Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyvélemény

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai Magyarországon kollektivista ellenforradalom zajlik – mondhatnánk, ha lett volna bármikor is individualista forradalom. De nem volt, legalábbis a 20. században nem, pedig a nyugati civilizáció mindhárom alappillére – az antikvitás, a kereszténység és a felvilágosodás…..
Egyvélemény 2011.04.19 19:32:17
@tölgyes: Mikori ez az összehasonlító elemzés? Tartalmazza 2010/2011-et? És milyen szintig megy le? Egyáltalán mennyiben azonos a metodika, ill. a felmérés köre?

Szerintem ilyen mértékű még nem volt. Ez
1. egyrészt szubjektív - saját tapasztalat,
2. másrészt olvasd el, hogy milyen "párhuzamos foglalkoztatások" történetek (mert nem merték azonnal elküldeni az embereket, hátha mégis kell majd valamit kérdezni Tőlük - ez jó sokba is került nekünk),
3. harmadrészt már az alkotmányban is szabályozzák a foglalkoztatást, lásd a bírókra vonatkozó esetet.

A szubjektívhez magyarázatképpen, hogy tudok olyat, ahol az emberek 60-90%-t küldték el, helyette még többet vettek fel, nem szakmabelieket, akik nem értenek hozzá. Itt nem arról van szó, hogy a vezetést kicserélték lojális emberekre, hanem romboltak. És ez kontraproduktiv! A mi, azaz az adófizetők pénzén.
Kumin szerint A Skoda-faktor 2011.04.13 13:47:00
Mielőtt belecsapunk az izgalmas témába, ne menjünk el szó nélkül a Kumin szerint nagy sikere mellett. Már nagyon rám fért valami a B125 kudarca után. A vármegyék ügyében a dolgok végül úgy alakultak, ahogy azt korábbi posztomban kívánatosnak tartottam. Hurrá! Máris jobb…..