Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sandorka00

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogot már a kezdetektől fogva igyekeztem arra is felhasználni, hogy az erre tévedő reklámosok vagy reklám iránt érdeklődők az érdekes információk mellett hasznosakkal is találkozhassanak. Ezért indítottam el másfél évvel ezelőtt a jobaddict kezdeményezést, amelynek…..
Subba Jacko él!! 2011.02.02 12:19:12
Nem halt meg, csak egy komolabb átalakító műtét után Braziliában taxisofőrködik...
Megtörtént a beharangozott chenin blanc-kóstolónk. Azt hiszem kaphattunk némi képet a fajta sokszínűségéről, de azért közös jegyek is felfedezhetőek voltak. A sor átlagos szintje elég erős volt, néhány tétel kiemelkedően is. Egy bor sajnos áldozatul esett a TCA-nak, egy pedig nagyon megosztotta a…..
Kocsmablog Pesti sörcsarnok 2011.01.20 11:30:00
Cím: 1056 Budapest, Vámház körút 16., Látogatás: 2010. december 22. 18:05-22:50. A tévéből csutka hangerőn ordító Való Világ előcsalogatta a pincérekben szunnyadó szurkolót, így amikor törtető Éva csúnyán hazazavarta a vályogvilla Playmatejére anyámasszony katonájaként célzó görög buzuki-harcos…..
látens iszákos Clara Zetkin álma 2011.01.29 23:34:00
Nem oly rég (úgy a 60'-as évekig) a káros szenvedélyek nyilvános űzése, a kocsmák és borospincék látogatása is a férfiak privilégiuma volt, szegény nők meg ihattak zugba', ellenkező esetben a közösség úgy a szájára vette az illetőt, hogy…..
Szusszanás után érkeztek a kedvenc rizlingek, emeltük a téteket. Itt már a dűlős vagy régebbi évjáratú borokat töltötték a poharakba, és a várakozásnak megfelelően még az első körnél is jobb borokat kóstolhattunk. Tizennégy olaszrizling következik. Dénes Tibor (Ság-hegy)…..