Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Umpalumpa

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A LaLee's Blog 2010-es karácsonyi (megkésett) kiadás része ezúttal a Vízipipa Rovaton belül jött létre. Ebben a videóban bemutatom az egyik legkedvesebb karácsonyi ajándékomat, illetve a végére egy kis marhaság is belefért. Jó szórakozást, kellemes ünnepeket és boldog…..
Umpalumpa 2011.02.02 22:29:35
@DeidaraHUN: Bocs, de ez ritka nagy baromság... A füst nem attól lesz "egészségesebb" mert hidegebb a víz/füst... A kis pipák azért károsabbak, mert a füstnek rövidebb az útja, így nincs annyi ideje lerakódni a káros anyagoknak, nem úgy, mint a nagyobb pipákban. Viszont az is badarság, hogy a kis pipák sokkal egészségtelenebbek. Az a különbség nem is olyan nagy mértékű, mint egyesek gondolják. A dohányzás, így a vízipipázás sem egészséges semmilyen formában sem. Viszont a cigaretta és a vízipipa között nem kis különbség van, amit nem ecsetelnék, mert bárki utána járhat.

Deidara, még valami, tanulj meg légy-szíves "HEJESEN" írni, mert böki a szemem a sok hibával teleírt baromság, amit monitorra vetettél. (A "hejesen"-t szándékosan írtam pontos "j"-vel.) Többek között az, hogy melegszik a pipa vize...
Ebben a videóban a legalapvetőbb füst-trükköt, a füstkarikát mutatom be, illetve magyarázom el, hogyan is kell csinálni. A karcoló hang ismét a kamera hibája. További trükk-ötleteket, ajánlásokat szívesen fogadok. ----------------------------- Zene: The Sims OST - Neighbourhood…..
Umpalumpa 2011.02.02 21:48:21
@parabellum01: Az még csak a fele. Illetve az szimplán csak "Sárkány" (Dragon), csak hogy trollkodhassak, nem pedig "sárkányozás". A Sárkány trükk lényege az, hogy az orrodon és a szádon egyszerre fújod ki a füstöt. A szádból oldalra felfele, míg az orrodból lefele kell hogy távozzon a füst.

Van egy másik trükk, (én csak "lélekfalás"-nak hívom :D) aminek az a lényege, hogy fújsz egy füstkarikát, hagyod hogy kicsit távolabbra szálljon, majd a füstkarikán átfújsz egy harapásnyi füstöt, majd az egészet a karikával együtt vissza szívod. Én ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a dementorok felfalják valakinek a lelkét. :D

Illetve van még egy, aminek konkrét nevet nem tudtam adni, de talán lehetne "lélek járatás" (kreatívkodjunk), aminek a titka abban rejlik, hogy a szádon kiengeded a füstöt, és az orrodon rögtön be is szívod. Mintegy _megjáratod_.

A "füstháromszög" meg ezek nem hiszem hogy működnének, mivel minden esetben karikák lesznek, de füstszívet lehetséges fújni. Bár nekem még nem jött össze, de elméletileg annyi az egész, hogy az első két metsző fogad közé betűzöl egy kisebb papírt, vagy valami hasonlót, és elkezdesz füstkarikákat fújni. Ha jól csinálod, akkor a papír meg fogja alkotni a szív felső ívét.

@balintfenix: Gratz, okos gyerkőc lehetsz Te is. :D

@DarkWhite: Ki van írva a bejegyzés után:
Zene:
The Sims OST - Neighbourhood Theme 2

Nah, de nem trollkodok. :D Jó füstöt!