Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foltosmici

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cigányokról Régi szép idők 2012.10.01 11:10:23
A műkereskedelemben megint felbukkant egy cigányt ábrázoló Böhm Pál-festmény. Közel milliós kikiáltási árról indul, ami arra utal, hogy a nemzetközi kereskedelemben is jegyzett festőről van szó. A kép az előző századfordulónak a valóságtól már teljesen elszakadt képi…..
foltosmici 2013.08.05 22:35:39
Két hete a Szarvas Gábor úti közértben vásároltam, amikor egy kék, DT rendszámú kocsi elől kellett elugranunk, amely négy kerékkel jött a járdán, majd leparkolt a közért bejáratánál, teljesen ellehetetlenítve a gyalogosforgalmat. Amikor érdeklődve megkérdeztem a kiszálló,…..
2009 ben jelentkeztünk a 2011 programra.  kb 2010 május elején kaptuk meg a levelet (mi még azt kaptunk) hogy kihúztak. Megadtak egy linket, hogy ott kell utána nézni mi a teendő.Irány a net.Ki kellett pár formot tölteni, visszaküldeni, majd várni az interjúra. Mi szerettük volna…..
Ha már megvan az elhatározás (jobb esetben az új munkahely is), akkor jön a határátkelés egyik leginkább idegőrlő része: az ügyintézés. Mai hősünk, Gabriella amerikai férjéhez költözött ki – ha azt írom, hogy nem volt egyszerű dolga az ügyintézéssel, akkor még finoman…..