Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tinga9

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idő és az események rövidtávon nem Orbán Viktornak dolgoznak - írja aktuális számában az Economist. Akár a kormányfői poszton is lehet változás – vetettem fel egy hete az IMF-politika megváltoztatásának bejelentésekor. Áh, dehogy – mondta a minap egy kollégám,…..
Ilyenkor nem kell beszarni. Kérünk mindenkit ne pánikoljon, szépen nyugodtan hagyja el munkahelyét, a mélyszegényeknek nincs látnivaló, ösztöneinek pedig azt súgják, nem maradt más hátra, a kormány ki kell hogy mondja végre: Gyurcsány takarodj. Magyarországot leminősítette…..
  Támadás érte az újbudai Fidesz-iroda két idős munkatársát, egy harminc körüli férfi esett nekik ököllel, egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérüléseket szenvedett. A támadó elmenekült, keresik. Sajnos nem példa nélküli az eset, minden párt aktivistáit értek már…..
És ha még a válságban lévő nyugat-európai foci is sz..rrá ver minket, akkor hol vagyunk mi, Viktorkám? Pontosabban hol van a te nem ortodox egész pályás letámadásod? ***Nemrég hasonló címmel írtam egy írást, akkor még "Orbán Viktor lassan nagyobb katasztrófa, mint a…..
Azt hittem nem lehet fokozni. Lehet.   A szocialisták tönkretették az önkormányzatokat! A szocialisták tönkretették az önkormányzatokat. Csapnivaló és felelőtlen politikájukkal a teljes eladósodottságba kergették azokat. Egyre kevesebb pénzből kellett egyre több…..
tinga9 2011.10.21 14:00:10
@brumbrum: én már ezt rég leírtam úgyhogy tökéletesen egyetértünk.ezek,mindegyik,már rég az ápoldából jöhettek.ezeken az elektrosokk sem segít.erre vannak programozva.valaki-k kivehetné már belőlük az "elemet".selmecike 2002-ben még csak befektette a m.nyugdíjjakat a tőzsdén mint kinti,nyugati pénztárak.ja,csak ők nyertek,gabika meg bukott,nem is keveset.
most hogy alakalma nyílt rá elrabolta az egészet...és most ....undorító
Kedves Vezetőnk lassan népszokássá teszi a konzultációt. Már úgy értem azt, amit ő annak tart. Jellemző ezekre a diskurzusokra, hogy leginkább azok nem kapnak hangot és szerepet benne, akikről szól az egész. Nem volt ez másképp az Országos Érdekegyeztető Tanács helyett…..
tinga9 2011.10.12 19:30:41
@Boli: :)...igaz.A fidesz 2/3-s többsége..Na ennek fordíts át az agyát...
tinga9 2011.10.12 19:33:04
@IGAZ MAGYAR: politikus adó!Sok nem maradna a zsebükben ezen a szinvonalon...lenne bevétel..minden "sarat"ki lehetne belőle fizetni.
tinga9 2011.10.12 19:49:21
@Boli: Na, azt még hogy utálom...
Az avatatlan szemlélő a lenti képek alapján azt hihetné, hogy a kormánypárti frakció bojkottálja a parlament ülését. Pedig nem. A Fidesz frakciója csupán ilyen figyelemmel kíséri a saját maguk által beadott törvényjavaslatokat. Kétharmados többségben az ellenzék este 9-kor a…..
tinga9 2011.06.29 17:20:38
@fatia-negra: tökéletesen igazad van.sajna kell néhány nemzedék...a magyar ember alapvetően szolgalelkű...elvár,jár neki minden, anélkül hogy adna érte valamit...felesleges népeket sorolnom...orbánra viszont nincs logikus magyarázat...embernek hétköznapi,politikusnak még kevesebb.a 8 év talán hosszú volt neki.elkényelmesedett...nincs külföldi társa...nem látom kit képviselhet...a németeknek mindegy,a franciák sosem szerettek minket,az amcsik nem akarnak botrányt az eu-val...így van..csak 1 teljesen új csapat hozhat igazi erdményt...ja és nem mi basztuk el...úgy kellett volna csinálni mint a lengyelek...tíz évre,minden addigi kormányhivatalnokot kizárni ....
tinga9 2011.06.29 17:39:53
@szerapisz: homokóra,biztos már a gyűlésen szopjátok egymást...ettől agyatok nem lesz!nem mondta anyukád hogy fiúkkal nem szabad?mert az már 1 egész más szerelem?
Lassan mondja, hogy mindenki megértse! (2008. március) ..
Folyamatábrán. (kattintásra nagyobb) Azért vannak biztató jelek is, Péter...
Varánusz Orbán Viktor azt üzente 2011.06.05 06:04:00
 Ez a mi Viktorunk két dologban erős. Kár, hogy ez a kettő nem a gazdaság kezelése és a jogállam erősítése, de egyszeri (kétszeri) miniszterelnök azzal főz, amire képességeiből telik: szimbolikával és jelképes üzenetekkel. A főzelék az alapanyagoktól olyan lesz, amilyen,…..
Soha nem látott pozitív várakozások előzték meg Orbán Viktor második kormányát. Egy nem csak a hatalom megszerzésére, de kormányozni is képes politikus csodát tudott volna tenni az egypárti kétharmaddal.Orbán azonban elbukott. Olyan helyzetbe lavírozta magát, ahonnan már…..
Varánusz Orbán, mizu? 2011.06.01 06:01:00
Választó, ó, szia, helló!álljunk össze, mint két kicsi lego,na figyu már, mondom mi a szitu,ti palik, én meg hiú,na mizu, mizu, mizu?A fülkék rég bezártak,az ország felébredt,világos van, de nálama bulik kemények,ígéretek szétdobálva,afta a pofámban,ti és én a…..
Most mondja azt valaki, hogy nem az! Valójában nem is értem azt a sok acsarkodót, akik itt a neten olvashatók.De akkor nézzünk egy mérleget az elmúlt egy évről:Negatívumok:1. Magánnyugdíj rendszer átalakítása. Ez egyértelmű negatívum, ha az egyének szempontjából nézzük,…..
Az alábbi a remek festmény a nyíracsádi természetesen az önkormányzat által fenntartott Malom Galéria legújabb kiállításának exkluzív darabja. Az időszaki kiállításra egy értékrendben jól képzett festő, Dr. Dóbus György amatőr festőművész roppant színvonalas képei…..
Kedves Gyerekek!Ma egy olyan messzi földről fogok mesélni Nektek, ahol csupa szép, okos és segítőkész csudalény lakozik. Ezeket a furcsa szerzeteket egy cél vezérli: egy olyan szerkezetet akarnak a drága jó magyaroknak -csak nekik- adni, ami "kivonnya a vízbül a zoxigént",…..
Adjon az Isten szebb buborékot!Arra a kérdésemre, miszerint mit kéne erőteljesebben boncolgatni, 0 javaslat érkezett.  Sebaj, amint  tapasztalom nem fogyunk ki a témából. Ezt bizonyítja a sok kérdés itt és kedvenc kótya-vetye oldalamon is. Egyikük  a PWM kérdése.Az…..
Oxigénnel Dúsított Jó Napot Mindenkinek!Tegnap este (2010 január 21-én, pénteken) egy, a magyarok által (is) kedvelt olimpiai sportágat választottam. Ellazulva nyomkodtam a TV távirányítóját, hátha találok egy csendesebb csatornát, ahol nem üvölt a pofámba az ügyeletes bunkó…..
tinga9 2011.02.01 19:47:52
tinga9 2011.02.01 20:22:54
@hho2: A fagyásra én 20-25%denszeszt vagy alkoholt olvastam valahol.üdvtinga
tinga9 2011.02.01 20:27:06
@hho2: Elküldöm a fotókat és a forditást is amit mellékeltek leirásban,de ha gondolod elküldhetem a telepités lemezét is postán.tinga