Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darkuser

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A telefon ismét megszólalt, és ekkor a vonalban lévő illető kicsit határozottabban, de ugyanígy kezdte. Tényleg ő volt Orbán Viktor. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
darkuser 2012.08.08 08:30:38
Taxisként:

Bicósok: Minden szabályt és törvényt figyelmen kívül hagynak, ezt szabályozni kellene. Minden kerékpárosnak aki közúti közlekedésben akarja használni a kerékpárját kötelezővé tenném a kresz vizsgát! (hogy lehet egyáltalán közúti közlekedésben részt venni, hogy valaki nem ismeri az oda vonatkozó szabályokat?)
Az alkohol és a kerékpározás nem jó barátok semmilyen körülmények közt nem támogatom!

Gyalogosok: Szintén nem tartanak be szabályokat főleg éjszaka, de ha bármi nemű balesetbe keverednek mindíg az autós vagy motoros a hibás! Sokkal több felelősséget hárítanék a felelőtlen gyalogosokra!

Motorosok: Támogatom a rendszámot minden motorra kezdeményezést! Addig nem is fognak betartani szabályokat amíg tudják hogy nem kaphatják el őket (ugye rendőrt pedig nem állíthatunk minden utcasarokra!)
Jónak tartom a szabályt, hogy közlekedhessenek buszsávokban, de hogy elmehessenek az autó közt? Motorozom is de szerintem ez az egyik legveszélyesebb dolog amit tehetünk! Büntetném!
Akkor már inkább közlekedjenek a villamos síneken!

Rendőrök: Rögtön összeszorul a gyomrom ha meglátok egyet! Mégpedig azért mert csak és kizárólag olyan esetekben találkozom velük, amikor büntetnek, szerintem a rendőrnek a barátomnak kéne lennie, figyelmeztetnie kéne és csak tényleg olyan helyzetben büntetnie amikor az elengedhetetlen! (tudom ezen lehet vitázni de van az emberekben is igazságérzet) Én magam részéről ha jogosnak találom a büntetésemet be is fizetem minden zokszó nélkül! (hülye voltam megérdemlem) De amikor minden ok illetve figyelmeztetés helyett szórják a 30-60-100-es bírságokat (amire számtalan példát tudnék mondani)
A sebesség mérésről: csak olyan helyen lehessen ahol sok a baleset emiatt, és táblával előre van jelezve (na nem a sebesség mérés ténye, mert akkor sok értelme nincs, hanem a veszélyes útszakasz!)
Egyébként tisztelet a kivétel rendőröknek (mert ilyenek is vannak, csak kevesen)

És egy kicsit taxisként: Utasfelvétel/kirakás szempontjából rengeteg olyan útszakasz van ahol megállni tilos (de könyörgöm taxit ilyen helyekre is rendelhetnek emberek) az ilyen helyeken mondjuk pl 15mp-re lehessen megállni akár második sorban is úgy, hogy nem tarthatom fel a forgalmat!
Térfigyelő kamerából ne lehessen büntetni!

És zárszóként egy általános érvényű dolog rendőr csak úgy állíthasson meg ha arra oka van! (csak úgy hogy közúti ellenőrzés ne!)
Sok macskatulaj átélte már kedvencének elvesztését. Ha már idős volt, az is kegyetlen érzés, de a fiatal állatka elpusztulása pótolhatatlan hiány. Ezt persze csak az tudja, aki igazi társként, családtagként kezelte életében a cicáját. Van, aki később új kisállattal…..
darkuser 2011.03.17 19:06:29
@Mariann01: Nagyon,nagyon megértelek nekem tegnap halt meg a cicám a karjaimban épp mikor már beértünk az állatkórházba :(((((((((((((((( nincs annál rosszabb mikor nem tudsz érte tenni semmit (ők sem tudtak már rajta segíteni), mivel két cicánk van (volt), most attól félek mi lesz a másikkal ő hogy fogja viselni (tesók voltak)