Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snikers

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán ma délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott nyugdíj-ügyben. Nos, kétségkívül sikert felülmúlnia a nyugdíjvédelmi megbízott tegnapi szavait, van itt egy-két "érdekes" mondat. Ugye, számtalan beadvány (60+) van az AB előtt, akik tavasszal fognak dönteni…..
Snikers 2011.02.03 14:53:30
@NewWay:
Ki mondta , hogy jó volt a MNYP ? Reform rá fért volna! Csak arra kötelezték. hogy bizonyos arányban állam kötvényeket vegyen meg! Szted most ezeket a kötvényeket ki veszi meg te? Mert józan paraszti ésszel ha nem tudja eladni nem lesz pénze ergó hitelt vesz fel! Hol is a lóláb? Az újabb kötvényeket nem lehet a régiek portfóliójával kibocsájtani! Az új neked és nekem is rosszabb lesz magasabb lesz a kamat amit fizetünk érte! Azért tartunk fent egy rendszert hogy még jobban eladósítson? Gödör szélén vagyunk most még bele is löknek és vágjunk hozzá jópofát :D
Snikers 2011.02.03 18:27:07
@Pittypalatty: Látom nagy a vita de valami nekem még mindig hiányzik. Írja meg már valaki ha elzárjuk a pénz körforgását mi történik! Az állam beszedte a mny-at majd kb 1-2 hónap múlva utalta azt a pénztárnak. Azok befektették a pénzt ide oda állam papírba is. Volt pénze az államnak volt pénze a cégeknek újítani fejleszteni. "Dübörög a gazdaság" :D Most elzártuk ezt........
Kidobják a pénzt a folyó kiadásokra. Elkölti a mostani nyugdíjra kb 500mlá-ot. Na ettől lesz dübörgés meg 1m munkahely!!
Olyan ez ha víz körforgását megszüntetjük, nem lesz eső a hegyekben, aztán évről-évre jön a szárasság, akkor mit fogunk csinálni és mondani? "Ezt elb...." vagy ők soha?