Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petiiinek

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A férfi, aki imádta a mézes-vajas kiflit és szűrőtlen cigaretta füstje mögül méregette a világot, bűvölte a rajzlapot: a huszadik század egyik legnagyobb dizájn-zsenijét idehaza alig ismerik, de nemzetközi szinten is csak most, majd' három évtizeddel halála után kezdik…..
petiiinek 2012.12.23 21:52:36
@hálátlan olvasó: Mi köze van mikrobinak Kardaushoz?
petiiinek 2012.12.24 11:48:50
@baowah: B@zz tényleg!! :D:D
"A szabály az szabály" - nyilván ilyesmire hivatkozik az autópályakezelő, hiszen jól megnézve az adott időpontban valóban nem volt érvényes Korza matricája. Viszont tévedni emberi dolog, főleg, hogy elsősorban nem ő, hanem az eladó hibázott. Persze mindig meg kell nézni a…..
Próbálnék mit hozzátenni, de nem tudok. Már tizedszer nézem újra, orromat szúrja az édeskés fűszag, szememre ködöt von az LSD, hátam mögött hippik csapzott kupacai vonaglanak. Akarok egy Puchot, de legalább egy Purple Haze Babettát. ..
Az Easy Ridert az is ismeri, aki sosem látott mást a tévében, mint Magenheim doktor és Maricsui kalandjait. Azt hiszem a zenéjét még többen hallották: nincs olyan rock- vagy motorosbuli, ahol ne próbálnák eljátszani a one hit wonder Steppenwolf nótáját, a Born to be Wildot. Ha…..
petiiinek 2012.07.20 22:31:09
@baowah: Kiadtak vagy 13 nagylemezt és vagy 3 számuk TOP10 -es volt az amerikai billboardon. 2007 -ben volt (eddig) az utolsó búcsúkoncertjük. Szerintem egyértelműen nem one hit wonder.