Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zdenyek

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
zdenyek 2016.06.21 11:03:29
@bovorac: Igen,régi motorosok alkotják a csatornát de ez mégis egy új csatorna.Láthattuk,hogy az M1 indulásakor is milyen baki parádék zajlottak,pedig az M1 néhány évtizede létezik,más-más formában és néven.

Nem igazán látok ellenétet kettőnk közt,kivéve,hogy az orosz bíró szerintem nem állt a helyzet magaslatán és több megkérdőjelezhető döntést is hozott.A tizenegyes egy vicc volt,és ha az nincs,most csoportelsőkként zárunk.
Amit te írsz az már szerintem nagyon szakmai nézőpont,én nem ismerem a kommentátorok etikai kódexét,hogy mi fér bele és mi az ami már nem.
Mindenkinek ajánlom hallgasson meg egy USA baseball vagy egy Dél-Amerikai foci meccset,hogy ott milyen extázisban szurkol a kommentátor :)

Tényleg vessük össze a többi sportág közvetítésével,így az Olimpia előtt.A vízilabdát már említettem de gyakorlatilag az összes nem csapat sportágat felsorolhatnám,hogy ott milyen szinten elfogultak és részrehajlóak a kommentátoraink,de ott senki sem hőzöng ezért,sőt még örül is ennek,vagy legalább is teljesen természetes.az eb is és az Olimpián is nemzetek,nemzeteket képviselő sportolók versengnek és ezeket az eseményeket emberek közvetítik,akik szintén tagjai egy nemzetnek.Ne várjunk el tőlük semmi irreálisat mert az nem fair.
A focitól és minden ami körülötte van,mi mindig többet várunk mint bármi más sportágtól.Talán azért mert ő a mi kedvenc gyermekünk akiben az utóbbi harminc évben csak csalódtunk,de azért még mindig nagyon szeretjük és bízunk benne.