Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butyfuty

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kamionok előzési tilalmát a legkorlátoltabb, legostobább döntésnek tartom. És ami még rosszabb: ezzel gyakorlatilag az országutak, lakott területek közlekedésbiztonságát rontják. Hogy miért? Kommentelje az azonos című írásunkat és ennek ellenvéleményét!..
butyfuty 2011.03.18 14:00:26
@nemÍROKmár: Tiéd a pont ! Én is mint kolléga megprobáltam inteligensen érveln mint te. Normális hangvételben ! Nem hogy nem segít még a hozzászólások is minősíthetetlenek. Ilyen bunko kommentekre nem számítottam :-( Ha hazajövök sírva tapasztalom hogy az " úrivezetői morál egyenlő a nullával. Ha csak olyan " kis dolgot nézek mint a gyalogosoknak megadandó elsőbség stb. Te is ahogy olvastam szépen megírtad az érveinket erre kapsz egy pofont. Na ez van és mi vagyunk uninteligensek :-)
butyfuty 2011.03.18 14:42:56
@anti76: Ugye normális hangvételü kommenteket írtam ide ! Érveltem pro és kontra hogy lássátok a másik oldalt is. Nem statisztikákról beszéltem .Naponta láttam ( nem túlzok ) Baleseteket .aki az utakon van előfordul vele hogy nem a híradokból kell szembesülnie a szomorú valósággal. A baleseteknél jó ha 20 ból egy volt valami nehézjármű ami viszont értelemszerűen a tömege miatt ,álltalában a legkissegbb is igen sulyos. Igen írtam hogy nektek visszük az árút amiért egy pici kis türelem elvárható mert a teherautó nem ferrari. Viszont hogy vezetni mindenki tud az igaz .Viszont nem ismerjük egymást ezért írtál biztos ilyeneket gondolván hogy csak sültparasztok ülnek a kormány mögött. Nos először is szereztem anno egy diplomát a gépjármű technikusi végzetségem után. Csináltam ezt azt utánna jó magyar fizetésért Többek közt dolgoztam 5 évig egy koncertcégnél mint fénytechniku. Robotlámpák programozása építés stb. Közben jogsit is szereztem ,biztos ami biztos . Nos hidd el van az a fizetés ami miatt még egy ilyen kihivásokkal teli munkát is ott tud hagyni az ember és elmegy vezetni egy monstrumot. Szoval tanulásról ennyit . Én azt hiszem nem bántottam meg senkit az érveimmel. Nem helyeztem senkit mások elé. Olvasd el ujra a kommentjeimet. Nem a nagy dolgokról írtam hanem a türelemről. Ha közösen kell közlekednünk akkor a legkevesebb hogy ne osszuk egymást hanem inkább segítsük igaz? Olvasd el kérlek egy másik hozzászólásomat is ahol az itteni német vagy bármelyik másik ország közlekedési moráljáról írtam . Ahányszor hazamegyek szégyenkezem ,hogy ez nálunk miért nem tud így működni :-( Becsülöm a munkádat . tényleg. Azt viszont tudjuk hogy a közlekedés,ezen belül is a közúti a legveszélyesebb üzem .Naponta halnak mek 10000 en. Ezt is veheted statisztikának de ez tény és elborzasztó ez az irreálisnak hitt szám. Az itteni német és más országokkal példáloznak a jogalkotók akik ezt a szabályt hozták azt bölcsen elhallgatva a hazai sofőrök elől hogy itt olyan sűrü a forgalom még egy három sávos autopályán mint mondjuk Pesten a körúton ,ha nincs csúcsforgalom. ( Jó egy kicsit sarkítottam de majdnem ) Ennek ellenére sincs refizés dudálás agresszió stb. Felteszem a kérdést .Ott miért nincs és otthon miért van ,annak ellenére ,hogy a forgalom jó ha hétvégén se közelíti meg azt. Finoman szólva is gyérnek mondható. Biztos vannak bunko sofőrök az utakon . Vannak szépszámmal aláirom mert én is nem egyel találkozok. De általánosítani ?! A te komm-od még istenes volt és normálisnak veszem :-) De van itt egynéhány amiből csak a düh és az inteligencia hiánya olyan szinten tükröződik hogy ledöbbentem. Na és ez az az ember akivel inkább nem találkoznék az utakon ,mint egy kamionossal. Folyt köv. ha írsz ! érveljünk .Hátha én is meg tudlag győzni, vagy te engem :-) Üdv !
butyfuty 2011.03.18 20:15:07
@a-kis-herceg: Őrület ! Abszolut egyetértek veled ebben is és a másikban is de az utobbi az már politika ami nem itt téma de egy más forumon kivesézhetjük :-) Szoval igen .Örülök hogy vannak megértő és dolgokat alaposan és minden szemszögből körüljáró embetek . Én itt megkaptam és azokra nem is válaszoltam mert minősitik kivel közlekedünk az utakon együtt és itt az együttön van a hangsúly :-)