Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakugy11

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A Mladoniczky 2011.05.22 09:26:10
Ez a sztori mindenkinek kötelező. Akinek volt autója a rendszerváltás előtt, annak emlékezni, akinek nem volt autója, vagy talán nem is élt, annak tudni. Mai cikkünk blogposztja...
HamPLÓ Látogatás az alvilágban 2011.02.02 00:01:00
Nézem ezt a videót, és az jár az eszemben, hogy a világ egyik leghátborzongatóbb, legfurcsább, legkülönlegesebb helyét látjuk rajta. Egy elsüllyedt civilizáció maradványai? Vagy egy világuralomra törő őrült diktátor utolsó menedékhelye, hatvan évvel később?Egy…..
csakugy11 2011.02.03 13:13:31
@Hamster: Háát nem tom,annak idején már az volt a sörgyár 4-es telepe,egyben a Glóbusz fagyasztó-hűtő házával..Államosítás meg mindig van :D!!
csakugy11 2011.02.03 13:25:51
@BudapestScenes: Megnéztem a képeket,sajna én most nem tudok hasonlókat feltenni/keresem pedig őket/,de ahol a búvárok mennek,még 10 éve is száraz lábbal jártam..
És még mindig itt a kép a szemem előtt ahogy 20-on évesként levittek az öregek és tátott szájjal bámultam csak magam elé,hogy sosem akar vége lenni a lépcsőnek,és hogyan hatalmasodik felém az üreg egyre jobban...úgyhogy nem kevés víznek kell ott most lenni..
De hogy hiteles legyen,minden héten körbe kellett járni a kutakat,mintát venni,végig pincékben hőmérsékleteket párát mérni,műszereket leolvasni,így mertem csak hozzászólni a témához..
Most már inkább azon csodálkozom,és egyben tiszteletem megint a régieknek,hogy hogy nem tűntek el épületek a föld színéről..
Itt volt ugyan ezen a részen a gyár ciszternája, vízgyűjtője,de nem gondoltam volna hogy a természet így visszaveszi ami az övé.
És tényleg karsztvíz.
És most mérges lettem,megyek megnézem mi a helyzet arra fele..
A repülőkről meg annyit,hogy egy árva db szárnyat,de még egy kis farkat sem találtam kóborlásaim alatt,de óvóhelyet,vaságyakat,stb. annál inkább.
Igy bemondásra elhiszem,e tapasztalati úton,nem tudom igazolni!Viszont érdekes hogy függve hagytam az Óriás hordót,és az senkit nem érdekelt:)
Viszont,ha lehet megmondanád hol laknak a képeken levő mozdonyok!!Ott még nem jártam,de mint tudjuk,múlt nem létezik csak jövő...
csakugy11 2011.02.03 13:27:12
@BudapestScenes: Melyiknek??Mert mindkettő érdekes.