Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RoliX

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rögtön szeretném egyértelművé tenni, hogy nem csak film, illetve játék kritikákkal szeretnék foglalkozni, hanem különböző "egzotikus", ebay-ről rendelt holmikat is bemutatnék nektek. Időnként támad 1-1 ötletem, hogy mivel tudnám kicsit feldobni az életszínvonalamat "olcsó…..
Már látom is magam előtt az első kérdéseteket: mi a francnak kell gamepad? PC-sek körében ez olyan feleslegesnek tartott dolog, mint nagymamám szerint a 3D gyorsító a mobiltelefonba. Na de mégis, mikor van haszna egy gamepad-nek - ha van egyáltalán - és milyet érdemes venni? Totál…..
Nézzük, vagy ne? A maflás (2012) 2013.04.07 15:23:50
Na akkor bele is vágok az első filmkritikámba. Sokan szidják ezt a filmet, hogy agyatlan hülyeség, nem vicces, csupa klisé, bla-bla-bla... Részben igazat is adok, DE aaaaanyira azért mégsem rossz. Tény, hogy az alapsztori már lerágott csont. Adott egy mindenre elszánt tanár(Kevin…..
Nem tudom, még milyen gyakorisággal tudok majd írni, de remélem lesznek érdeklődők. Az első "kritikám" a Here comes the boom, azaz a "Maflás" című filmről fog szólni. Bal oldalon egyébként olvashattok róla, hogy egész pontosan mi is ez a blog, miért csináltam, mi a célom vele,…..
Runaway 2: The dream of the turtleMagyar cím: Menekülés 2: A teknős álmaKészítő: Pendulo StudiosMegjelenés: 2007Műfaj: kalandGrafika: 1024x768, 3D/2DBEVEZETŐ/HÁTTÉR:Ismét egy folytatással jelentkezem, mostani áldozatom pedig nem más, mint a Runaway második része. Az első rész…..
Előadtuk a prezentációt, sikerülhetett volna jobban is, de elvileg túrhető volt, voltak nálunk "gyengébbek" is...Reggel jóhírrel fogadtak bajtársaink, elmaradt a BIT óra...ennek örültem, igaz, jó óra, szeretjük is, de azért csak jobb, ha nincs:D Reggeli kihagy, irány…..