Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheRike

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem, ezt már nem kell elővenni, de ma belefutottam. Weben a sorkizárt tördelés, vagyis az a megoldás, amikor a szövegnek a bal és a jobb oldala is ugyanott kezdődik-végződik, nem szép. Sajnos a weboldal nem tud olyat, hogy automatikusan elválasztja a szavakat, így a sorkizárás…..
Rengeteg lista kereng, melyik város milyen szempontból és kik számára a legjobb. Most éppen a diákokon a sor, hogy vajon melyik számukra a legjobb város a világon. Az első helyen Párizs áll, már második éve, rögtön utána a második London, aztán Szingapúr, Sydney és Zürich…..
Mint azt már bizonyára hallottátok, 2013-tól megújúl és jelentősen leegyszerűsödik a dániai felsőoktatásba történő jelentkezés. Ehhez a rendszerhez készítettünk egy magyar nyelvű használati útmutatót amit letölthettek az alábbi linken keresztül. OPTAGELSE MANUAL Ne…..
Nem kapkodnak, de nem is lusták, csak a maguk tempójában élnek. A külföldieket elfogadják, de a távolságot azért nehéz áthidalni. A leírás alapján tippelhetnénk több északi országra is, mai célpontunk Dánia, ahonnan országfelelősünk, Marci küldött írást. (A fotón egy…..
A Scandinavian Education Agency (SCEDA)-n keresztül elérhető tandíjmentes dán felsőoktatás angol nyelvű akadémiai, főiskolai és egyetemi képzéseket biztosít. Ha te is külföldi továbbtanulásra vágysz és nemzetközi diplomát szeretnél, akkor a SCEDA szolgáltatásai neked…..
A Scandinavian Education Agency tandíjmentes akadémiai, főiskolai és egyetemi programok kínál külföldön, Dániában. A magas színvonalú, gyakorlat és probléma központú dán felsőoktatás immár mindenki számára elérhető, angol nyelven. Továbbtanulás Dániában - Scandinavian…..
Study In Denmark Study In Denmark 2012.09.18 20:14:50
Study in Denmark Továbbtanulás Dániában Blog Továbbtanulás Dániában Portál - SCEDA..
Továbbtanulás Dániában tandíj nélkül, külföldi továbbtanulás A Dán felsőoktatási rendszer lehetővé teszi, hogy tandíjmentesen tanulj tovább Skandinávia legdélibb országában. Az angol nyelvű, tandíjmentes akadémiai (AP), főiskolai (BA, BSc) és egyetemi (MA, MSc)…..
Hogyan is kezdődhetne egy hamisítatlan magyar blog, mint panaszkodással. Most értem el arra a pontra, hogy bizony ha nem találok munkát, alapvető dolgok fognak kiesni az életemből. Olyan dolgok amely az alap egyetemista életszínvonalból nem hiányozhatnak, gondolok itt a sörre és…..
Katt a Like-ra ha Vicces. Vagy ne.  ..