Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samu 121

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakban a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) tegnapi hozsannája közleménye olvasható. A pirossal szedett szöveg a szerző meglátásait tartalmazza.  Rendőrségi túlkapás miatt marasztalták el Strasbourgban Magyarországot, közölte a Társaság a Szabadságjogokért…..
Régi adósságot törlesztek. Hazudok. Nem túlzottan érdekel, ki mit szeretne olvasni. Konkrétan semennyire sem. De most kedvem van erről írni két sort, egy töltelékposztban, amit úgysem olvas a kutya sem, néhány elvetemült régi internetes barátomat kivéve. Az Amorf Ördögökről…..
samu 121 2011.05.08 22:23:51
Szia Jukka !
Nézem a VV döntőt. Csak nézem, a hangot levettem, mert az nagyon idegesít.
Azt hiszem Jerzy pont most vesztette el a játékot, mert teljes erőből utánozza Bécit.
Kb egy hónapja figyelem, hogy mi történik ott benn, de még egyetlen adást sem bírtam végignézni. Ennek ellenére van véleményem a lakókról.
Kezdetben én is azt mondtam, hogy úristenezmindgenetikaihulladék, piha, és én ezekkel élek egy univerzumban, csupa bűnöző, prosti, agyatlan..
Aztán egy társaságban valaki arról beszélt, hogy hiába bocsátják próbára a fiatalkorú bűnelkövetőket hamarosan újra a bíróság előtt vannak. És én elgondolkodtam. Hogyan tudna visszailleszkedni és rendes ember módjára élni az, aki egyszer már megbotlott, ha mi többiek (én meg a kommentelők) még azt is megbocsáthatatlannak tartjuk, hogy valaki hirtelen ötletből ostoba tetkót rakat magára. Még nem csinált semmit, mi viszont már tudni véljük, hogy „de majd fog”. Mire idáig jutottam már teljesen meghatódtam magamtól, hogy micsoda toleráns lény is vagyok én…és ekkor jött az a jelenet amiben Béci főzött Anikóval. Ez eddig szép . Csakhogy beszélgettek is. Béci ezt mondta „én úgy szeretek főzni, hogy közben bömböl a zene” Ebben pillanatban az egész szépen levezetett megértésem elillant. Mi lenne, ha a mi házunkban lenne a nyeremény lakás? Akarnék én ilyen szomszédot ? Neeem!!
Kicsit pironkodtam emiatt, aztán gondolkodtam tovább.
Az ember abból főz amit a kamrában talál.
Vannak akik szerető, gondoskodó családba születnek, ahol vigyáznak rájuk, nevelik, taníttatják őket.
A villalakók ebből nem sokat kaptak.
Alekosz koraszülött volt, ami nem múlt el nyomtalanul,és kapott egy olyan anyát, aki azon agyal, hogy mit kérjen a fiától, ha az nyer.
Jerzy alighanem szociális debilitással küzd ( jó tudom, hogy nem szó szerint) Egy átlagosan rendes családban felnőve biztosan hasznos munkát végezne.
Évát nem tudom mitől lett ilyen.
Egy közös van bennük. Felismerték, hogy itt a lehetőség amivel jobbá tehetik az életüket és élnek vele.
Ez könnyűnek tűnik, hiszen csak élni kell. Csak ? Én egyetlen hetet sem bírtam volna ki abban a villában. Egy szobában aludni 15 másik emberrel brrrr, éjjel- nappal együtt velük….még egy füldugó se volt.
A műsort nem ők találták ki, csak éltek a lehetőséggel.
Valaki azt írta, hogy sehol sem látjuk a korábbi győzteseket (kivéve szegény BB Évit) Talán azért, mert valóban sínre tették az életüket. Arra használták a nyereményt, hogy megváltozzon a világuk, hogy elinduljanak a céljaik felé. Megküzdöttek érte és feltehetően okosan használták.
Remélem a mostani nyertes is ezt teszi majd.
Kibírt 6 hónapot ebben a modern rabszolgaságban. Minden jót neki !
   A Jobbik és a KDNP már egy ideje vált-vállvetve követeli Alföldi Róbert leváltását. Összenő, ami összetartozik mondanám, de nem szeretném, hogy esetleg a KDNP-s és Jobbikos képviselők rosszat gondoljanak. A mostani indoklás az, hogy Alföldi Róbert egy…..