és erőteljes volt, mely pozitív visszajelzéseket kapott a sajtótól és az emberektől. Gyakorlatilag magáévá tette a dalt,…..