Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaxYka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Happy Birthday tooo Youuuu, Happy birthdaaaaay toooo Youuuuu, Happy Birthdaaaaaay Androlib.blog.hu, Happpy biiiirrthdaaaay tooo Yoouuuuu.És igen, ezt is megéltük, 1 éves a blog! Kereken egy évvel ezelőtt írtam meg az első posztot és indítottam útjára az azóta, az Általatok egyik…..
Az általam ismert első magyar fejlesztésű játékra bukkantam ma a marketen. Ez kérem egy gombfoci szimulátor, és ugyan vannak még hibái, de ígéretes próbálkozásnak tűnik. Egyelőre csak úgynevezett tízperces meccseket lehet játszani benne. A játék menete egyszerű, az adott…..
LaxYka 2011.02.03 12:34:44
@Darkcomet: Amikor elkezdtem ismerkedni az androiddal, az első próbálgatásokkal golyók ütköztetését készítettem el. És arra gondoltam, hogy ebből akár játékot is lehetne készíteni. Gondolkoztam a billiárdon is, de ott nagy a konkurencia. :) Így egy egyedi alkalmazást szerettem volna készíteni, lehetőleg Magyar vonatkozással, és akkor jött az ötlet, hogy Gombfoci. :)

Sajnos eredeti gombfocival még nem volt alkalmam játszani, így lehet nem sikerült jól átadnom a játékélményt, de remélem ez már csak javulni fog. :) Még az összes szabály sincs implementálva, mert elég összetett a szabályrendszer. Jelenleg egyszerűsített szabályokkal dolgozik a program. Természetesen a BETA verzió után az élesben minden szabály pontosan meglesz. :)
LaxYka 2011.02.04 13:07:52
@Darkcomet: Nehéz megmondani mennyi idő volt. Szeptemberben kezdtem el ismerkedni az androiddal, így gyakran elkalandoztam, kísérletezgettem, aztán a sok kis kísérletezésből, összeállta a kép, és a sok kis darabot gyúrtam össze. Az ötlet, hogy gombfoci lesz belőle az nov. derekán fogalmazódott meg. Végül 2011.1.11. 11:11 PM - kor publikáltam az első verziót :) Azóta volt egy biztonsági frissítés, mert a visszajelzések szerint nem működött néhány készüléken, ezt követően 29-én adtam ki egy másik változatot, ami fejlesztéseket tartalmazott.