Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap előtt a Plaza előtt jártam, két emberke egy asztalnál állt a bejárattól jobbra és megszólítottak: "Aláírná a rezsicsökkentést támogató ívünket?" Mivel rohantam, nemet mondtam. Kiderült, hogy jól tettem:  MÁR ITT IS!!! MIT IS ÍRSZ ALÁ, MIBE IS EGYEZEL BELE???…..
Állami monopóliummá tenné a kormány az időjárás-jelentést. Nyilván csak azért, hogy Orbán Viktornak csakazértis igaza legyen abban, amit a fülkeforradalom másnapján mondott. Nevezetesen hogy még a Nap is másként süt.Lassan nem telik el olyan hét, hogy ne kapnánk hír arról,…..
Avagy hogyan lehet új nemzeti légitársaságunk Több, mint három hónap telt el azóta, hogy Magyarországnak nincs nemzeti légitársasága. De mennyibe került ez a három hónap az államnak? Hol áll most a magyar repülés fejlődése? És mi lehet a helyzet hosszútávon is elfogadható…..
A véleménynyilvánítás szabadsága győzedelmeskedett a tokaji bor becsülete felett, mondta ki hétfői döntésében a Kúria is. A legfőbb bírói testület a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának ítélete után az Uj Péter jogi képviseletét ellátó TASZ, illetve a legfőbb ügyész indítványaira végzett…..
Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport 2012.05.14 23:16:41
@azbesztos: "egy magyarságot is reprezentáló nemzeti kincset szarozott le a pesti szarházi libsi-bolsi"

Már megbocsáss, de vitábaszállné veled. Merugyanis aza bor amit az elmúttnyócévben termeltek, az bizony magán hordozza a gyúrcsán elkúrásait. És mint ilyen, tényleg szar.

Na mármost nem véletlen, hogy 2011 viszont az évszázad évjárata lesz, így nem lesz szar!

Nem tisztem védeni Új Pétert, de mint liberálbolsevik újságíró tényleg nagyon mellélőtt hogy pont a kommunista évjáratot (amikor elhazudták, elcsalták, elkúrták!!!) nevezte szarnak.

Tehát inkább örüljünk hogy a 2011 évjárat már a Nemzeti Együttműködés Rendszerének bora lesz és nem pedig az elkúrósoké.
Volner János Jobbikos képviselő leplezte le, hogy Pintér Sándor belügyminiszter szolgálati kocsija a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen parkolt. Bár már az is alapvetően probléma, hogy ez megtörtént, de Pintér cinikus válasz jól mutatja, hogy a belügyminiszternek milyenek…..
Meglepetésként érhette azokat, akik rendszeresen tanulmányozzák a költségvetés helyzetét, hogy a megszokott siralmas adatok helyett, ezúttal a büdzsé 290 milliárd forintos többlettel zárt. Ez mintegy 210 milliárd forinttal több, mint tavaly áprilisban - ami több mint meglepő. Az…..
Kettős Mérce Az elmúltnyócév 2012.05.02 20:55:00
A lenti videóval szeretnénk tisztelegni a Fidesz kétéves kormányzása előtt. Kegyeleti okokból szabtuk ilyen rövidre, lehetne sokkal-sokkal hosszabb is. Mi az elmúlt nyolc évet már 2 plusz 6 évként értékeljük és igen, az elmúlt 8 év politikája elhibázott és kártékony volt!…..
Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport 2012.05.02 22:08:38
 Szórakoztató dolog Ángyán József interjúit és jelentéseit olvasgatni. Érdemes a magát kuruc szabadságharcosnak maszkírozó államtitkár álarca mögé pillantani. Érdemes odafigyelni azokra a tényekre, amelyekről az államtitkár nem beszélt. Valójában ő…..
A rendőrök a lejárt és hiányos mentődobozok miatt büntetik az autósokat - állítják sokan. Önt is megbüntették? Egyáltalán, tudja, hol van a mentőcsomag az autójában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport 2012.04.25 20:45:43
@TheElf: "az pénzbehajtás?"

Nem, nem pénzbehajtás, sőt, szerintem kevés az az 50.000Ft. Ilyen ütemben soha nem fizetjük vissza a 21.000milliárd forint adósságot.

Inkább azt kéne csinálni, hogy egymillió forint legyen minden közlekedési szabálysértés, súlyától függetlenül. Akkor az államadósság dinamikusan csökkenhetne.

A gazdaság meg felpörögne, mint egy sportkocsi motorja.
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
Köszönhetően Török Gábor politológus blogjának, bárki könnyen hozzáférhet a legnagyobb hazai közvélemény kutatók (Medián, Ipsos, Tárki, Századvég) pártpreferencia eredményeihez egy helyről. Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt 2011 áprilisban jelent meg egy cikk itt a…..
Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport 2012.04.22 12:19:22
@Megfigyelo:

Hagyjad békén szegényt. Én csak mostanában értettem meg hogy tulajdonképpen kétsebességessé vált Magyarország.

Aki fel tudja fogni értelemmel a Fidesz cselekedetei mögötti koherens filozófiát (ez nevezhető a gyors sávnak), az hiába magyarázza a liberálbolsevik értetlen kisebbségnek, mert azok az intellektuális lassú sávban közlekednek.

Sosem fogják megérteni hogy mi zajlik itt és hogy miért mindennél népszerűbb a Fidesz és hogy tud sikert sikerre halmozni.

A lassúsávban lévő nemzetietlenek ahhoz hasonlíthatók mint aki lekéste a vonatot: csak nézi ahogy vígan távolodik a nemzeti oldal és a frusztrációjából olyan tévképzetek születnek minthogy majd 2014-ben választást nyerhetnek...
A napokban csak úgy röpködnek az új adónem-tervezetek kormányzati részről, kicsit olyan, mintha prémiumot dobott volna fel Viktor, hogy melyik minisztériumi közgazdasági zseni tud kijönni a legextrémebbel. Ugye az egykulcsos adó legalább annyira érinthetetlen, mint maga Matolcsy…..
Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport 2012.04.21 15:04:17
@estrella negra: "És akkor miért is nem lehet ezt máshol, csakis a belvárosban rendezni? Jómagam sokkal jobban szeretek a természetben futni, kerékpározni, mint a betonrengetegben."

Hát igen, mert te egy felvilágosult antiliberálbolsevik vagy!

Mint én is!

Mondjuk én eleve nem futok és a melegmenetet a futókkal együtt beleterelném a Dunába és leúsztatnám a Fekete tengerig ahol megbaszatnám a cápákkal.

Hahaha!!!!

Igazából az a baj hogy még mindig nagyon sok liberálbolsevik SZDSZ-es akarja ránk kényszeríteni a beteg hóbortját, mint például ez a futás is - tisztára mint a buzulás. Nem azért épültek az utak hogy azt futásra használjuk, én autózni akarok ottt!!!! És szerencsére ebben támogat a kétharmad.

Buzuljanak máshol a hippik!!!!!
Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport 2012.04.21 15:07:55
@KOCZKY: "Egyáltalán nem rongálja a térdet, se a bokát..."

Biztos hogy rontja a térdet meg a bokát!!!
Ez egyszerűen belátható, hiszen elkopik!!!

Aztán meg nehogymár a vén buzeráns liberálbolsevik hippijének én fizessem az orvosi számláját is!!!!

Nagyon remélem hogy a Fidesz végre kiűzi - az amúgy sem magyarnak tekinthető - szdsz-es csűrhét!!!
Tegnap hazafelé jövet a mesterképzéses felvételik esélyét latolgattuk két hallgatótársammal, amikor is egyikük felvetette, úgyse lehet itt még sokat tudni, ha a Corvinust végül beolvasztják más egyetemekbe, itt még elég nagy felfordulás lesz. "Hülye vagy? Ez már rég…..
A jelek szerint kedden szándékosan jogszabályt sértett két magyar politikus. Jelenleg ők látják el a házelnöki és a köztársasági elnöki feladatokat. Az történt, hogy a parlamenti frakcióalakításért harcoló 10 képviselő (az MSZP-képviselőcsoportot fél éve elhagyó…..
Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport 2012.04.18 13:31:36
@newtehen: "-Amikor elvitték a Zsidókat, nem szóltam semmit.
-Aztán elvitték a négereket, nem szóltam semmit.
-Aztán elvitték a cigányokat, nem szóltam semmit.
-Aztán elvitték a kommenistákat nem szóltam semmit.
-Aztán amikor értem jöttek, már nem volt, aki szóljon..."

Nem kell zsidónak, négernek, buzinak és kommunistának lenni, és akkor nyugodtan alhatsz!

A Nemzeti Együttműködés Rendszere csak az aljas liberálbolsevik hazaárulókat bünteti!!!!
A Fidesz elnökségének döntése értelmében szinte biztosan Áder János lesz Schmitt Pál utóda. Most nem akarunk azon lamentálni, hogy mennyire lesz pártok feletti, ha kb. öt évet dolgozott a politikán kívül és huszonkettőt Fidesz képviselőként. Legalábbis félő, hogy Schmitthez…..
SkiccPali meg sem próbál szépen csöndben, hóna alatt a méltóságmaradékával kivonulni a közéletből, ami éppenséggel kapóra jön a mindenféle spindoktoroknak. Meggyőződésem, hogy maga Orbán Viktor volt a legjobban megkönnyebbülve, hogy nem kell már szaladoznia a parlament…..
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..
A Milla tavaly október 23-án, a Szabad Sajtó útján rendezett tüntetésen jelentette be, hogy alternatív köztársasági elnököt választanak. A szavazás az interneten zajlott. Az álomfőválasztás csütörtöki döntőjébe végül heten kerültek be. A jelöltek között szerepelt…..
Fegyveres konfliktust vizionált és a liberális demokráciák válságáról beszélt Vona Gábor, a Jobbik elnöke a párt évindító rendezvényén. Vona beszédében azt is kijelentette, hogy  sem kommunisták, sem fasiszták, "de demokraták sem vagyunk", a Jobbiknak pedig…..
Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport 2012.01.29 17:28:00
@mement: "hogy nem lehet eladni azt amit 20 eve"

Nagyon jó másokon nevetni, mi? ÉLVEZED? Ilyen a magadfajta liberálbolsevik, elmúltnyólcévbeli!
Mások kárán hízik, a kisembert meg tapossa. A világhírű magyar patkókovácsokat igenis tönkretette az EU!

De mondok mást: ott volt a világhírű Videoton TV számítógép! A világ élvonalában! Ma meg mi van? Apple... Mi lehettünk volna az Apple ha gyúrcsán nem kúrja el az elmúttnyócévben!
  A fenti adótáblák*** kiválóan szemléltetik, hogy az utóbbi 20 év adópolitikája a falig ment. Nincs tovább. Mértani pontossággal belőtte az 50 százalékos adószintet, amit átlépni csak annak deklarálásával lehet, hogy a munkám után többet kap az állam, mint én. Ezt…..
Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport 2012.01.29 16:42:37
A költségvetési bizottság kérdezte csütörtökön Matolcsy Györgyöt a magyar gazdaság állapotáról. Matolcsy a „rendkívüli idők” miatt indokoltnak tartotta a meghívást. „Új világot indítottunk”, a problémákat pedig „nem hagyományos eszközökkel…..
Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport 2012.01.27 14:22:42
A KARD Dr. Bóvli 2012.01.20 09:51:00
Szomorú ez nagyon. Végül is egy kétszeres olimpiai bajnok nem akárki. És nehogy valaki lelazsált döntővel jöjjön: odáig el is kell ám jutni. Államfőként nem volt egy etalon, de hát nem is mondta, hogy az akar lenni. De ez most, ez alapjaitól lövi szét az embert. Arra gondolok,…..