Regisztráció Blogot indítok
Adatok
;-P

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint oázis a sivatagban, olyan a Homárhoz egy-egy tudatos és öntudatos fogyasztótól néha beeső levél, amiben ideális esetben frappáns panaszlevél is található, hogy kecses mankóul szolgáljon a kevésbé eltökélt vagy ügyesen fogalmazó sorstársak számára. Gabriella levele pont ilyen, ráadásul a…..
Van egy kocsma Pécsen, amit nem sokan ismernek, mégis mindig tele van. Mindig is ott állt, mióta emberek léteznek, hogy isteneket találjanak ki és gyakran téved be oda egy-egy halandó látogató. Legtöbbször semmi különlegeset nem érzékel. Talán kicsit több mézsört isznak ott,…..
Programozók. A szó hallatán a legtöbben egy szemüveges, szakállas pasira gondolnak, aki kockás ingben ül a gép előtt egész nap és éjjel, és kávét vedel. Nem lenne igazságos azt mondani, hogy nincs ennek némi alapja, de ettől azért jóval árnyaltabb a kép. Ilyen lenne egy tipikus programozó? A…..
Sziasztok! Jelen cikkben a Small sun ZY-T08 lámpám átalakítását írom le hogyan csináltam a gyári 700 lumenes viszonylag távolra világító lámpából egy 4830 lumenes szörnyet. Eredeti felépítés: Cree XML T6 led kb 2,1A árammal terhelve maximum módban. 5 üzemmód amiben kikerülhetetlenül benne…..
Manapság mindennapos téma a rezsicsökkentés, én úgy döntöttem, hogy ezt a harcot a saját módszereim szerint vívom meg: lakásomban LED izzókra cserélem a hagyományos izzókat. Elkezdtem alaposabban utána olvasni a témának, mivel hallottam jót is, rosszat is a LED fényforrások felől. Félelmeim a…..
;-P 2013.10.29 13:47:01
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): Egyrészt már nem nagyon kapsz 40-es normálizzót, másrészt nem voltál körültekintő a LED áraknál.

www.vilagitas.eu/OSRAM_LED_STAR_CLASSIC_A_40_8W_827_E27

és ebből elég egy is.
;-P 2013.10.29 14:33:07
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): Persze lehet még a padláson pár dolog, de maradjunk a realitásoknál. Átlagember hol vásárol izzókat? Teszkó Obi stb...Ott már nem kapni, mert betiltották, egy kis infó erről: www.nfh.hu/magyar/informaciok/hirek/hirek_130926_2.html

Egyébként meg ez 170 Ft+szállítás (ha nem vagy kiskunlacházai) így ez sem olyan olcsó megoldás.
;-P 2013.10.29 14:40:59
@Magánvéleményem: Ez szerinted a jobb cucc??? Ez is egy full gagyi kínai. Azért mert ráhazudnak mindent és te gondolkodás nélkül elhiszed, nem jelenti hogy tényleg jobb is. Olyan termékekkel hasonlítsd össze, amiket neves FÉNYFORRÁS gyártók gyártanak. Philips, Osram. Ezeket a sz*rokat ugyanabban a kínai gyárban forraszgatják össze, csak a végén más-más márkajelzést printelnek rá. Ahogy a konténeres vevő megkívánja. Ja és még annyi, hogy kb 1,5 dollár darabja.
Téved, aki azt hiszi, egyre megy az Apollo meg az Infinity. Ezek bizony gumimárkák, de ahol az egyikkel áll, a másikkal még negyvennel rombol az autó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Subba Facebook: Lejár 2011.12.30 15:35:14
 ..
;-P 2012.01.01 13:35:14
@pinky, the brain: kívánnák mi? Agybajnok.
;-P 2012.01.02 17:02:48
@pinky, the brain: Ma reggel is jó volt....rád gondoltam közben. Látom megtaláltad a "helyesírás" gombot a képernyőn, de a máris-on futtasd már át mégegyszer. Különben meg leszarom mit kívánsz,te úgyis egy kis szarházi senki vagy.
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
;-P 2009.10.09 13:46:43
Volt már sok autópályás történetünk, ebből nem egy foglalkozott a három sávos M7 szakasz azon problémáját, hogy az autósok igen nagy százaléka nem tud mit kezdeni ennyi sávval és egész egyszerűen úgy gondolja, hogy akkor itt most nem kell jobbra tartani, úgyis el tud menni…..
w Egyetért-e Ön? 2008.03.02 19:42:33
Felhívott a géphang. Osztjónapot kíván, és mondja, hogy ő az Attitűd közvéleménykutató vállalat nevében közvéleményt kutat. Gondoltam, a szokásos yes-no-cancel kérdésre megy rá, de nem. Ilyet szól:- Sajtóértesülések szerint a kormány 1000 forintra fogja emelni a vizitdíj…..
Újabb hepiendet könyvelhet el a Homár. Inti panaszára szimpatikus választ kapott a Praktikertől, amit hajtás után önök is olvashatnak:Úgy érzem kötelességem pontot tenni a Praktikeres leütős ügy végére hogy ne csak a negatív oldalát írjam meg a dolgoknak. A…..
Inti képes volt haza- és visszamenni a budaörsi Praktikerbe, csak hogy bebizonyítsa az eladónak, márpedig ő náluk vette a lámpát, amit keres, és az igenis létezik. A túlfűtött lelkesedésben viszont nem osztoztak az alkalmazottak, akik közül a kiválasztott a levél szerint egy idő…..
Na vajon melyik az az idegbajos, C-kategóriás celeb, aki egy vele dolgozó cég ügyintézőjének az alábbi levelet írta, miután az egy emailben apró hibát vétett a celeb nevének leírásakor:Nevem: *** *** és maga ezt pontosan olyan jól tudja, ahogy a többi primitív barom is aki a…..