Regisztráció Blogot indítok
Adatok
°SmálPitt°

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
°SmálPitt° 2011.02.19 10:06:43
@...::: Flúgos Kamionos :::...:
Aha, kellett. Janem. Elég gyorsan megvolt.

Aki siet azt el kell engedni faszfejek. Ha ráérsz púposkodni akkor a saját életedből veszel el, aztán kikompenzálod egy ilyen poszttal.
Majd egy ilyen után amikor először repül csavarhúzó a szélvédődre akkor rájössz addig nem. Illetve nem te, hanem a poszt toló
Lázár komoly fejtörést okozhat a Fidesznek, hiszen a párt az elmúlt években nagyon tudatosan próbálta meg ezt a fajta, méltán közutálatnak örvendő viselkedést a baloldalhoz kötni. (Fotó: Egyenlítő blog) Úgy tűnik, Lázár János luxusautó-bérlésének ügyét egy hamar…..
  DJ egy látszólag elég hétköznapi célt tűzött ki maga elé: adják meg neki az elsőbbséget ott, ahol az a KRESZ szerint jár neki. Mivel magam is BKV-zó vagyok, csak örülni tudok, hogy valaki ismét felveti a kérdést! Hogy valóban egy gyalogos CM szervezése-e a…..