Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sisifux

0 bejegyzést írt és 322 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy normálisan működő országban meg kellene vetni azt, aki egy parlamenti párt sajtófőnökeként olyat mond, amit Nyakó István csütörtökön az ATV műsorában. De Magyarország nem ilyen. Itt még mindig dübörög a politikai kreténizmus...
sisifux 2017.01.08 09:14:34
@dunántúli gyerek: "- mi jobboldaliak magunkat szeretjük kormányozni, nem szeretjük a külső kézivezérlést, ami nálatok alapfeltétel, mind1 hogy orosz, német vagy amerikai segget kell nyalni"

már amennyire kormányzásnak nevezhető a lopás, a közpénzek lenyúlása.
amúgy putyin pincsijeként elég nevetséges nem orosz seggnyalásról, vagy trampli győzelme után nem amerikai seggnyalásról beszélni.
Az MNB-botrány egyre durvább. Minden nap azt gondoljuk, hogy már tudjuk a lényeget, az egész csendben elhal, aztán megyünk tovább ahogy eddig, nincs itt semmi látnivaló. De nem, szinte minden szavukról kiderül, hogy újra ás újra kamuztak, most kezd kikerekedni a nagy kép, látszik a rendszer…..
sisifux 2016.05.03 22:10:16
@Tiszteltetem Brüsszelet:

ha a hazugságért is fizetnek, érthető a választás...a maffia tag (is) a maffiát választja..
sisifux 2016.05.03 22:14:35
@Tiszteltetem Brüsszelet:
"a devizahitel átváltás is egy ballib elqrásból származó káprázatos sikerü tökéletesen időzített fideszes MEGOLDÁS."

netán kérdezted már devizahiteles véleményét is ? mert a tiéd nem jelent semmit:)
sisifux 2016.05.03 23:32:10
@Tiszteltetem Brüsszelet:

úgy tűnik, benne voltál a lenyúlásokban, kb ezt vártam...
Végül is csak mindenféle szabályokat leszarva finanszírozza állampapír-vásárlásokkal a jegybank az államot. Végül is csak a mi pénzünkből tömték ki kedvük szerint a rokonokat-haverokat. Végül is csak úgy gondolták, hogy normális, ha soha nem derül ki, hogy mit művelnek. Végül is a fasznak rinyálok…..
sisifux 2016.05.03 19:42:20
@grafoguru:
"A nemzeti burzsoáziát nem létre kell hozni, hanem hagyni kell, hogy létrejöjjön."

Nos, a főgenya "víziója" Magyarországról...az országot 8-10 családnak kell irányítania, a többi csak szolga lehet... de azóta lehet, hogy redukálta 7 családra, mint ahogy annak idején 7 vezér volt... hogy is áll ez össze?...a genya szülők 1 család, genyáék 1 család, meg az 5 gyerek az már 7 család...
NemGogol Veszedelmes viszonyok 2016.03.27 12:17:22
Dr. Vejkey Imre a KDNP országgyűlési képviselője, az Országgyűlés Mentelmi Bizottságának elnöke A parlament mentelmi bizottsága nem indít vagyonnyilatkozati eljárást Orbán Viktorral szemben. A mentelmi bizottság elnöke, Vejkey Imre szerint erre azért nincs szükség, mert a vizsgálatra vonatkozó…..
sisifux 2016.03.28 17:06:25
@Tiszteltetem Brüsszelet:

ha valaki dadog, az te vagy,és az a magyarázkodás, hogy miközben 6 000 milliárd Ft-al nőtt az adósság, aközben GDP arányosan csökkent.
egyébként, lehet, hogy te elhiszed, hogy csökkent, de ez csak téged minősít. annak a rohadt adósságnak olyan a természete, hogy ha hitelt vesznek fel, az adósságállomány nő. a fanatikus genya hívőknek persze annyi is elég, ha a csökkenést hallják.
sisifux 2016.03.28 17:08:51
@Tiszteltetem Brüsszelet:

a kedvedért megismétlem: ha figyelembe vesszük a lopás miatti túlárazást, vagyis, hogy a túlárazás következtében nőtt a kimutatott GDP, akkor még GDP arányos csökkenés sincs nertárs.:)
sisifux 2016.03.28 17:17:09
@Tiszteltetem Brüsszelet:

sajnos ez a valóság...

viszont a te kommentjeid egy diktatórikus propaganda lázálmai.
Varánusz Gyászhír 2016.03.26 08:57:06
Meghalt Pozsgay Imre.   A halottakról jót vagy semmit elv alapján próbáltam átgondolni mit mondhatnék most, hogy ne legyen ízléstelen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ennyi jó jutott eszembe...
sisifux 2016.03.28 14:08:09
@Gábris szomszéd:
"Ide vezet a túlzásba vitt migránssimogatás: agyonverték az otthonát is felajánló matektanárt a hálás jövevények."

Selejt mindenhol van.
Esetleg valami vélemény a több, mint 70 embert, nagyrészt gyerekeket meggyilkoló norvég náciról ?
Egész kötetet lehet teleírni olyan esetekkel, hogy a jelenlegi kormányzóerők vezető képviselői mondanak valamit, aztán ugyanarról mást állítanak, s mintha mi sem történt volna, úgy lépnek tovább. Először az ember elpirul (nem a hazudozó, hanem aki hallgatja), s azt mondja: ej,…..
sisifux 2012.06.17 08:59:57
@Magánvéleményem:
" teljes mostani politikusgarnitúrának mennie kellene, csak épp nincs kit megválasztani helyettük,..."

Természetesen nem akarok egyetlen politikust sem felmenteni, és a fejétől bűzlik a hal, de nézz magadba, te becsületen élsz ? Jelentős szemlélet változásra van szükség mindenkinél, hogy valami változás elkezdődjön
Bő egy hónap telt el azóta, hogy az Országgyűlés 262 igen szavazattal megválasztotta Áder Jánost Magyarország új államfőjévé. Négy hét nem hosszú idő. Ezúttal mégis érdemes vetnünk egy pillantást a köztársasági elnök teljesítményére. Az ugyanis vitathatatlan, hogy…..
sisifux 2012.06.15 12:38:06
@belekotty:

"Hmmm... tett pár gesztust, és rögtön már azt fikázod."

Nem a gesztust. De, ez egyébként is csak a felszín, nem kell elfelejteni a demokrácia lebontása érdekében tett lépéseit sem. A média törvény aláírása egyértelműen megmutatta, hogy egy, ugyan nem dakota mondás szerint, de a kutyából nem lesz szalámi, de még szalonna sem.
Majd, ha valami érdemi dolgot is cselekszik, akkor lehet köztársasági elnökről beszélni, addig csak egy újabb zorbán bábról.
Az csak a taktika újabb része, hogy a látszólagos jó fiú szerepkört ráosztotta Orbán, hogy mentse, ami még menthető a fidesz "népszerűségből".
Vastagbőr MÁV-kulisszatitkok 2012.06.11 09:01:00
Egy fantasztikus videóval lettünk gazdagabbak pénteken. A VDSZSZ és az NFM képviselői ültek le tárgyalni, és az előbbiek felvették az egészet (állításuk szerint nem rejtett kamerával), egy 20 perces részt pedig felraktak belőle a Youtube-ra. Érdemes megnézni.   A…..
Fideszes politikustól ilyen önkritikát talán még sosem hallottunk. A gond az, hogy Rogán Antal nem a kommunikáció mestere, valószínűleg fel sem fogta, mit mondott. A Fidesz új parlamenti frakcióvezetője Csermely Péter vendége volt a Hírtelevízió Versus című műsorában. Adásba…..
sisifux 2012.06.09 22:06:34
@épészmérnök:
"Illúziók kilőve..."

Már akinek volt.:)
sisifux 2012.06.09 22:10:46
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...:
"Azért ennek a büdösparasztnak, meg még a Lézer elvtárnak a cinikus pofája láttán is el kezd viszketni a tenyerem. Egyszer, csak egyszer, na..."

Elég tenyérbe mászó képe van mindkettőnek, az vitathatatlan.:)
Az Országgyűlési Hivatal elkészítette a 2013-ra szóló költségvetésüket.A 2012-ben kapott 21 milliárdos támogatáson felül a következő összegeket kéri az Országgyűlési Hivatal:- a képviselői, illetve a képviselő-alkalmazotti juttatások kifizetése: +252  millió forint -…..
sisifux 2012.06.06 12:32:08
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
"Szabaccságharc elvtársak, kétharmad, fülkeforradalom,..."
Szép lenne, ha a forradalom elkezdené már felfalni a gyermekeit.:)
A Nyirő József újratemetése körüli történések, Kövér László szavai, valamint az a kérés Victor Ponta román miniszterelnök részéről, hogy Orbán Viktor miniszterelnök csatlósa szavaiért Magyarország nevében kérjen bocsánatot, különösen bizarr események láncolata,…..
sisifux 2012.06.04 12:33:35
@Lencsés István:
"Senki nem sajátítja ki Trianon - t . Nem használják fel semmire , nem ügyeskednek vele , hanem emlékeznek , amit te nem teszel meg hanem megcsúfítod az ünnepel."

Majd 100 év múltán ideje lenne szembe nézni a történelemmel és a tényekkel. Minden sok nemzetiségű birodalom csak ideig-óráig maradt egyben. A Monarchiában is kódolva volt a szétválás, előbb-utóbb bekövetkezett volna. Trianonban megtörtént. A római birodalom, az angol gyarmat birodalom is felbomlott. Lehet véres könnyeket hullatni, de akkor nem kell ünnepelni 1848-at sem.
sisifux 2012.06.04 12:56:39
@belekotty:
"Tényleg! Az olaszok miért nem rendeznek emléknapot a tőlük elcsatolt Gallia miatt? :-))"

Mert idegenszívűek, nem tudják, hogy mi az a nemzeti érzés.:-))
Mindig jókat röhögök a pártok spindoktorainak kétségbeesett baklövésein. Időnként olyan érzése van az embernek, hogy mikor nem jön semmi ihlet, akkor jó alaposan be agancsos kóláznak - mert töményet munkaidőben nem lehet - és így születnek az olyan remekek, mint a legfrissebb…..
sisifux 2012.06.04 12:42:42
@Marcellusca:
"Óóóó, ha még mindig "csak" Nokiadobozlopók lennének!
De mostmár (sajnos) valóban talicskával teszik. :((( "

Azért fejlődőképesek, előbb a Simicska talicska, de újabban már Nyerges vontató a pénzszállító eszköz.:)
A KARD The Public Machine 2012.05.28 21:47:00
Nagyjából a parlamenti ciklus fele telt el, ilyenkor érdemes félidős számvetést tartani. A napi történésektől, aktuális vitáktól hátrébb lépve összerakni egy képet: merre is tartunk. Megkísérlek én is felállítani egy ilyen képet, amelynek egyetlen kritériuma van: ne…..
sisifux 2012.05.30 12:58:30
@Behajtó70:
"Izzadtságszagú a blogposzt...ennyi az egész."

Nagyon papagájhangú az érvelés....ennyi az egész
Az impotenssé vált magyar politikának már egyetlen egy szereplője sincs, amelyik kiállna, és azt mondaná, elég volt? Miközben Biszku Béla, az 56-os megtorlásokat levezénylő belügyminiszter virágot helyez el Kádár János sírján, és ehhez nem a börtönből kell kimenőt kérnie,…..
sisifux 2012.05.27 21:30:23
@Member: Horthy és Kádár keze is csatakos a vértől, írod. Ami igaz is, de
csak a Don kanyarban 150 000 ezer ember halt meg a nagyméltóságú kormányzónak "köszönhetően", Kádár nevéhez kb 300 ember halála fűződik. Azért több nagyságrendi eltérés van a 2 "teljesítmény" között, amin nem lehet különösebben vitatkozni.
Egyébként, a Kádár korszak bevallottan is diktatúra volt, szemben a Horthy korszakkal, és a 2. Orbán kormányzással. Mert gyakorlatilag Orbán Horthy hatalom gyakorlási módszerét vette át, mondhatni, a 2. Horthy korszakot köszönhetjük neki. Persze, annyira "egyenes és becsületes", a korszakhoz híven, hogy ezt nem ismeri el, nem vallja be.
sisifux 2012.05.27 21:44:41
@Member: Egy ember halála is sok, ez tény, de azért a mennyiséget sem lehet figyelmen kívül hagyni. A példa kicsit sántít, de nem mindegy, hogy egyszeres vagy többszörös gyilkos valaki, a büntető törvénykönyv szerint sem.
Nem akartam egyáltalán állítani, hogy a Horthy korszak nem volt diktatúra, csak annyit, hogy névleg nem volt az, a valóságban igen. A választási törvényről mondottakkal úgy érzem megerősítetted, hogy a 2. Horthy korszakot "köszönhetjük" Orbán Viktornak.
Droli tegnap remek posztot írt Hisztiország címmel. Remélem nem követek el nagy hibát, ha úgy foglalom össze az írását, hogy a magyar választópolgároknak mindig az aktuális kormány politikájával van bajuk, és emellett a mindenkori ellenzék politikáját mindig jobbnak tartják.…..
sisifux 2012.05.24 11:06:40
@Trompf:
"Pusztán a tények alapján megállapítottam, hogy gazdasági szempontból az MSZP-től nincs szarabb alternatíva nemhogy Magyarországon, de egész Európát tekintve."

Ezt a megállapítást pusztán a vakhit alapján tetted. Nem probléma, ha valaki hívő lélek, csak ne akarja az észt osztani nem hitbeli dolgokban.
sisifux 2012.05.24 12:35:00
@hümhüm:
"Ezt a folyamatot szúrta hasba az MSZP kormányzás már 2002-ben (esztelen adómódosítások, 100 napos program stb), majd a folytatás..."

Olyan esztelen volt, hogy a fidesz is megszavazta Megyó programját.:)
Kétségkívül minden demokratikus rendszernek előbb-utóbb eljön a válsága. Az ókori demokráciák is elbuktak egy idő után, Németország is nehézségekkel szembesült a II. világháború előtt, és hazánk is úgy néz ki, hogy komoly kihívások előtt áll. De akik ezzel szeretnék…..
sisifux 2012.05.21 12:59:54
@különvélemény:
"A leszakadás az emútnyócévben' történt meg, nem most."

Ja, az "emútkétévben" felzárkóztunk. Észak-Koreához. Ha így folytatjuk, még az is viharos gyorsasággal elhúz mellettünk. A korrupcióban persze élre álltunk a Nyerges vontatóval és a Simicska talicskával, de ezt nem díjazzák sehol. Csak a gyűlölet (fidesz) szektában.
Az államadósság elleni „harcot” Magyarország miniszterelnöke belpolitikája egyik központi elemévé tette. A kormányzat többször bejelentette, hogy csökkent az államadósság mértéke – igaz, a csökkenés során kiinduló pontként nem a kormányzás átvételét,…..
sisifux 2012.05.16 12:44:07
@xylon:
"A magyar (nemzeti) toke par ember kezeben van akik szakajtoban hordjak ki az adoparadicsomokba"

Nem szakajtóban, talicskán. A Simicska talicskán.
sisifux 2012.05.16 13:08:45
@KG2000:
"Micsoda aljas, mocskos, gerinctelen rassziszmus is ez, és akkor még rendkívül udvarias voltam."

Hát ezt bizony ki kell érdemelni.
Egyébként, pénz kérni valakitől, hogy azon a pénzen lehessen szabadságharcot folytatni a kölcsönadóval szemben, kicsit kétséges vállalkozás.:)
Hír lett a Magyar Nemzet-online-on, hogy kitettem egy archív képet, amely 1990 nyarán készült. Nem tudom, mitől ennyire izgalmas ez a fotográfia, de elsőként az Orbán Viktortól nem távoli Four Four Two című focis magazin írt egy jegyzetet a privát emlékemről, amely aztán a…..
Várható volt, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik: a magyar kisebbségek szempontjából legfontosabb három szomszédos államban sorra olyan kormányok alakultak, amelyek a korábbiaknál biztosan vagy várhatóan kevésbé kooperatív módon viszonyulnak majd nemzettársainkhoz. Az elmúlt…..
sisifux 2012.05.12 14:58:02
@Tivadar főkancellár:
"Kedves Boyob, a nagy kérdés itt is a hogyan lenne, ezek a kérdések pedig nem magyar, hanem speciálisan európai kérdések."

A hogyanra egy féle utat mutat, a hogyan nem. A jelenlegi módszerekkel úgy tűnik nem.
A Simicska - Nyerges dream teamhez köthető cég a KE-VÍZ 21” Zrt-vel és a KÖTIVIÉP’B Kft-vel konzorciumban nyert az Országos Vízügyi Főigazgatóság közbeszerzési pályázatán. A cégek bő 11 milliárd forintért építhetik meg a Szamos-Kraszna-közi árvízszint…..
sisifux 2012.05.08 13:07:08
@qwertqwert:
"Hogy fröcsög a szélbal komcsi csürhe .Gondolom jobb lenne egy völgy híd vagy alagút a síkságra..."

Jobbágy, attól, hogy már rengeteg rablás történt a világon, még bűncselekmény minden újabb rablás. Éppen azért váltottuk le az előző társaságot, mert megunta a rablást az ország. Erre fel, a dilettánsok helyett profi tolvajokat kaptunk. Nagy öröm ez.
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle. Az Orbán kormány folytatja kommunista múlt takargató hagyományát, mert az olyan nemzeti - oppardon, Nemzeti - mint minden amihez nyúlnak. Oszoljunk, mint az  utolsó hitelességmorzsa emésztése után keletkezett fideszes…..
sisifux 2012.05.07 12:39:39
@KG2000:
"..míg a fentiek, azaz pl. Gyurcsány, Lendvai, Szekeres stb. ÖNKÉNT csatlakoztak az elnyomógépezethez, tudva és akarva ELNYOMÓK lettek."

Addig rendben van, meg kell ismerni pontosan a III-a ügyosztály viselt dolgait, már csak a pontos történelmi ismeretek miatt is.
De, sokan csatlakoztak a fideszhez is, és a mostani demokrácia megcsúfolás, megfélemlítő rendszer tevékeny résztvevőit sem ártana.
Sőt a mostani besúgókat is, mert ne legyenek illúziói senkinek, azok is vannak.
Ha nem lenne egészen elképesztő a történet, akár egy blogreklám is lehetne: kezdj egy blogolni, a határ a csillagos ég! A kedves user szerdán létrehozott egy új nicknevet, elindított egy blogot, 10:36-kor kitett egy posztot ami 14:20-kor megjelent MTI-hírként.  Blogger legyen a…..
sisifux 2012.05.03 12:44:31
@Rorschach:
"A fideszesek tudnak meg ennel is hulyebbek es inkompetensebbek lenni, en bizom benne, szeretnek rohogni meg sokat."

Sajnos csak kínjában tud röhögni az ember.
  A magyar jobboldal elmúlt tíz évét és jelenlegi dilemmáit elemző Mi a jobb? sorozatunkban Hörcher Ferenc eszmetörténész, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanárának írását olvashatják. 2002-2010   2002-ben érzékeny vereséget szenvedett Orbán Viktor négy éves…..
sisifux 2012.05.02 12:50:04
@xxiv:
"ökörbarom, hány százalék volt az államadósság akkor és hány százalék most ha az elbaszás volt az elmultnyolcév az micsoda"

a fidesz 1998-2002 között 50 % al növelte az államadósságot. ha 8 évig kormányoz, zorbán is megduplázta volna, mint gyurcsány.

"igen jó volt a 98-02-es kormány, a nem túl erős mezőnyből a legjobb, sajnos a mostani a közelében sincs"
hogy mitől volt jobb, nem igazán derül ki. talán annyiban, hogy volt egy udvari bohóva, torgyán személyében. bár, most is, ott van semjén zsóti, meg még páran.
Mától - elvileg - 5 évre Áder János az ország köztársasági elnöke. Ennek kapcsán megvizsgáltuk az erősségeit, a gyengeségeit, a benne rejlő lehetőségeket, és a megválasztásával járó veszélyeket.  ErősségekA pártok, így a Fidesz-KDNP 2/3-os többsége teljes…..
Három napig olvasgattam a bloggerek véleményét, mit szólnak a Hír TV állításához. Elfogadják-e a Fidesz-közeli televízió "bizonyítékait" a Gyurcsány-féle szakdolgozatról? Látom, hogy sokan készen vannak az ítélettel, ezért én csak néhány kérdést vetnék…..
sisifux 2012.05.01 08:39:56
@Mózsi bá:
"Olyan ember esetében van szó erről, aki hazudott éjjel, hazudott nappal és közben nem csinált semmit. Aki egy egész országot, vagy legalábbis a kevésbé gondolkodókat csapta be, ejtette át."

Gyurcsányt nem menti fel semmi az általa elkövetettek alól.

De, senki mást sem!!!
Se demokráciacsúfoló Zorbánt, se Köteles Lacát, se Káder köztársaságielnökválasztó Janót!!!