Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rubex

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvége kis színes híre, hogy leleplezték a homeopatákat. A Szkeptikus Társaság Vágó István vezetésével túladagolta magát egy bizonyos homeopátiás szerrel, ezzel bizonyítva, amit igazából eddig sem tagadott senki: vagyis hogy ezek a (gyógy)szerek valójában nem tartalmaznak…..
Ma 10:23-kor Budapest, Szeged és Székesfehérvár is csatlakozik ahhoz a nemzetközi kampányhoz, ami arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a homeopátiás készítmények semmiféle hatóanyagot nem tartalmaznak. Napjainkban Európában ezeket a készítményeket gyógyszerként…..
rubex 2011.02.07 15:31:13
Az első okostelefonok megjelenése óta van egy kép előttem: van a zsebemben egy okostelefon, mellyel mindent meg tudok csinálni, amit egy telefonnal meg lehet - telefon, internet, sms, fényképezés, stb. Eddig nem is különös. Igenám, de ezt a telefont egyszerűen csatlakoztatom az otthoni…..
A Szkeptikus Társaság Közhasznú Egyesület is csatlakozott ahhoz a világméretű akcióhoz, amely a homeopátiáról kívánja lerántani a leplet. A “10:23 Homeopátia - Nincs benne semmi” kampányt a brit Merseyside Szkeptikus Társaság indította útjára 2010-ben. A…..