Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakmeraze

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
A jövendő magyar középosztály színe virága tapsával jelezte, hogy kész alárendelni magát az egyre mindenhatóbb államnak. Előadásként határozta meg Orbán Viktor miniszterelnök a február 16-án, a Millenárison, az övéi között – persze a média megkülönböztetett…..
csakmeraze 2014.02.17 12:18:58
@VT Man: OK, hagyatkozzunk a tényekre. Mennyi lenne lopott manyup pénz nélkül? (amit speciel adventi időszakban zsarolt ki ez az őskeresztény banda) Mennyi lenne IMF hitelből jegybanki devizatartalék kivonása nélkül? (Mert nem ám elköltve lett a teljes összeg, jelentős része ott csücsült devizában, abból törleszteni pedig nem nagy mutatvány) Mennyi lesz az oroszok pénzével trükközés nélkül? Elég a 100% feletti részt megírnod, az talán kevésbé fáj. Mindez úgy, hogy nem jött most válság, szárnyalunk, hasítunk és jobban teljesítünk. Erről ennyit.
csakmeraze 2014.02.17 12:31:48
@kovi1970: Nana, nem ingyen kapta. Adott érte 400 ezret :-) Csak azt nem tudom, ez most offshore földgáz pénz, vagy közgépes, vagy valamelyik mutyi? Hogy lötyöghetett ez a pénz a nokiás dobozban! :-D
csakmeraze 2014.02.17 12:45:00
@greatwideopen: Tévedés. Az egykori rendszerváltók (értsd szavazók, mint én is) nehezen viselik/viseljük a jobboldali posztkommunista csürhét. És a baloldalit is. És nagyon nem értem, hogy akik velem együtt leszavazták azt a rendszert, hogyan képesek rajongani ezért? Mert jobban utálják a másik oldalt? Az nyomós, konzervatív, értelmiségi és főleg keresztény érv :-(
Annak ellenére, hogy a kormány a takarékszövetkezeti rendszer kvázi államosítása után azt kommunikálta, hogy a takarékszövetkezetek előnyt élveznek majd a Takarékbank állami részvénycsomagjának eladása során, végül úgy néz ki, hogy mégsem a szövetkezetek, hanem egy…..
csakmeraze 2014.02.14 12:29:35
Mesterházyék vérlázító nyilatkozatai is jelzik, hogy a szoci vezérkarnak is vaj van a füle mögött a fején a simon-ügyben. Mondhatni, hogy ezek a szocik helyből olyan hülyék, mint mások nekifutásból se… Leginkább ez jut az ember eszébe, olvasva az ezerszázalékosan…..
Történt ami történt, a budapesti taxizás átalakulóban van. Szabály, szabály hátán, az egyszerű taxista lassan már Wc-re sem mehet ki engedély nélkül. Erre fejelnek még rá a fuvarszervezők, munkatáborokéra hajazó, idióta szabályai is. ŐK a nagy halak,  simán halásznak…..
Kérem, felejtsük el, hogy milyen politikai viharok közepette tengetjük napjainkat. Ne gondoljunk arra, hogy közeleg a választás, amit egy kettészakított ország vár. Nézzük meg józan fejjel, pusztán logikánkra, értelmünkre hagyatkozva ezt a hírt az ország egyetlen…..
csakmeraze 2013.10.16 16:22:09
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:
Ez most egy konzervatív, keresztény, értelmiségi hozzászólás volt jobbról?
csakmeraze 2013.10.16 16:23:59
@K.A.Ármin: Hát attól még nem lesz jobb.
csakmeraze 2013.10.16 16:34:04
@Jock Ewing: El kell, hogy keserítselek, nem akarta megmondani. Az újságírói teljesítményt "méltatta". Mondjuk e téren hozhatna hasonló balos példákat is, szigorúan az esélyegyenlőség jegyében :-)
Kedves Diákok! Ti még meg sem születtetek akkor, amikor én, Hoffmann Rózsa néni, kommunista párttagként szolgáltam a diktatúrát, most viszont -- hála a mi Miniszterelnök Urunk végtelen kegyelmének és a harcedzett magyar jellememnek -- itt vagyok, része vagyok a keresztény…..
csakmeraze 2013.09.22 09:47:35
@Saga:
"Mother, should I trust the government?
No funcking way!"

Roger Waters
A www.nerlove.hu oldalra bárki regisztrálhat, a különböző feltételek szerinti keresést pedig úgy könnyítik meg, hogy minden találat Orbán Viktor lesz. Selmeczi Gabriella az oldal sajtótájékoztatóján elmondta, hogy bár mindenkinek Orbán Viktort ajánlja ideális párnak…..
Ha bármilyen színű füst száll fel, akkor Áder János elégette az alkotmány módosítását. Egyszemélyi konklávét tart Áder János a Sándor-palotában, ahol hamarosan megválasztja, hogy mit lépjen a kőbevésett alkotmány negyedik módosítására. A pápaválasztási…..
csakmeraze 2013.03.13 19:57:52
@Dr. (cath.univ.) Adofizeto: megalike, ezt smittelem :-D
A szolgáltatók a költségeiket áthárítják a vevőkre így az olcsóbb gáz végeredményben jóval drágább lesz. "Mi teljesen egyetértünk a kormánnyal, és üdvözöljük a gáz és áram árának csökkentését" - mondta el lapunknak az egyik gázszolgáltató képviselője, aki…..
csakmeraze 2012.12.14 13:16:06
@kittrabi: hülye!!! :-DDDDD
majdnem félrenyeltem az ebédemet!
A film főszereplője KATA, de úgy néz ki, hogy a diákok is baszhatják. Az "Elkúrtuk!", a "Nemzeti Együttszexelés Rendszere 2.", az "Interfelláció" és a "Drágám a büdzsé kisebb lett" rendezőjének legújabb alkotása a 2013-as költségvetés XXX paródiája. A történet női…..
hogyvolt X-faktor 3x16 - 8. döntő 2012.12.08 19:00:00
Nem lehet kiheverni azt, ami múlt szombaton történt. Az X-faktor 3. szériája elveszítette utolsó igazi őstehetségét is, egyetlen kérdés már csak az, hogy kinek lehet még drukkolni egy olyan műsorban, ahol a Király fia után Magyarország legjobb hangú kidobóembere is távozott? Na…..
A KARD A kontrollcsoport mi vagyunk 2012.09.16 22:18:05
Sajnos már nem emlékszem a forrásra, linket sem tudok adni, így lehet, hogy városi legenda, de hihető: egy amerikai elnököt megkérdeztek, kiknek van a legnagyobb hatalmuk az Államokban? A válasz ez volt: a közvéleménykutatók által kiválasztott kontrollcsoportnak, akiken szondázzák…..
Imádja Orbán Viktort, és közben azt gondolja, hogy jobb lenne, ha Európa visszavenne, hiszen itt arcoskodnak nekünk, miközben náluk verik a négereket? Ha azt hallja, "külföldi", rögtön az jut eszébe, hogy "holdudvar, szoknya, kettős mérce"? Önnek sosem…..
csakmeraze 2012.02.14 12:21:58
Majdnem egy éve keresem a választ erre a két kérdésre, egy fél könyvtárat elolvastam már a keresésben, és mégse jutottam sokkal közelebb a válaszokhoz. Egy évvel ezelőtt azt írtam, nincsenek illúzióim: a kormányrendelet az eleje lesz az igazán küzdelmes szakasznak, nem a vége…..
csakmeraze 2012.02.09 09:37:54
@Tavaszi Gábor:
"Az egyik hozzászóló megjegyzi: legközelebb a vakbélműtétet is otthon szeretné elvégeztetni, mert az kényelmesebb. :-)"
Ezt belinkelhetnéd, mert erre kíváncsi vagyok. Köszi!
csakmeraze 2012.02.09 10:00:50
@k trout: "hagyjuk már azt a hülyeséget abba, hogy biztonságosabb az otthonszülés, és a kórházban majd jól megölnek, és nem ülhetsz labdán. Erről beszélek kezdetek óta, de úgy látszik nem ment át. Van, aki ebben bízik, van, aki abban, de hogy ott tartunk, hogy az orvosok szakértelmét en block kétségbe vonjuk, nekem ez erős. "

Szerintem valamit nagyon félreértettél. Vagy félre akartad érteni. Vagy egyszerűen nem írták le egyértelműen: nem mindenkinek biztonságosabb az otthonszülés. A kórházban nem ölnek meg. Az orvosok szakértelmét senki sem vonta kétségbe.
A felesleges beavatkozásokkal teli, tekintélyelvű szülésVEZETÉS ellen és a természetes szülésKÍSÉRÉS mellett foglalnak állást az intézményen kívüli szülést pártolók. Ha erre intézményen belül lehetőség lenne, oda menne az otthonszülők java, mert okafogyottá válna otthonszülni. Kivétel biztos akadna akkor is, de az szerintem is szélsőséges gondolkodásmód. Valamint cseszi pl az én csőrömet is a fizetés mellett, állami pénzből (=én adómból is) fenntartott kórházban a vizsgálatok és a szülés után fizetendő paraszolvencia (a legtöbbször felesleges, fontoskodó dokinak, tisztelet a kivételnek), ami többszöröse az intézményen kívüli szülés költségeinek. Remélem ez így már érthető.
csakmeraze 2012.02.09 11:20:00
@k trout: Ezzel a véleményeddel már javarészt egyetértek. Egyáltalán nem ilyen fekete-fehér ez az ügy. Aki annak látja (csak az egyik vagy csak a másik a tuti, a többiek meg hülyék), az számomra elvakult.

Egyébként tényleg nem betegség, a bába pedig szaksegítség (nem vezet, hanem kísér, segít, felismer, szakmai döntést tud hozni, ld ideális szülésznő), a komplikációk esetén kell az orvos. Normális esetben nem. Kórházban sem. Ott is elég a szülésznő.

A szélsőségek miatt nem szabad általánosítani, az hiba. Mindkét oldalon hiba.

A szabályozás és a lehetőség hiánya az nem a bábákon és főleg nem Geréb Ágin múlt és múlik. Rengeteg egyeztetés volt sok-sok éve is, tudván még azt is, hogy az ellen-lobby miatt az egész megy a kukába. Az ellen lobby szakmai hiúsága (a szülések túlnyomó részénél nincs szükség orvosra) és anyagi érdekeltsége (orvos, gyógyszeripar) nem kíván magyarázatot. Rusnya nagy milliárdok az egyik oldalon.
Mindenestre szabályozás már van, olyan, amilyen. Csiszolandó, az biztos, de végre van. Mondjuk megvalósítani kissé macerás, de történik valami.
Kora délután legtöbben még azt várták, hogy Orbán békülékeny lesz, és azt fogja kifejteni, hogy „2012 a konszolidáció, a megnyugvás éve lesz”. Ennek előjeleként értelmezték Lázár interjúját a Népszabadságban, ahol arról beszél, hogy a kétharmados…..
csakmeraze 2012.02.08 12:23:02
@Silverstein -'I was lucky'-:
"Nőttek a bevételek

A központi költségvetés január havi bevételei az előző év azonos hónapjához képest közel 112 milliárd forinttal magasabbak lettek. Ennek hátterében főként a központi költségvetési szervek és fejezeti kezelésű előirányzatok bevételi többlete van. Emellett az áfaemelés miatt valószínűleg sokan előrehozták a vásárlásaikat még decemberben, erre utalhat a forgalmi adó bevételek növekedése.

Előrehozták a kiadásokat

A költségvetés kiadási oldala is kedvezőbben alakult: januárban 84 milliárd forinttal költött kevesebbet a kormány, mint tavaly ilyenkor. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy a rendszerint január-februárban fizetett agrártámogatásokat már 2011 decemberében utalták. Ez azért is trükkös, mert így ez már 2012-es hiányba nem fog beleszámítani. Másrészt egyéb uniós programok kifizetéseit későbbre tolták."

Egyébként pedig drukkolok, hogy a tendencia jó legyen, mert az nekünk mindannyiunknak jó. Mert kv-ra mindegy lenne, ki kormányoz, ha jól csinálja. Ha JÓL csinálja. Itt azért vannak még gondok. Voltak is. És lesznek is...
csakmeraze 2012.02.08 12:28:16
@Szabványok: Akkor már legalább ketten vagyunk :-)
  A friss Demokrata hosszú elemzésben foglalkozik Schmitt Pál kisdoktorijával. A Tarts ki, Elnök úr! címből sejthető, milyen következtetésre jut írásában Hernádi Zsuzsa, aki ekként foglalja össze megállapításait: „A Demokrata az ügy kirobbanása kapcsán azon…..
csakmeraze 2012.02.02 12:52:18
@KG2000: Itt már készen állt a terv. mivel a baloldal teltházas és népszerű, irány a jobboldal, ideológiaváltás, konkurenciát kinyírni vagy koalícióra lépni és úgy kinyírni. Mindazonáltal tökéletesen kivitelezve. Jól látta előre, a kivitelezés sikeres, csak az ország issza meg a levét ennek a pártpolitikának nevezett sz@arnak, ami 21 éve megy itt.
csakmeraze 2012.02.02 12:54:42
@*azta*: :-D
csakmeraze 2012.02.02 13:39:12
@cutcopy: "ettől függetlenül minden dolgozat legjelentősebb része a törzsanyag.. "
SP lopott/csalt, hazudott, komcsi, alkalmatlan. Milyen az a "törzsanyag", amelyik őt megválasztotta, megszavazta? Akiknek ez így jó? OV személyes parancsára! Madarat tolláról...
Kezdjük rögtön egy fontos megállapítással: Az ÁSZ jelentés a BKV-ról az ügyészségen landolt, reméljük lesz belőle nyomozás, mert most már tényleg elég volt, hogy D. Gábor éli a boldog budakeszi nyugdíjasok életét. A jelentés a következőt állapította meg: 2002-2010…..
csakmeraze 2012.01.30 15:31:32
@mement: levezetem neked, mert ez matek
10.000 ft-ot benzinre költök = 5.400 ft adóbevétel
10.000 ft-ot könyvre költök < 500 ft adóbevétel
Látod, ugyanazt a 10k-t költöttem el, 4.900 ft mínusz állambácsinak. Így világos?
És nem 10.000-ért tankolok havonta, és még nem is csk én egyedül ;-)
csakmeraze 2012.01.30 15:39:35
@ajatrollah: lámpavillás vasvas :-)
csakmeraze 2012.01.30 16:41:34
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Végignézve a nick-eket, úgy látom, te vagy itt az egyetlen állat :-)
  Épül már az ellenkultúra, épül nagyon. Régi-új alapja Schmitt Pál. Az ellenállók önkéntesen doktori címet írnak a nevük elé Facebookon, izzik a memegenerator.net, ha pedig a helyzet változatlan marad, gyakorlatilag április közepéig akad biztos pont az ATV-s agenda…..
  A Budapest 95,3 MHz-es frekvenciapályázat eredménye körül kialakult helyzet vélhetően tudatos politikai provokáció. Hazai és nemzetközi politikai szervezetek, prominens baloldali és liberális véleményformálók, külföldi diplomáciai testületek tagjai csaknem egy éve…..