Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reka80

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zoli voltam Az elfüstölt idő 2011.09.06 17:25:00
Mintha egy nagy halom avar lenne, aminek épp alágyújtottak, úgy tűnik el az idő a napjaimból. Most tényleg sok a dolog, kábé a "mindjárt nagyon jó lesz" és a "mekkora király vagyok, hogy menedzselni tudom ezt" kockacukrok visznek. Munkák, költözési…..
zoli voltam Költözünk 2011.08.25 11:53:00
Most hívtam fel a jelenlegi tulajt, hogy szeptemberben lelécelünk. Rengeteg változást hoz majd ez a döntés, de remélem, javarészt pozitívakat.Addig is: aki tud javasolni valami TÉNYLEG jó költöztető céget, az írjon levelet, kommentot, megköszönöm. JÓ alatt azt értem, hogy nem…..
reka80 2011.08.27 08:11:00
szia, ez privatba rakod vagy kiteszed, mindegy, engem o www.facebook.com/profile.php?id=100001833486588&ref=ts es 1-2 baratja koltoztett mar tobb alkalommal, nagyon rendesek, megbizhatoak, hoztak foliat is, es barati/korrekt aron dolgoznak. teloszamot is banyasztam 30/9518936
zoli voltam A kétperces munkanap 2011.07.11 12:41:00
Ez még az előző munkahelyemen történt (akkor persze nem írtam meg), és most az egyik, akkori kolléganőm FB-bejegyzéséről jutott eszembe, miszerint ma majdnem elfelejtett munkába menni.Nos, nekem volt ennél kacifántosabb is, egy kétperces munkanap. Akkor az épp egy lassú,…..
reka80 2011.08.19 17:25:30
@bjork: bocs Bjork, csak most lattam a kommentet, nem ez az "igazi" emailcimem. amugy masszázzsal foglalkozom. és most megint röhögök, mikor elkepzelem, h. megerkeznek a páciensek, lefekszenek az ágyra egyedül, fekszenek egy órat, aztan hazamennek, mikozben en éppen a piacon zoknit válogatok.. asszem elég ügyesen kéne csinálnom, h. senkinek ne tűnjön fel!!
Zsolt egy el nem indult tanfolyam díját szeretné visszakapni a Ring Nyelvstúdiótól. A vita az ügyvédi felszólítások szakaszába ért, és ugyan az iskola igazgatója elismerte a követelés jogosságát, újra és újra csak hárít a kifizetés helyett. A második levél pedig Verától…..
zoli voltam Nyári iskola, igen 2011.06.13 13:17:00
Elsőre elég hoffmannrózsásnak fog tűnni, amit mondok: ma túl hosszú és értelmetlen az iskolai nyári szünet. Mindenkinek jobb lenne, ha kurtítanánk rajta, és fontos, értelmes programok lennének a lecsípett rész helyén.A legutóbbi Napló kapcsán gondolkodtam el rajta, hogy igen,…..
reka80 2011.06.16 21:55:35
igen, nagyon jo otlet a felvetesed, egyetlen dolog igazan elszomorito benne: az életszeru, eletre reagalo tanitasi blokk otletet ugy adod elo, mint egy teljesen szokatlan, ujszeru megkozelitest az oktatasban. ugye te is erzed az ironiat?? naná, az egesz éves oktatast ugy kellene felepiteni, levezetni, hogy az eletre reagaljon, hogy hasznosithato tudast adjon at, hogy nagyobbreszt erdekes legyen.
szemelyesen nagy fajdalmam, h. bar tanarkent vegeztem, es egy evet tanitottam is, nem tudom vallalni ennyire megalazoan keves penzert ezt a munkat. magamra is kell gondolnom, egyedullalo nokent nem akarok joforman a letminimum szintjen tengodni, koszonom. ezert inkabb lemondok a tanult szakmamrol.
es nagyon sokan vagyunk igy, hogy bar lenne kedvunk, de ennyiert.. minden tisztelet azoke a tanaroke, akik igy is vallaljak. sajnos, a tobbseg megsem kozuluk kerul ki.
es hogy ne megint a tanarokra mutogassunk: ha megnezed egy mai atlagos tankonyvet, eloirt tananygot, szinte barmilyen tantargybol, azt latod: sok, es lexikalis. tanar legyen a talpan, aki ebbol erdekes orakat tud tartani. van persze ezen a teren pozitiv valtozas, mondjuk, a 10-15 evvel ezelotthoz kepest: a sokat szidott NAT bevezetesevel megprobaljak egyre gyakorlatiasabba varazsolni az oktatast. de mind a tananyagok, mind a tanarok reszerol hosszu meg az ut.. egyreszt, a "hagyomanyok", a megszokott minta miatt, amitol nehez elszakadni. masreszt pedig kitol varsz minosegi, lelkes munkat.. ennyiert?
es mielott anyagiassaggal vadolhatnanak, tegye a szivere a kezet az, aki diplomaskent szivesen vegezne a jelenlegi munkajat, illetve dolgozna a rendszer reformjan netto 94 ezer forintert(egy palyakezdo tanar alapbere). nos?
 Poénból kinéztem magamnak egy "céget" ami angliai munkaközvetítéssel foglalkozik. Végigböngésztem a weblapjukat. Elég szószátyárra sikerült, amivel nem is lett volna baj. Ugyanis amolyan "megmondom a frankót" stílusú, de pár érdekes dolgot…..
hogyvolt VV4 - 4X133 2011.04.29 15:55:00
Hijj, ha az öfiben nem is történne semmi, akkor is tudnék posztot írni. Lilu tegnap egyenesen a nyolcvanas évek videodiszkóinak klipjeiből pottyant közénk, el is határoztam nyomban, hétvégén előkotrom a régi kazettákat és ilyeneket fogok hallgatni, hogy Kim Wilde, Bananarama, Duran…..
Könnyítsük meg egymás életét, oszlassuk el a félreértéseket. Készítettem egy részletes szószedetet ingatlanhirdetők részére, hogy mi NEM AZ. Előzmény: első részItt a második rész (a hozzászólók kiegészítéseit is beépítve).  "Közelében" = nem ott.Ha egy…..
Nem vicc, láttam a Facebookon. Azt írja magáról: "I'm just an old random stoner lady. I like hot chicks and weed!"Vallása: Rastafarian, a profilképe sarkában meg egy erősen pixeles, de azért egyértelmű gandzsalevél. Nem hiszed? Katt ide!A legjobb persze az, hogy nem csupán a…..
Tisztelt Blog! Viszonylag sokat gondolkoztam azon, hogy elpanaszoljam-e a párommal történt problémákat, ám úgy gondoltam hogy kell az ügynek némi nyilvánosság, a dolgokat előremozdítandó.A párom most 15 hetes terhes. Az első és második vizsgálatkor a terhestanácsadáson…..